Kortit ja pakat > Spoilerit

Spoilerit-kategoria

(1/1)

miinin:
Tässä kategoriassa keskustellaan tulevista sarjoista, niissä ilmestyvistä korteista ja arvioidaan niiden vaikutusta eri formaatteihin. Aluejakouudistuksen jälkeen kategoria on herättänyt paljon kummastusta ja pyrimmekin jatkossa selkeyttämään tilannetta huomattavasti. Tällä hetkellä alaketegoriat ja samannimiset ketjut ovat epäselkeitä, mutta se johtuu siitä, että tänne on yhdistetty spoiler-kesksutelut kahdesta paikasta, joissa toimittiin hyvin eri tavoilla.

Nykytilanteen korjaaminen tulevalle mallille olisi hankalaa ja työlästä, joten aloitamme uudella mallilla, kunhan seuraava sarja on spoilerivaiheessa. Tulevaisuudessa alakategoriat poistuvat ja jää vain yksi yhtenäinen "Spoilerit"-kategoria, johon tulee ketjut jokaiselle värille ja yksi landeille, fakseille ja monivärisille korteille sekä oma alueensa jokaista sarjaa kohden, jossa käydään keskustelua yleisellä tasolla sarjan teemoista jne. Eli esimerkiksi huhuttu Partis-ekspansio olisi täällä seuraavan näköinen:Tähän raktaisuun päädyttiin kahden erilaisen näkökulman yhdistämisestä: toisaalta yksi ketju/sarja olisi helppo ratkaisu, silloin kaikki aiheesta syntyvä keskustelu olisi samassa paikassa. Toisaalta taas parikymmensivuinen pläjäys yhdestä aiheesta olisi todella raskas luettava ja siellä moni asia voisi jäädä huomaamatta tai sanomatta. Yksittäisten korttien esittely kortti/topic-mallilla mahdollistaisi puhumisen helposti juuri siitä kortista ja tieto löytyisi varmasti nopeasti - toisaalta taas tässä tulee valtava määrä ketjuja ja keskustelu sirpaloituu moneen paikkaan.

Jatkossa siis keskustelut tulevista korteista käydään väreittäin omissa ketjuissaan ja yleisemmällä tasolla yhdessä ketjussa. Sarjan julkaisun jälkeen käydyt keskustelut tullaan todennäköisesti säilömään jonkinlaiseen arkistoon pois uusien sarjojen jaloista. Toivottavasti asiat jatkossa löytyvät helposti ja keskustelua on helppo seurata ja siihen osallistua. Parannusideoita otetaan vastaan ja nyt on oivallinen aika tuoda parempi malli kuuluville!

miinin:
Jatkossa jokaiselle sarjalle ei tehdä omaa aluetta, vaan keskustelu hoidetaan yhdessä ketjussa - jos tilanne ehdottomasti vaatii useamman ketjun, niin ylläpito jakaa olemassaolevan ketjun useampaan osaan. Jos koet että sarja ehdottomasti vaatii toisen ketjun, esimerkiksi täysin uudenlaisen mekaniikan tms. takia, niin voit tehdä toisen ketjun jo etukäteen, ylläpito yhdistää sen pääketjuun, jos keskustelu ei ota tuulta alleen.

Yleislinjauksena siis yksi ketju/sarja - näin aiheeseen liittyvä keskustelu löytyy yhdestä paikasta.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta