Kortit ja pakat > Spoilerit

Ikoria

(1/4) > >>

Orion:
Mitä mieltä olette tämänhetkisistä Ikoria-spoilereista?

Aikooko kukaan käyttää tuota mutation-mekaniikkaa? Käytät useita kortteja yhteen ukkoon joka kuolee kuitenkin yhteen poistoon. Niissä on vähän sama heikkous kuin auroissa, paitsi että nämä maksavat paljon enemmän kuin useimmat aurat. Ehkä tullaan vielä spoilaamaan kortteja jotka tekevät tuosta mutaatiosta pelattavan, mutta itsestäni vaikuttaa tällä hetkellä että esim drafteissa tulen aina pelaamaan ne ihan vain normaaleksi creatureiksi.

Tässä vielä linkki mekaniikkoihin: https://magic.wizards.com/en/articles/archive/feature/ikoria-lair-behemoths-mechanics-2020-04-02

Porrima:
Companion on mekaniikka jota limitedissä ei usein tapahdu, niin mutate on tuon setin päämekaniikka niinkuin adventure eldrainessa tai escape theros 2:Ssa.
Luuletko nyt ihan oikeasti että wizards olisi testannut setin pelaamista, ottaen huomioon miten onnistuneita lähes kaikki viime aikojen limitedsetit on olleet, ja todenneet että "ei tätä voi pelata ollenkaan".
Jos poisto on esim. kallista ja huonoa tai kiinni mutate-mekaniikassa niinnkun nyt on jo se käärme, se lepakko ja se 4 damagen lightning strike mutate, niin pelaahan sitä.
Ja mutateissa saat sitä tehdessä useimmiten jonkinlaisen spelliefektin tavallaan siinä samalla, joten ei se ole mikään suora auran 2 for 1.

Jos et pelaa mutatea ja vastus pelaa otuksesi jäävät jalkoihin satavarmasti.

Ja jos näin ei käy ja mutatea tosiaan ei voi pelata, setti on limitedin suhteen massiivinen epäonnistuminen avacyn restoredin veroisesti.

Pulli:
Itse katselen tätä settiä enemmän Commander lasien läpi. Tosin nyt tänä korona aikana innostunut pelaa arenaa, joten sielläkin standardissa huollettaa mutate mekaniikan ilmeisen helppo poisto, spotti poistoja löytyy. Commanderissa sama juttu. Okei pakat on 100 kortin singletoneja, mutta vastassa on 2- useampi pelaaja. Tuoko mekaaniikka tarpeeksi valueta esim noille kolmevärisille möröille, jos ovat komentajina? Oletan myös mutate costin kasvavan samalla tavalla kuin komentajankin, kun se poistetaan pelistä.

Muuten tykkään todella paljon mekaniikan ideasta ja osa noista möröistä on vaan ihan sika hienoja, mun ehdoton lemppari  on Vadrok (jota olen miettinyt Jeskaille komentajaksi, koska sellainen puuttuu), hyvänä kakkosena Nethroi ja kolmosena FFVIII:sta Grieveristä kopioiutu Illuna. Pitää nyt ainakin testimielessä yrittää joillekkin noista väsätä pakka.

Commander20 sisältöihin olin semisti pettynyt. Mikään kokonaisuus ei saanut meikäläistä hyppimään tasajalkaa. Saatan harkita sultain ostoa tai sitten vain muutamia singlejen ostoa myöhemmin.

Padishar:
Limited-mielessä useimmissa tähän mennessä spoilatuista mutate-vehkeissä on riittävän hyvä triggeri mielestäni, jotta sietää ajoittaiset 2-for-1:t. Ja joskus vaan se 3/3 maaukko ei tee mitään, joten on parempi antaa sille evaasio kuin antaa sen möllöttää paikallaan. En tuomitsisi limitedin kannalta settiä tässä vaiheessa. Conssissa nyt ei useatkaan settimekaniikat loista, enkä osaa arvioida miten on mutatenkaan laita siellä.

barros:
Mythos of Illuna klooni efekti on hyvä juttu, kun kunnon poistoja ei tunnu olevan limitedissa. Myös landin kopsaaminen on sallittu. Ultimatumeja saa nähdä pelaako paperilla kukaan. Hirveä artti ja rajoitukset companion mekaniikan myötä jää päälimmäisenä mieleen setistä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta