Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Mistä löytää peliseuraa Joensuusta?  (Luettu 2697 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Arska3004

Mistä löytää peliseuraa Joensuusta?
« : 03.12.14 - klo 18:00 »
Elikkäs oon aivan alottelija MTG:ssa. Aloittelijapakka löytyy ja sääntöjä oon harjotellu mutta ois kiva peliseuraa löytää. Eli jos löytys Joensuusta peliseuraa totaaliselle nuubille ni oisin kiitollinen. Ei myöskää oo mtn käryy et mikä threadi ois sopiva jote saa uudelleeohjata.

Poissa Hiisi

Vs: Mistä löytää peliseuraa Joensuusta?
« Vastaus #1 : 03.12.14 - klo 19:27 »
Joensuussa tapahtuu keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin. Näinä päivinä paikalla on varmasti peliseuraa ja yleensä lainapakkoja löytyy jos haluaa kokeilla jotain formaattia. Friday Night Magic on varsin aloittelija ystävällinen tapahtuma, etenkin booster dräft sopii hyvin niille joilla ei ole vielä kokoelmaa josta kasata pakkaa, samalla pelatessa korttikokoelma kasvaa. Neuvoja kaipaavan ei tarvitse kuin nykiä ihmisiä hihoista.

Tähän threadiin päivitetään joensuun turnaukset ja tapahtumat  (KE/LA):
http://mtgsuomi.fi/keskustelu/index.php?topic=67199.0

Täältä löytyy Friday Night Magicin formaatit ja erikoisemmat tapahtumat kuten preleaset ja gamedayt:
http://locator.wizards.com/#brand=magic&a=location&p=80230+Joensuu,+Finland&c=62.564696,29.827395499999966&massmarket=no&loc=280487&orgid=11900&addrid=280487
"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
- Aristotle

Poissa Pifase

Vs: Mistä löytää peliseuraa Joensuusta?
« Vastaus #2 : 03.12.14 - klo 21:23 »
Meillä on kanssa yliopistolla aloittelijaystävällinen porukka, joka pelaa keskenään casual meiningillä ja draftaillaan silloin tällöin.

Poissa juudas92

Vs: Mistä löytää peliseuraa Joensuusta?
« Vastaus #3 : 20.02.15 - klo 15:35 »
Itsekkin meinasin että aloittelisin uudestaan pelamaan magea, niin pitäis löytää jostain peliporukka. Muussa tapauksessa olen vain pelaillut muutaman pelin tuntevan kaverin kanssa, mutta olisi ihan  hyvä löytää vähän isompi porukka jonka kanssa pelata. perussäännöt muistan ja pari pakkaakin on. Ja sen myös tiedän että fantasiapeleissä yleensä on pelit meneillään.

Poissa Pifase

Vs: Mistä löytää peliseuraa Joensuusta?
« Vastaus #4 : 20.02.15 - klo 18:30 »
Mitä formaattia tykkäät pelata?

Poissa Pulli

Vs: Mistä löytää peliseuraa Joensuusta?
« Vastaus #5 : 27.02.15 - klo 06:49 »
Minkälaiset tilat on yliopistolla? Ja milloin pelejä ja mitä formaatteja pyörittelette? Meillä on nimittäin kolmen henngen seurakunta ja pelaillaa keittiöpöytä pelejä pääasiassa edhta mut muihinkin formaatteihin on mahkuja. Olisi kiva välillä saada isompiakin pelejä aikaan. Fantasiapelejä ollaa ajateltu mutta se on yleensä niin perkeleen täynnä ja pienet tilat että itse en ainakaan siellä viihdy.

Poissa Pifase

Vs: Mistä löytää peliseuraa Joensuusta?
« Vastaus #6 : 27.02.15 - klo 18:32 »
Minkälaiset tilat on yliopistolla?
Luokkia ja luentosaleja :D Ihan tarpeeksi tilaa.

Ja milloin pelejä ja mitä formaatteja pyörittelette?
Luentojen lomassa satunnaisesti päivisin 1vs1 tai moninpelejä. Viikonloppuisin ollaan usein pe-su kokoonnuttu ottamaan commanderia Naturalle.

Me ei olla varsinaisesti seurattu mitään constructed formaatteja ja ollaan tehnyt moninpelejä vintage bannilistan rajoitusten mukaan. Yksi kaveri rakensi faksi dekin, jossa oli 4 x Sol Ring, 4x Isochron Scepter ja 4x Panoptic mirror + niihin sopiva spellejä mutta luopui vapaaehtoisesti sen käytöstä, kun ei sitä vaan voinut voittaa ns. normaaleilla dekeillä. Että jos tuo pidetään mielessä niin ongelmia ei ole ;)

Pääosin meillä onkin dekit moninpeliin tehtyjä mutta kyllä jotain muitakin virityksiä löytyy.

Meillä on nimittäin kolmen hengen seurakunta ja pelaillaa keittiöpöytä pelejä pääasiassa edhta mut muihinkin formaatteihin on mahkuja. Olisi kiva välillä saada isompiakin pelejä aikaan. Fantasiapelejä ollaa ajateltu mutta se on yleensä niin perkeleen täynnä ja pienet tilat että itse en ainakaan siellä viihdy.
Voidaan pelata tänä viikonloppuna jos kiinnostaa - vaikka tänäänkin vielä :D

Voitte laittaa viestiä tänne, yksityisviestinä tai faceen.

Facebookryhmä: https://www.facebook.com/groups/778662002210528/
« Viimeksi muokattu: 27.02.15 - klo 18:35 kirjoittanut Pifase »