Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Aloittelija kysyy kysymyksiä :)  (Luettu 1603 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa KingKoljaatti

Aloittelija kysyy kysymyksiä :)
« : 16.05.13 - klo 10:14 »
Olen kerännyt m13 setin lukuunottamatta mythic rareja joista löytyy kolme ja rareja löytyy 39 - 40. Useampia kortteja löytyy useampi kuin neljä. Saako näistä värkättyä kilpailullisen pakan. Ajattelin seuraavaksi ostaa Return to ravnica booster boxin auttamaan tässä asiassa, kuulin että setti sisältää kaiketi kalliimpia kortteja kuin gatecrash. Mikä olisi hyvä seuraava askel ? Olen jo muutaman guiden lukenut pakan rakentamisesta. Mutta lisää kaivataan.

Tän guiden löysin webistä onko muita hyviä ? http://forums.mtgsalvation.com/showthread.php?t=346315 Ehkä jotain joka menee tarkemmin noihin agro,control ja combo termien sisältöön ja niien yhdistelmiin ja mitkä noista termeistä on kilpailullisia ja liittyykö niihin yleensä joku teema kuten exalted humans angels zombies goblins jne...

Onko jossain guidea miten kannattaa lähestyä korttien vaihtoa toisen pelaajan kanssa tai niiden myyntiä ?

Ystävällisin terveisin KingKoljaatti ja kiitos vastauksista näin etukäteen.
 

Poissa Meltyman

Vs: Aloittelija kysyy kysymyksiä :)
« Vastaus #1 : 16.05.13 - klo 10:54 »
http://www.mtgdecks.net/formats/view/Standard

Tuolta löytyy kilpailullisia pakkoja.


Poissa Khormag

Vs: Aloittelija kysyy kysymyksiä :)
« Vastaus #2 : 16.05.13 - klo 14:36 »
https://www.magiccardmarket.eu/

Tällainen sivusto auttaa ainakin korttien myymisessä, yksittäisten korttien ostamisessa ja hinnoittelussa. Vaihtojen kanssa voi myös katsoa tuolta osuuko korttien hinnat miten hyvin kohdalleen yms... Erinomainen sivusto kaikenkaikkiaan.

Apua pakanrakennukseen sekä muuhunkin pelaamiseen liittyen saa varmasti myös muilta pelaajilta. Itse aloitin harrastuksen tuossa helmi-maaliskussa marssimalla paikalliseen Fantasiapelit-liikkeeseen, sain sieltä paljon neuvoja ja vastaanotto oli hyvin ystävällinen. Tällaisissa paikoissa on myös varmasti pelaajia jotka ovat mahdollisesti kiinnostuneet vaihtamaan jotain. Kannattaa siis vain jalkautua ja marssia lähimpään pelipaikkaan.

-Khormag
« Viimeksi muokattu: 16.05.13 - klo 14:38 kirjoittanut Khormag »