Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Poroskooppi: MagicFest Barcelona ja pelikäyttäytyminen  (Luettu 1120 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Poromagia

Poroskoopin kesätaukoa edeltävässä viimeisessä jaksossa käännetään katseet aurinkoisessa Barcelonassa pelattuun MagicFest-viikonloppuun, joka sisälsi Modern Grand Prix ja Mythic Championship -turnaukset. Jakson pääaiheena puntaroidaan omaa pelikäyttäytymistä Magicin parissa ja hieman sen ulkopuolellakin.  8)

Poroskooppi: MagicFest Barcelona ja pelikäyttäytyminen

Laittakaa ihmeessä palautetta tulemaan Facebookissa, MtgSuomessa tai livenä! Myös uusia keskusteluaiheita saa ehdottaa, joista haluaisit meidän juttelevan tulevissa jaksoissa.

Poroskooppi palaa kesätauolta syyskuussa. Mahtavaa kesää kaikille Poroskoopin kuulijoille! :)
Man is a gaming animal. He must always be trying to get the better in something or other.  - Charles Lamb

http://www.poromagia.com - Täyden palvelun magic-sivusto!

Emme seuraa yksityisviestejä foorumilla, tiedustelut kannattaa lähettää osoitteeseen [email protected]!

Poissa Possu81

Vs: Poroskooppi: MagicFest Barcelona ja pelikäyttäytyminen
« Vastaus #1 : 29.07.19 - klo 20:19 »
Hyvää psykoterapiaa Markukselle. "Oon ollu ihan kauhee" :) Iteki joskus nuorempana (alle 30v!) heitelly pakkoja, mutta sellasella fiiliksellä, että en nyt niin tosissani ole lopulta.

Tuo on kyllä tosi huono ajatusmalli kaikessa, että on valmiiksi voittanu. Kai se kerryttää suolasuutta kun tappio väkisin jossain kohtaa tulee. Muuten kuulosti ihan asialliselta toiminnalta eli keskitytään itse peliin.

Viime vuosina on tullu vastaan oikein hyviä voitonnälkäisiä naispelaajia gp:lla, että ihan turha enää ajatella etteikö naisissa olisi hyviä pelaajia ja samalla viivalla vähintään enemmistön kanssa. Taitaa monille jäädä vain vähän toissijaiseksi harrastukseksi, ainakin menneinä vuosina.

En oikein vieläkään tykkää kätellä ihmisiä gp:lla kun jotenkin minusta se tuntuu sen verran "intiimiltä" toimenpiteeltä että onko niin tarpeellista tehdä läheistä tuttavuutta. Siinä on vaan minusta suuremmat haitat ku hyödyt eikä kättely ole mikään tae herrasmiesmäisestä pelaamisesta. Aika moni vain tulee tuolla Euroopan gp:lla käsi ojossa pöytään.

Poissa Lightstorm

Vs: Poroskooppi: MagicFest Barcelona ja pelikäyttäytyminen
« Vastaus #2 : 30.07.19 - klo 10:25 »
Plussat täältäkin, hienoa että noin avoimesti puhuitte omista lähtökohdista tärkeästä aiheesta.

Onneksi tuo uusiin/kokemattomiin pelaajiin suhtautuminen on muuttunut paljon ystävällisemmäksi. On ollut hienoa nähdä tätä hyvää hienoa käytöstä Poroilla, mutta myös ainakin viimeksi omalla ekalla PTQ:n reissulla. Ehkä ihmiskunta on muuttunut paremmaksi (?!).

Muistan vieläkin kun muksuna joku nuorempi pelaaja oli tullut Safe Havenin aloittelija type 2 (standard) turnaukseen rotatoituneilla korteilla ja kun vastustaja huomasi tämän hän kovaan ääneen huusi tuomaria ja kuinka sai ilmaisen voiton. Vastustajalle tuli tästä itku sillä hän ei tiennyt tästä vaan oli ilmeisesti tullut ihka ensimmäiseen turnaukseensa, jos muistan oikein niin pelaaja taisi poistua paikalta vielä.