Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Prelikkahylje, Worldwake Edition  (Luettu 2742 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Polari

Prelikkahylje, Worldwake Edition
« : 31.01.10 - klo 16:19 »
Tänään prelikassa meni viimeisten korttien kanssa sellaiseksi miettimiseksi että päätinpä pistää poolia tänne. Pakka oli sen verran selvä Bu että skippaan koko poolin naputtelun ja siirryn suoraan olennaiseen. Vihreällä olisi ollut kohtuuhyviä miehiä, mutta max. 9 pelattavaa eikä mitään erityisen hyvää. Valkoisella Sanctifiers, Skyfisher, Refraction Trap, Iona's Judgment, Windborne Charge, Marshal's Anthem ja jokunen nalle yms. Punaisella Chain Reaction, Searing Blaze, ja muutama ok äijä. Mietin noita ihan tosissaan, mutta loppupelissä sininen nyt on vaan parempi, varsinkin kun mustaa haluaa pelata mahdollisimman paljon. Pakka:

Halimar Excavator
Corrupted Zendikon
Gatekeeper of Malakir
Pilgrim's Eye
Giant Scorpion
Tideforce Elemental
Gomazoa
Merfolk Seastalkers
Jagwasp Swarm
Caustic Crawler
Halo Hunter
Sphinx of Lost Truths
Butcher of Malakir

Blazing Torch
Kitesail
Treasure Hunt (foil)
AEther Tradewinds
Dead Reckoning
Brink of Disaster
Mind Sludge
Vapor Snare
Nemesis Trap

Expedition Map
Jwar Isle Refuge
Soaring Seacliff
2 Halimar Depths
2 Island
11 Swamp

Edes jokseenkin pelattavat sidekortit:

Vampire Lacerator
Horizon Drake
Mindless Null
Shoal Serpent
Soul Stair Expedition
Dispel
Spell Pierce
Ior Ruin Expedition
Into the Roil
Hedron Rover

Ykköskierroksella pakka oli -Brink -Hunt +Soul Stair +Lacerator. Zen-sealedia ei tullut juuri pelattua joten piti pelata yksi game ennen kuin tajusin millaista oksennusta Lacerator on. Soul Stairia ei tällä pakalla tuntunut oikein missään vaiheessa pääsevän käyttämään joten senkin vaihdoin nopeammin asioita tekeviin kortteihin. Brink vaikutti jätteeltä mutta "Enchanted creature can't attack" oli tässä varsin jees. Hunt loisti myös kun Depthsit osoittautuivat paljon odotettua paremmaksi ja sillä veti joka kerta varmat 2. Horizon Drake näyttää siltä että sen haluaisi dekkiin, mutta kolmeykkönen ei oikein vakuuta puolustuspelaajana ja halusin välttää tuplasinistä.

Mitäs muut pelaisivat noissa viimeisissä sloteissa? Tai muuttaisitteko jotain muuta pakasta? Expedition Map vaikutti pakanrakennuksessa vähän kyseenalaiselta, mutta oli peleissä herkkua. Sillä haettiin ainakin neljäs swamppi vuoron 5 Sludgeen, kolmas sininen potkittuun Sphinxiin, useampi Depths, ja myös shufflailtiin Depthsin perään.
Twitch-kanava (ensisijaisesti Mega Man -speedrunausta)