Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Vintagea Oulussa: 16.2 ja 23.2  (Luettu 4482 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa ilpo

Vintagea Oulussa: 16.2 ja 23.2
« : 22.01.07 - klo 01:48 »
Kahden helmikuun FNM-turnauksen tilalla on vintagea kymmenellä proksylla. Päivämäärät tosiaan perjantait 16.2 ja 23.2 ja turnaukset alkaa normaaliin FNM-aikaan noin 17.15. Hinta 5€.
« Viimeksi muokattu: 22.01.07 - klo 19:53 kirjoittanut ilpo »
Lainaus käyttäjältä: nastaboi
Hankin Ramoneksen kokoelman, painonnostopenkin ja kuulapyssyn. Sitten pistän fisut pakkaseen ja opettelen postinumeroluettelon ulkoa.

Poissa Nastaboi

Vs: Vintagea Oulussa: 16.2 ja 23.2
« Vastaus #1 : 22.01.07 - klo 10:29 »
Ja la 17.2. on Helsingissä Vintage (sanktioitu tosin), mihin on hyvä jatkaa tuosta ensimmäisestä turnauksesta. Pidä Vintagepainotteinen viikonloppu ja näe Suomea!
Lainaus
[09:36] <Saimu> ei deckin tarvii voittaa nopeasti
Lainaus käyttäjältä: jkk
it's adorable when Sami Häggkvist's opponents think they have a good matchup. Because it never, ever is.
HW
OM

Poissa ilpo

Vs: Vintagea Oulussa: 16.2 ja 23.2
« Vastaus #2 : 22.01.07 - klo 11:42 »
Milloin Helsingissä huomataan, miten paljon proksyt parantaa vintageturnauksia? Lainapowerit tuskin riittää kaikille halukkaille. Toisaalta oispa kiva käydä Helsingissä taas pelaamassa ja hakemassa mehuratingit porofarmille. =)
Lainaus käyttäjältä: nastaboi
Hankin Ramoneksen kokoelman, painonnostopenkin ja kuulapyssyn. Sitten pistän fisut pakkaseen ja opettelen postinumeroluettelon ulkoa.

Poissa jkk

  • L3-tuomari / Regional Coordinator
  • Vaihtopalaute:
    ( | | )
  • ***
  • EN VASTAA YKSITYISVIESTEIHIN
Vs: Vintagea Oulussa: 16.2 ja 23.2
« Vastaus #3 : 22.01.07 - klo 12:04 »
Ehkä sitten kun joku järjestää täällä proxyturnauksen?
Lainaus käyttäjältä: shazzle
Uskon että olen sinua kokeneempi "internetissä".
Lainaus käyttäjältä: yeou
miten tolla tyypillä on aina plussia postissaan? onko se joku julkkis?

Poissa mikko_r

Vs: Vintagea Oulussa: 16.2 ja 23.2
« Vastaus #4 : 22.01.07 - klo 12:59 »
Hieno homma.

Pyydän jo tässä vaiheessa siirtämään aloitusajan varttia yli viiteen.

Poissa ilpo

Vs: Vintagea Oulussa: 16.2 ja 23.2
« Vastaus #5 : 22.01.07 - klo 19:53 »
Varttia yli viis onnistuu. Editoin tuota etusivua.
Lainaus käyttäjältä: nastaboi
Hankin Ramoneksen kokoelman, painonnostopenkin ja kuulapyssyn. Sitten pistän fisut pakkaseen ja opettelen postinumeroluettelon ulkoa.

Poissa The Abyss

Vs: Vintagea Oulussa: 16.2 ja 23.2
« Vastaus #6 : 19.02.07 - klo 16:39 »
No niin. Tapanahan on ollut, että turnauksen voittaja kirjoittaa jotain raporttia turnauksen kulusta. Turnauksessa oli valitettavasti vain seitsemän osallistujaa ja pelattiin neljä kierrosta. Metagame oli Oath, Tyrant Oath, Uba Stax, ilpon Artifactiläjä, TPS, Grim Long ja meikän Trinket Mage Beatdown (joissakin piireissä tunnetaan myös nimellä Bomberman). Joonas voisi laittaa vielä tarkempaa tietoa metasta ja tulokset, mutta ilmeisesti sattuneesta syystä ei halua sitä tehdä, kun oma peli ei kulkenut.

Trinket Mage Beatdown.dec
2 Aether Spellbomb
1 Black Lotus
1 Engineered Explosives
1 Mana Crypt
1 Mox Jet
1 Mox Pearl
1 Mox Ruby
1 Mox Sapphire
1 Pithing Needle
1 Sensei’s Divining Top
1 Sol Ring
1 Tormod’s Crypt

3 Auriok Salvagers
4 Trinket Mage

1 Ancestral Recall
4 Brainstorm
2 Cunning Wish
4 Force of Will
4 Mana Drain
3 Mana Leak
4 Thirst for Knowledge
1 Time Walk

4 Island
1 Plains
4 Flooded Strand
1 Library of Alexandria
1 Polluted Delta
1 Strip Mine
1 Tolarian Academy
4 Tundra

Sideboard
1 Brain Freeze
3 Disenchant
1 Fact or Fiction
3 Meddling Mage
1 Misdirection
1 Orim’s Chant
1 Rebuild
3 Swords to Plowshares
1 Trickbind

Pakan ideanahan on pelata Trinket Mage tai useampi pöytään ja ajella vastustaja hengiltä. Vaihtoehtoinen voittokeino on generoida Black Lotuksen ja Auriok Salvagersin avulla loputtomat manat, nostaa pakka käteen Aether Spellbombilla, hakea Cunning Wishilla Brain Freeze ja millata vastustaja.

1. Kierros – Antti Mäkinen, Tyrant-Oath
Voitan aloituksen. Antin upkeepissä pelaan Anssin. Pari vuoroa myöhemmin Orchardin tullessa pöytään paljastuu, että Antti pelaa jälleen Oathia. Ensimmäinen Oath saa Mana Drainista. Toista yritän Forcata, mutta Antillakin on Force. Minulla on kuitenkin Spellbomb pöydässä. Pelaan seuraavalla vuorolla Trinket Magen ja haen Lotuksen. Sitten turttailen oikein kunnolla, kun täppään itseni ulos Spellbombin ollessa pöydässä ja pelaan Salvagersin. Tietysti Antti pelaakin Tyrant Oathia eikä enkeleitä. Tyrantin Oathauksen jälkeen Antti pelaa Brainstormin ja palauttaa Salvagersin käteeni. Sitten seuraa Duress, jolla palautetaan Sol Ring käteen ja viedään myöskin pois. Minulla on pöydässä on vain neljä manaa, kädessä landeja ja Salvagers. Onneksi topdekkaan Moksin, jonka avulla saan Salvagersin lisäksi vielä Lotuksenkin takaisin, loputtomat manat, paljon kortteja ja kohtalaisen ison storm-countin. Koska Antilla oli kaksi manaa pystyssä, pelasin Gaea’s Blessingin varalta Tormod’s Cryptan, hain Wishillä varman päälle ensin Orim’s Chantin ja vasta sitten Brain Freezen, vaikka kieltämättä Trickbind mainissa kuulostaakin aika koomiselta (ja ehkäpä se olisi pelattu jo Salvagersin abilityyn).

Toiseen peliin Antti saa ykkösvuoron Oathin. Pelaan Anssin, mutta nostan vain Topin ja Sol Ringin. Pelaaminen on kieltämättä hankalaa, kun kaikki permanentit nousevat käteen.

Lähden kolmanteen peliin hieman arveluttavalla kädellä, kun kädessäni on Salvagers, Meddling Mage ja Disenchant, mutta ei valkoista manaa. Aloitan Spellbombilla. Kakkosvuorolla pelaan Time Walkin, mutta valkoista manaa ei vain nouse. Antti saa muistaakseni kolmannella vuorollaan Oathin tiskiin. Joudun käyttämään Spellbombin omaan tokeniin. Antti pelaa Orchardilla Sol Ringin jättäen Islandin pystyyn, mutta on ulkona Mana Drain –manoista. Topdekkaan onneksi Trinket Magen, haen Lotuksen, ammun Oathin Disenchantilla ja pelaan Meddling Magen (Oath). Antti pelasi jossain vaiheessa Intuitionin hakien DT:n, VT:n ja Lotuksen, joista annoin Lotuksen käteen. Antti pelasi Brainstormin, mutta ei onneksi nostanut Tyranttia saati Y-Williä. Ollessaan neljässä lifessä Antti Drainasi Salvagersini, mutta ei edelleenkään nostanut mitään ja hävisi mana burniin. Molemmat voittoni tulivat ratkaisevan vuoron topdekkauksen ansiosta.

1-0 (pelit 2-1)

2. Kierros – Joonas Rautiola, Artifactiläjä
Joonas oli muokannut artifactiläjänsä uuteen uskoon, eikä ilmeisesti pelannut sidellä Orb of Dreamseja, koska uhkasin pelata LED:iä (jota en sitten kuitenkaan pelannut). Joonas voittaa aloituksen, mulligoi kuuteen ja minä viiteen. Joonas lähtee Confidantilla. Itse pelaan vain landin ja Moksin. Seuraavaksi Joonas pelaa Cruciblen. Itse en nosta toista landia, en sitten millään, mutta saan kuitenkin Karnin Forcattua. Chalicekin tulee nollalla pöytään ja tietysti alan heti nostelemaan Mokseja. Joonas pelaa pian toisen Confidantin ja otamme molemmat neljää damagea vuorossa. Joonas hakee Vampiricilla Strip Minen ja voittaa parin vuoron kuluttua, kun kaksi Confidantia eivät paljasta tarvittavan kolmen damagen edestä kortteja.

Aloitan toisen pelin, mutta Joonas saa ykkösvuoron Confidantin. Oma tilanteenikaan ei pitänyt olla huono. Sain muun muassa Cryptan, Topin ja Trinket Magen, joka vaihtui Confidantiin (hain Trinket Magella Lotuksen). Noppaa en vain osaa heittää, sillä otin Cryptasta sen pelaamisen jälkeen neljällä seuraavalla vuorolla päähän, minkä jälkeen oli pakko uhrata Disenchant omaan Cryptaan (Joonaksella oli pöydässä tuolloin ainakin Choke), kun olin tippunut jo kahteen lifeen. Joonaskin kuitenkin kilttinä miehenä heitteli vähän väliä omasta Cryptasta päähän. Seuraavaksi pöytään istui Jukka, mutta se pysähtyi Stoppiin, ja Joonas sai viisi lifeä takaisin. Pian Joonas pelasi toisen Confidantin, mutta minullakin oli Salvagers blokkaamassa. Tosin Chalicekin oli nollalla jo pöydässä, joten comboon ei ollut mahdollisuuksia. Loppuvaiheessa peliä Joonas pelasi vielä kolmannen Confidantin, ja minulla oli vain yksinäinen Salvagers ja yksi life, eikä Toppikaan toista blokkeria löytänyt. Joonaskin oli jo tippunut yhteen lifeen, ja heitti ratkaisevalla vuorollaan onnekseni Cryptasta päähän, sillä molemmat Confidantit olisivat näyttäneet landia.

Kolmannessa pelissä Joonas pelaa ykkösvuoron In the Eye of Chaos:in. Seuraavaksi pöytään pelataan Choke. Minkäänlaisia uhkia ei kuitenkaan tule, kun Jukkakin saa Stopista. Salvagersin ja Trinket Magella haetun Lotuksen ansiosta Choken ja Silmän aiheuttamat ongelmat ratkeavat, mutta en saa miljoonallakaan manalla pelattua kuin toisen Salvagersin ja Time Walkin. Spellbombia saati Wishiä en nostanut, mutta eipä Joonaskaan nostanut mitään.

2-0 (pelit 4-2)

3. Kierros – Visa Vallivaara, Oath
Voitan aloituksen ja pelaan Visan upkeepissä Anssin, joka kuitenkin Forcataan. Visan mulligoitua kuuteen saan silti hyvän korttiedun. Chalice nollalla tulee pöytään, mutta Oathit counteroin kerta toisensa jälkeen. Trinket Mage Beatdown varmistaa helpohkon voiton, kun kaksi Spellbombiakin on jo pöydässä.

Toisen pelin Visa aloittaa mulligoimalla jälleen kuuteen. Chalice nollalla tulee nopesti pöytään, mutta Oathit eivät edelleenkään oikein tykkää resolvata, paitsi se yksi, joka sai Disenchantista. Nollan manan artifacteja nostelenkin sitten oikein urakalla, mutta onneksi kaksi Thirstiä auttavat antaen korttietua. Saan myös Spellbombin pöytään, joka on kuitenkin vedettävä kortiksi, kun pöytään tulee Null Rod. Visa on pelaillut Orchardeja ja City of Brasseja antaen minulle toksuja, jotka lyövät hitaasti mutta varmasti. Visa yrittää Deedia, mutta pelaan Mana Drainin. Saan pian lisää painetta pöytään, kun pelaan Trinket Magen. Sitten seuraa yksi päivän peliliikkeistä, kun Visalla on kymmenisen landia pöydässä ja hän pelaa Chalicen nollalla. Hauskinta tietysti on, että Visalla oli jo ennestään pöydässä Chalice nollalla, mutta yhdellä sitä ei ollut. (Visahan pelasi myös Joonasta vastaan Crop Rotationin omaan Chaliceen, mutta tuon pelin voitti silti.) Visa skuuppasi, kun pöytään tuli kolmen toksun ja Trinket Magen seuraksi vielä Salvagers ajelemaan.

3-0 (pelit 6-2)

4. Kierros – Nathan Wilke, Uba Stax
Voitan aloituksen ja pääsen heti Tundran, väärän värisen Moksin ja Sol Ringin avulla Mana Leakin etäisyydelle, joita kädessäni on kaksin kappalein. Leakit counteroivat kaksi Cruciblea (Strip Mine pöydässä). Manaongelmat kuitenkin painavat päälle ja joudun pelaamaan Engineered Explosivesin yhdellä. Natekin on jämähtänyt kolmeen manaan, mutta pelaa Welderin. Sen seurauksena EE on räjäytettävä, jolloin menetän myös Sol Ringin. Nostan kahdella seuraavalla vuorolla Islandin, mutta jostain syystä Nate ei tuhoa Strip Minella Tundraani (vetosi jälkikäteen omiin manaongelmiin), minkä ansiosta saan kahdella seuraavalla vuorolla Auriok Salvagersit pöytään. Sitten nostan Trinket Magen ja saan aika paljon manaa, mutta Spellbombia tai Wishiä ei vaan löydy mistään. Trinket Mage ja kaksi Salvagersia on kuitenkin Natelle liikaa, kun toisella on manaa ja toisella ei.

Sidetin toiseen peliin suosiolla Cunning Wishit, osan random artifacteista ja Auriok Salvagersit ulos, koska Null Rodien, Chalicejen, Tormod’s Cryptien (joita Nate oli sidettänyt pari kappaletta lisää – ja ihan turhaan) sekä sidetettyjen Spherejen vuoksi comboa on lähes mahdoton saada pyörimään, vaikkakin se ensimmäisessä pelissä melkein onnistui. Sidetin sisään Meddling Maget, Disenchantit, Rebuildin ja pari Stoppia. Lähden Forcettomalla kädellä, mutta onneksi Nate pelaa vain Welderin. Aloitan itse pelin kikkiksellä, nostan kortin, pelaan väärän värisen Moksin ja Pithing Needlen (Welder). Toisella vuorolla Nate pelaa Smokestackin. Nostelen pari korttia ja pelaan Tundran. Nate pelaa Tangle Wiren, mutta counterin saanut stackki lähtee endissä Disenchantilla. Upkeepissä otan manat pooliin, nostan kortin ja pelaan Thirstin, mutta valitettavasti en nosta artifactia. Lopullisesti joudun luopumaan kikkiksen antamasta korttiedusta, kun Nate yrittää toista stackkia, mutta Force on asiasta eri mieltä. Seuraavalla vuorolla Nate pelaa vain Null Rodin. Tangle Wirekin alkaa hyytymään ihan omia aikojaan, minkä jälkeen kaikki näyttää hyvältä varsinkin, kun kädessäni on kaksi Mana Drainia, pöydässä kolme sinistä manaa antavaa landia ja Natella vähän käsikortteja. Nate pelaa Bazaarin, mutta käteen jää vain kaksi korttia. Seuraavaksi pelaan itse Meddling Magen nimeten Uba Maskin (mietin myös REB:iä, mutta en tiennyt, oliko Nate sidettänyt niitä). Nate aktivoi Bazaarin ja heittää kaksi Uba Maskia ja Null Rodin pois. Tämän jälkeen Trinket Mage Beatdown -show alkaa ja Nate skuuppaa.

4-0 (pelit 8-2)

Että näin. Suolataan lopuksi vielä Joonasta, joka voitti turnauksessa vain yhden vastustajan (olisiko ollut Roimaan Rotisko), mutta sijoittui silti ensimmäisen kierroksen byen ansiosta kolmanneksi. Toivottavasti seuraavaan turnaukseen saadaan enemmän pelaajia ja sen myötä monipuolisempi metagame.

Poissa ilpo

Vs: Vintagea Oulussa: 16.2 ja 23.2
« Vastaus #7 : 19.02.07 - klo 17:58 »
Korjaus:

Tokassa pelissä alotin Juggernautilla, pelasin nintendolla Ancestralin enkä nostanu järkeviä manoja kolmea kädessä olevaa Confidanttia varten. Mulla oli dekissä Suppression Fieldit, Chains of Mephistophelekset, Chalicet, In the Eye of Chaokset ja kaikkea muuta herkkua. En vaan osannu pelata.

Mun dekki oli ENKAMENTTILÄJÄ meh. En vaan voinu vastustaa perjantaiaamun kilahdusta ja enkamentteja. Ubastaxia vastaan oli aika tasaiset pelit ja Suppression Field on aika kova. Perjantaina pelaan joko draineja tai kilahdan taas. Eli luultavasti pelaan Maskeja tai muuta hömppää. Pelasin Timetwisteriä läjässäni ja se oli taas jälleen kerran parhautta. Twisteriä dissataan aivan turhaan, siinä on kuitenkin tosi puhku efekti. Voitin twisterillä pelejä.

En pelannu Ravageria, kun metagamessa oli runsaat combot kuten arvata saattaa ja en jaksa alkaa mulligoimaan Chaliceen jokaisessa pelissä.

Hävisin Visalle (oath on vaikea, jos pelaa Juggernautteja ja Kinnunen piilottaa mun sidevehkeet). Rotiskon nyt voittaa pakalla kuin pakalla, päivänä kuin päivänä.

Turnauksen ehdoton kohokohta oli, kun Juhan Kalat ja Kinnunen sai juonittua taktisen teeiskun. Tuloksena oli se, että mun dekki ui teessä ja hunajassa, mutta onneksi läppäri sentään väisti uhan. Väkivallalta säästyttiin, kun käytän muoveja kaksin kappalein. Yksillä muoveilla oisin luultavasti tehny Fatal Frenzyt. Vaihdoin vaan uudet pennimuovit just ennen turnauksen alkua ja muutamassa tunnissa koko työ menee hukkaan. Hunaja dekin välissä tekee muuten sekoittelemisesta tuskaa.

Ens perjantaina uudestaan, nyt vaan jos sais edes kunnollisen määrän ukkoja hitsaamaan niin oishan se kiva.
Lainaus käyttäjältä: nastaboi
Hankin Ramoneksen kokoelman, painonnostopenkin ja kuulapyssyn. Sitten pistän fisut pakkaseen ja opettelen postinumeroluettelon ulkoa.

Poissa ilpo

live koverage
« Vastaus #8 : 23.02.07 - klo 20:50 »
Pelaajia paikalla 8.

Metagame on perus-oululainen, jarrua ja konpoa ja vähän Draineja: Dragon, TPS, Bomberman, Gifts, Oath, CS, Ubastax ja monored artinakkiläjä.

Artinakkiläjä pärjää. Äsken ubastax ja läjä hitsas keskenään. Artinakkiläjässä on TELKKARICOMPO! ei voi hävitä.

3. rundi päättymässä. Meikä rulettaa swissin 3-0 random-gifts-läjällä. Voitin ekalla kiekalla Juhan Kalat (helposti) ja seuraavalla Rotiskon (tässä oli jo yritystä, mm. joka vuorolla 10 min tutorointia). Kolmoskiekalla Kinnunen tuli vastaan runsailla artinakeilla, mutta voitin ekan ja viimesen. Viimenen oli Aimo Hitsaus, jossa mehukas upkeepin Hurkyl's tuuttasi Kinnusta kakkoseen ja heitin rennosti muutaman Lotuksen ja pari Williä. Sitten parisataa Goblinia liittyy seuraan ja Time Walk lopettaa leikin.

Juhan kalat tappelee jumbo-sijalla Dragonia vastaan Bombermanilla.

Meikän giftsipino rokkaa. Goblinit on ajellu ja mehut pyöriny. Muistin ottaa kameran mukaan taas, mutta tällä kertaa poikkeuksena muistin ottaa kuvia. Tässä pitäs jotain topnelostakin pelata, mutta porukka on lähteny viihteelle, saapa nähä mitä tehdään.
Lainaus käyttäjältä: nastaboi
Hankin Ramoneksen kokoelman, painonnostopenkin ja kuulapyssyn. Sitten pistän fisut pakkaseen ja opettelen postinumeroluettelon ulkoa.

Poissa ilpo

Vs: Vintagea Oulussa: 16.2 ja 23.2
« Vastaus #9 : 23.02.07 - klo 22:27 »
Top4 hitsaukset käynnissä. Hävisin Dragonille reilusti ja parhaillaan Rotisko hitsailee ilman permanentteja Kinnusen jarrua vastaan (Kinnusen permanent-count noin 20). Rotisko skuuppas nyt. Finaalipeli Dragon vastaan kompojarru.

Sivuhuomio: Timetwister rokkaa.
Lainaus käyttäjältä: nastaboi
Hankin Ramoneksen kokoelman, painonnostopenkin ja kuulapyssyn. Sitten pistän fisut pakkaseen ja opettelen postinumeroluettelon ulkoa.

Poissa ilpo

turnajaisten jälkisuolat
« Vastaus #10 : 24.02.07 - klo 00:38 »
reportterijuttu:

FNV Oulu 23.2.2006, Standings after round 3
 
                                            Tie 1    Tie 2    Tie 3  Matches
Rank Name                         Points     OMW%     PGW%     OGW%  P/W/D/B


   1 rautiola, joonas                  9  55,5556  85,7143  53,9683  3/3/0/0   Gifts
   2 kinnunen, henri                   6  66,6667  71,4286  61,9048  3/2/0/0  Random Artinakit ja telkkarikonopo
   3 roimaan, rotisko                  6  55,5556  57,1429  57,1429  3/2/0/0 TPS
   4 wilke, nathan                     6  44,4444  66,6667  49,2063  3/2/0/0 Ubastax
   5 tuisku, petja                     3  55,5556  42,8571  52,3810  3/1/0/0  Dragon
   6 aggro, antti                      3  55,5556  28,5714  60,3175  3/1/0/0  Tyrant-oath
   7 heikinniemi, tommi                3  44,4444  42,8571  41,2698  3/1/0/0  Control Slaver
   8 juhan, kalat                      0 55,5556   0,0000  57,1429  3/0/0/0   Bombermom

Kuten reportterikin kertoo, Juhan Kalat vedettiin tänään pöntöstä alas ja vartaaseen. ilpon Katiska ei petä.

Voisin laittaa dekkilistan, kun kuitenki porukka janoaa tietoa mun listasta, jolla rokkas. Oikeasti viime viikon lista oli paljon mielenkiintoisempi, mutta sillä ei jaksanu pärjätä.

4 Polluted Delta
2 Flooded Strand
2 Underground Sea
2 Volcanic Island
1 Tolarian Academy
4 Island

10 artifactimanaa
1 Dark Ritual

3 Gifts Ungiven
4 Brainstorm
2 Merchant Scroll (foileja tänne!)
1 Recoup
1 You Win the Game
1 Tendrils of Agony
1 Goblin-kortti
1 Demonic Tutor
1 Vampiric Tutor
1 Mystical Tutor
1 Ancestral Recall
1 Time Walk

4 Force of Will
4 Mana Drain
2 Duress
1 Misdirection
1 Rebuild
1 Wipe Away
2 Repeal

1 TIMETWISTER! = parasta. Jotku turtit sanoo tätä huonoimmaksi poweriksi. MÄ SANON TÄTÄ PARHAIMMAKSI

Side oli perus-touhkaa. Tosin tällä kertaa rakensin siden, josta oli jotain hyötyä turnauksen aikana.

Kinnunen paransi tapansa viime viikkoisesta ja tuli pelaamaan sillä ehdolla, että teen sille pakan. No mulla jäi jarrulaitteet laatikkoon, joten siinäpä hyvä ja kisakuntoinen dekin alku. Kiire tuli turnauspaikalla ja loota paljasti noin 97 stäks-kelpoista korttia. No tottakai mää ehotin partajormalle telkkaricomboa ja mies tarttui syöttiin kuin kala onkeen. Tietysti dekistä piti saada paska, joten heittelin läjään Mindslaverin, Metalworkkereita, random-Staffin ja jotain muuta. Heitin myös Rishadan Portit pinoon, kun tiesin, että Oulussa jätkät osaa pelata sen verran hyvin, että Islandit haetaan fetseillä random-dualien sijaan. Läjä vaan kasvoi noin BoW-pinon kaltaiseksi, ja pistin partaukon tekemään dekkiä, kun mulla oli jotain parempaa tekemistä. Kinnusen pakka oli ihan järkyttävää skeidaa, mutta mehulla voittaa pelejä ja telkkari ei voi mennä pieleen. Kiireessä dekistä unohtui Tolarian Academy ja Mana Crypt. *hups*

dekkilista

17 landia (workshopit, mountaineja, rishadan portteja, wastelandeja ja jotain Ancient Tombeja)
Artifactimanaa

4 Metalworker
3 Goblin Welder
x robotteja

Smokestackkeja, Crucibleja, Chalicet, Spheret, Wiret

2x telkkaricombo + random-staff ja slaveri.

Nice deck, mister. Nyt vähän irkkilogia kuvaamaan aftergame-selityksiä:

[23:39] <Kinnunen> Finaali näytti hyvältä Petjaa vastaan.
[23:39] <Kinnunen> Vehkeitä tiskissä ja Petja vähissä lifeissä.
[23:39] <ilpo^^> :tasuri:
[23:40] <ilpo^^> oho, spoilasin
[23:40] <Kinnunen> Sen jälkeen Petja teki mitä Petja osasi. Tasurin dragon-loopilla.
[23:41] <Kinnunen> Pakan paras kortti oli Rishadan Port.
[23:41] <Kinnunen> Sillä jumitteli vähän kaikkia kun fetchit hakivat basicceja pakasta.

[23:53] <Kinnunen> Täytyy kyllä myöntää että seuraavassa T1ssä voisin pelata tuota samaa pakkaa.
[23:53] <Kinnunen> Ehkä vähän hioa sitä paremmaksi jotenkin.
[23:53] <ilpo^^> miten hyvää voi hioa?
[23:54] <Kinnunen> Lisäämällä vaikkapa Academyn?

[23:59] <Kinnunen> Omaan Mana Cryptaan sitten Nate kuoli ;)
[23:59] <@teemuhy> se on paska lappu
[23:59] <Kinnunen> Nostettuaan deckinsä loppuun neljällä Bazaarilla ja UMaskilla.


[00:05] <RDark> mulla kusi manat ja kädet ja sitte piti jo lähtee
[00:06] <RDark> muuten meni hyvin
[00:06] <Kinnunen> Ilman sinun lahjoittamia 1/1 miehiä en varmaankaan olisi saanut sinua hengiltä.
[00:06] <RDark> nii
[00:07] <Kinnunen> ilpoa vastaan oli hankalaa kun se pelasi miljoonaa "bouncaa kaikki artifaktit käteen"-korttia pakassa.
[00:08] <Kinnunen> Roimaata vastaan oli ihan perus peliä.
[00:08] <Kinnunen> Sillä 0 permanenttiä, minulla 20 ja pari palloa.

Eiköhän tuo riitä. Eli Kinnunen mehustelee pakallansa, mä suolaan Kalaa ja aggro-antti huligoi. Teemu missas hyvän turnauksen, paisti kun on. Tähän väliin ois hyvä suolata Teroa, mut nyt tällä kertaa ei oo mitään syytä. Höh.

Pelasin ekalla kiekalla Juhan Kaloja vastaan ja viritin vähän katiskaa ja sinnehän kalat uivat enempiä kyselemättä. Voitin tokan pelin uskomattomalla taidolla, kun Wipe Awaylla bouncasin Cryptan ja pelasin seuraavalla kiekalla Tendrils x=4 ja recoup, Tendrils x=letaali. Helppo 2-0
Sitten pelasin Rotiskoa vastaan, tutoroitiin vuorotellen kortteja tahtiin 10min/tutori. Perus-vintagea kun saa hitsata. Voitin uskomattomalla taidolla ja Aimo Hitsauksella.
Kolmoskiekalla pieksin Kinnusen ekassa pelissä ihmeempiä tekemättä (jotain ekavuoron 10 Goblinia tai sinne päin, helppoa kun nostelee hyvin). Tokapelissä Parta jarruttaa mut suohon. Kolmannessa otin telepaattisen yhteyden itse Menendianiin ja combotin smmenenin avulla tuhannesta lukosta läpi niin taitavasti, että Prot ois kebabilla. Voitin uskomattomalla taidolla taas. Dekki vaatii käyttäjältä paljon, mä vaadin dekiltä paljon ja smmenen pelaa comboa.

Top4 oli hämärä:

Nathan joutu lähtemään kisapaikalta syystä X. Petja tilalle. Häviän Petjalle. Eka peli: Jet, Duress, land, ansku jeejee. Tokapelissä Petja tuhoaa mun manat Deedillä Tormod's Cryptan takia ja en pääse giftsaamaan voittoa. Dragonia vastaan on kiva pelata, kun se dekki on oikeasti niin mahtava. Pelaisin itekki Dragonia, jos ois vehkeet.

Kinnunen voitti Rotiskon, kuten ylempää voi päätellä. Petja voitti sitten Kinnusen tasuroituaan Dragonilla ekan pelin. Hyvä comeback ilman enempiä testejä vähään aikaan.

Turnauksen taso oli poikaa, ei ollu nallepakkoja eikä tribaaliläjiä kuten jossain kauempana. Voispa taas vähän ajan päästä lätkiä mehuja.


Oottakeepa ku laitan vähä kuvia intterwebbiin.

Joo nyt osu:   http://www.students.oamk.fi/~t6rajo01/mtg/fnv%20oulu%2023.2.2007/
Lainaus käyttäjältä: nastaboi
Hankin Ramoneksen kokoelman, painonnostopenkin ja kuulapyssyn. Sitten pistän fisut pakkaseen ja opettelen postinumeroluettelon ulkoa.

Poissa mikko_r

Vs: Vintagea Oulussa: 16.2 ja 23.2
« Vastaus #11 : 24.02.07 - klo 21:24 »
Jee jee, top neljässä kaksi comboa ja kaksi jarrupalaa. Arvatkaa mitä Oulussa pelataan.

Ensi turnauksessa ajan miehillä päähän.