Kortit ja pakat > Spoilerit

Throne of Eldraine, henkeäsalpaavat uudistukset boostereissa

(1/1)

Possu81:
Mark Rosewater kirjoitti tukevan artikkelin tulevasta setistä ja uudistuksista. Itse setistä ei edes kovin paljon pystytty kirjoittamaan, mutta muita kenties kauaskantoisia ja jopa peliä järisyttäviä uudistuksia tuli hurjasti. Pureskeltavaa kuitenkin riittää ja seuraavissa huomioissani varmaan virheitä kun innostuin kirjoittamaan lukaisun perusteella!

https://magic.wizards.com/en/articles/archive/making-magic/project-booster-fun-2019-07-20

Omia huomioita:
-Itse setti vaikuttaa ensivilkaisulla mielenkiintoiselta ja hienolta. Uusi mekaniikka layoutin perusteella erittäin mielenkiintoinen. Tulee mieleen, että kortti kehittyisi jotenkin level up tai experience-maisesti lay outin perusteella. Tämä nyt ei kuitenkaan se oleellisin asia ole tässä kohtaa. Minusta itse settisuunnittelussa WotC on kova seppä kyllä.

-Mythic edition sulautettu kuluttajaystävällisemmäksi tuotteeksi globaaleilla markkinoilla. Mutta kaipaanko sitä? Onko saatavuus siltikään hyvä? Ei kai sitä ole pakko ostaa?

-Pelko, että collector editionia joutuu kuitenkin ostamaan, koska siellä saattaa olla tiettyjä vahvoja kortteja mitä ei juuri muualta saa. (Tahallisesti tai tahattomasti pystytään kuristamaan turnauspelaajia ostamaan kallista rinnalla myytävää tuotetta jos Nexus of Fate-tyylinen kortti on ainoastaan collector editionissa).

-Tilannetta pahentaa se, että saatavuus globaalisti voi olla olematon kun useammat tahot luonnollisesti haluavat hoardata collector editionia ja hinnat saattavat muotoutua väkivaltaisiksi, tai miksi ne sitten muodostuvatkaan sellaisiksi (eivät kyseiset boosterit varmasti jakaudu tasaisesti jälleenmyyjille hyllyihin). Ratsastetaan hyvin aallonharjalla, mutta onko jotain "wallet fatigueta" näkyvissä kun nopean julkaisuvauhdin lisäksi tulee vielä tämä?

-Promo boosterit tuntuvat suhteessa reilusti heikommilta kuin aiemmin ja odotetusti box toppereilta ja mythic editioneilta lähtee jonkin verran uniikkisuudesta pois jo näin nopeasti. Oli hyvin tiedossa, että box topperit tulevat takaisin. Buy a box promo kuitenkin vahva tässä kyseisessä sarjassa.

-Theme boosterit ovat melko irrelevantteja ja mielikuvituksettomia kokeneemmalle pelaajalle, mutta luonnollisesti hyvä valinta uudelle pelaajalle. Jopa helpotus ettei sentään kolmea kilpailevaa tuotetta myydä rinnakkain!

-Brawl tekee paluun aivan kuin sitä ei oltaisi koskaan kuopattukaan. Henkilökohtaisesti tykkään paljon kun helpompi/tasapainoisempi EDH-variantti ja pakkojen teko hauskaa. Muutaman kympin budjetilla onnistuu jo hyvin.

-Jos käsitin oikein, alternative ja laajennettua arttia saa myös foilittomina! Henkilökohtaisesti tykkään.

Pusketaanko nyt hieman liian paljon vai osoittautuuko menestykseksi? Näin laajoilla muutoksilla voi olla aika korkea mahdollisuus epäonnistua. Niin paljon liikkuvaa osaa, että täytyy käydä jopa aikamoinen tuuri, että kaikki loksahtaa sujuvasti kohdalleen.

Vicard:
Foilit ja promot kelpaa aina. Support!

Porrima:

--- Lainaus käyttäjältä: Possu81 - 21.07.19 - klo 12:02 ---

-Pelko, että collector editionia joutuu kuitenkin ostamaan, koska siellä saattaa olla tiettyjä vahvoja kortteja mitä ei juuri muualta saa. (Tahallisesti tai tahattomasti pystytään kuristamaan turnauspelaajia ostamaan kallista rinnalla myytävää tuotetta jos Nexus of Fate-tyylinen kortti on ainoastaan collector editionissa).

-

--- Lainaus päättyy ---

Jos tällä tarkoitat tätä kohtaa:
1 Ancillary Card (Non-foil)
This slot is for new cards that are connected to the set but don't appear in Draft Boosters. The card pool for this slot can vary from set to set. For Throne of Eldraine, this will be the Buy-a-Box card, the new cards from the Planeswalker Decks, and the new cards from the Brawl Decks (more on this in a moment). This slot is going to be the catch-all for mechanically unique cards associated with the set, allowing collectors to get them here without having to purchase other products or participate in other promotions. These cards will be in non-foil.

Niin ainakaan tähän asti planeswalkerdekeissä ei ole ollut mitään turnauspelikelpoista, ja ainakin luulisi että brawl-kortit on multiplayer-suunnattuja. Buy-a-box on tietenkin erikseen, mutta tuskin enää nexus of faten jälkeen yhtä pahaa casea tulee. Toivottavasti.
Ei tietenkään voi tietää, mutta ei vaikuttaisi että kävisi niin että collector edition boostereita olisi pakko ostaa turnauspelaajan.

Possu81:
Juuri tuohon kyseiseen kohtaan viittaan, joka on minusta ajan kysymys koska nexusta vastaava kortti taas tulee.

Porrima:
Mutta se tilanne on tietysti olemassa jo nyt, ennen näitä muutoksia, jos ajattelee niin että tulee uusia nexuksia "kuitenkin".

Ne luultavasti olisivat silloin buy-a-box-promoja (joita nyt on sentään hieman enemmän liikenteessä kuin aiemmin näiden collector editioneiden myötä) kuin että olisivat planeswalker deck- tai brawl-kortteja.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta