Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Poro Tour Trio -kilpailuinfo ja pelaajahinnasto  (Luettu 797 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Poromagia

Poro Tour Trio -kilpailun säännöt

  • Joukkueen koko on 3 pelaajaa
  • Joukkueella on käytössä 10 pororahaa
  • Joukkue ostaa jäsenensä valmiiksi hinnoitellusta Poro Tour Trio -pelaajahinnastosta.
  • Mikäli trion pelaajien summa ylittää 10 pororahaa, saavat he pisterangaistuksen kaikkiin pelaamiinsa Poro Tour ja Poro GP -turnauksiin.
  • Jokaisessa turnauksessa kahden parhaan pelaajan pisteet lasketaan joukkueen yhteispisteiksi. (Pisteet koostuvat sekä swiss-kierroksista, että top8 peleistä.)
  • Kahden joukkueen ollessa kauden lopuksi kokonaiskilpailussa tasapisteissä, pororahaltaan edullisempi joukkue voittaa.
  • Poro Tour Trio -kilpailun pisteitä on jaossa Poro GP - ja Poro Tour -pääturnauksissa. Legacy-sarja ei jaa pisteitä joukkuekilpailuun.

10 pororahan ylittävien triojen pisterangaistustasot:

  • Joukkueen maksaessa 11-15 pororahaa, se saa joukkuepisteitä yhden sijoituksen huonommin, kuin sen turnausmenestys edellyttäisi. Esim. 12 pororahaa maksava joukkue "Poro On Paras" voittaa turnauksen tiimikilpailun. Joukkue saa pisteitä toisen sijan mukaan, sillä sijoitus huononee yhdellä pelaajien yhteishinnan ollessa 11 ja 15 pororahan välillä.
  • Joukkueen maksaessa 16+ pororahaa, se saa joukkuepisteitä puolitoista (1,5) sijoitusta huonommin, kuin sen turnausmenestys edellyttäisi. Esim. 17 pororahaa maksava joukkue "Poron Papanat" sijoittuu turnauksen tiimikilpailussa toiseksi. Joukkue saa pisteitä sijan "3,5" mukaan, eli sijan 3 ja sijan 4 pisteiden välistä.
  • Pisteille yltäneet rankaisemattomat joukkueet saavat pisteitä normaalisti sijoittumisensa mukaan. Esim. 12 pororahan "Poro On Paras" voittaa, 17 pororahan "Poron Papanat" on toinen ja 10 pororahan "Poronkaatajat" sijoittuu kolmanneksi. "Poro On Paras" saa tällöin pisteitä toisen sijan mukaan, "Poron Papanat" 3,5:nen sijan mukaan ja "Poronkaatajat" normaalisti kolmannen sijan mukaan.

Ilmoita kolmihenkinen triosi mailaamalla kokoonpano osoitteeseen [email protected] ja olette mukana kauden tiimikilpailussa.

Seuraavat tiimikilpailuun pisteitä kerryttävät turnaukset ovat:
Tervetuloa mukaan upouuteen Poro Tour Trio -kilpailuun! :)
« Viimeksi muokattu: 17.02.20 - klo 13:03 kirjoittanut Poromagia »
Man is a gaming animal. He must always be trying to get the better in something or other.  - Charles Lamb

http://www.poromagia.com - Täyden palvelun magic-sivusto!

Emme seuraa yksityisviestejä foorumilla, tiedustelut kannattaa lähettää osoitteeseen [email protected]!