Poromagia

Kirjoittaja Aihe: [Porvoo] Dragon's Maze Prereleaset 27.4 ja 28.4!  (Luettu 1038 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Yuisuke

  • Turnausjärjestäjä
  • Vaihtopalaute:
    ( | | )
  • Resistance is Futile!
Tällä viikolla pelataankin sitten Dragon's Mazea oikein urakalla! Turnaukset ovat Porvoon Pelikaupalla lauantaina 27.4 kello 16 lähtien ja sunnuntaina 28.4 kello 12 lähtien! Tarkemmat tiedot alla:

Paikka: Porvoon Pelikauppa, Mannerheiminkatu 10, 06100 Porvoo
Aika: Lauantaina 27.4 klo 16.00 -> ja Sunnuntaina 28.4 klo 12.00 ->
Formaatti: Dragon's Maze Pre-release, jossa saat kiltaboosteripackin, joka sisältää 4x Dragon's Maze boosteria, valitsemasi killan oman boosterin sekä random kiltaboosterin joka jakaa värin valitsemasi killan kanssa.
Maksaa: 25€
Palkinnot: Kaksi boosteri per pelaaja palkinto-pooliin, lisäksi kiltasi edistymisestä turnauksissa on jaossa foili alternative art plainsseja sekä achivement koodeja Plainswalker tiliisi.
Mukaan: Paperia, Kynä, Sleevet (jos haluaa käyttää).

Kaupalla on basic ländejä, mutta tottakait toivottavaa on että tuotte omanne. Kaupalta saatavilla sleevejä, noppia ja virvokkeitä turnauksen ajan. Paikkoja turnauksiin on rajallisesti, lauantaille noin 36 paikkaa ja sunnuntailla noin 12. Varatkaa paikkanne ennenkuin loppuvat joten pääsette varmasti pelaamaan. Viimeiset 3 prellua on olleet loppuunmyytyjä sekä lauantaina että sunnuntaina! Ennakkoilmoittautua voi yv:llä minulle, tai facebookissa Porvoon Pelikaupan sivuille, joilta myös fb event löytyy.

Tervetuloa pitämään hauskaa!

PS: Linkki FB eventtiin: https://www.facebook.com/events/126163317575140/

T: Hermanni
There is no place like that's no moon!