Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Karrthus, Tyrant of Jund "Deathbringer From the Sky"  (Luettu 3698 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Thoodin

Kasailin tossa itselleni männäviikolla uuden commanderin ja tähän mennessä pelillisesti toiminnut loistavasti. Ideanahan on siis paljon lohareita tiskiin ja ajella niin kovaa kuin suinkin pääsee kaikkiin ja kaikkeen :D

https://deckbox.org/sets/1229990

Kaipailisin kumminkin vähän ideoita, että onko muitten mielestä deckissä jotain älyttömän huonoa mikä ei suorastaan sinne kuulu ja minkä mahdollisesti voisi korvata paremmilla korteilla. EDH:ssa kun ei sidea saisi olla, mutt' pakka kun on vielä enempi vähempi testivaiheessa niin sidelista on olemassa ja pari korttia sieltä kuuluisi automaattisesti maindeckin puolelle. Huonon saatavuuden takia ovat toistaiseksi jääneet siden puolelle.

Iteltä tosiaan alkoivat vähän ideat loppua mitä tossa vielä voisi mahdollisesti pelata. Toistaiseks lohareitten keskinäinen harmonia on toiminut mahtavasti ja kokeillut pakkaa muutamissa kaaoksissa ja useamman duelin eldrazi-komentajaa vastaan joka jäi täysin jalkoihin tän loharicombinaation kanssa.

Poissa Samulai

Vs: Karrthus, Tyrant of Jund "Deathbringer From the Sky"
« Vastaus #1 : 02.03.16 - klo 03:35 »
Living Death
Ryusei, the Falling Star
Steel Hellkite
Dream Pillager
Mimic Vat
Death By Dragons ja Descent of the Dragons kenraalin kanssa?
Frontier Siege
Zirilan of the Claw
Garruk Wildspeaker
Warstorm Surge

Ainakin seuraavia kortteja miettisin vielä:
Skithiryx, the Blight Dragon. Ei kovin kannattavaa pelata vain yhtä infect-otusta. Onko metassa life-comboja? Ehkä Triumph of the Hordes?
Furyborn Hellkite on "vain" iso liha. Ei anna korttietua tai combota minkään muun kanssa, eikä edes suojele itseään. Riittääkö se?
Thunderbreak Regent. Metassa on harvoin targetoivaa poistoa ja 40 lifen kanssa niiden harvojen pelaaminen ei ole ongelma. Jos otuksiaan haluaa niiltä suojella, Asceticism
« Viimeksi muokattu: 02.03.16 - klo 06:41 kirjoittanut Samulai »

Poissa Thoodin

Vs: Karrthus, Tyrant of Jund "Deathbringer From the Sky"
« Vastaus #2 : 02.03.16 - klo 14:16 »
Furyborn hellkite on tähä mennessä näyttäny vahvuutensa lihana crucible of firen ja sarkhan the madin kanssa. Skithiryx tehny kans tuhojaa sekä ilman cruciblea, että sen kanssa, joten toistaiseksi näen molemmat suhteellisen valideina. Regentti ei oo vielä päässy käymää kentällä ni en ossaa sen suhteen sanoa vielä mittään.

Noist lisäysehdotuksista muutama vaikutti suhteellisen valideilta et voi olla ett tulloo käyttööki.