Muuta > Säännöt, palaute ja tiedotteet

Paikkakunta-tagit

(1/42) > >>

miinin:
HUOM! Päivitys 23.6.2011:
Paikkakunta-tagiaan pystyy nyt itse muokkaamaan. Asetus omasta paikkakunta-tagista löytyy omasta profiilista kohdasta Modify profile -> Group membership / Muokkaa profiilia -> ryhmien jäsenyys. Muuta kuin paikkakunta-tagia ei pysty itse valitsemaan tai poistamaan, eli esimerkiksi Hidas vaihtaja -lätkästä ei tällä tavoin pääse eroon.


Alkuperäinen viesti:

Hienoisesti vitsistä lähti liikkeelle idea, joka pirun tylsän edustajiston kokouksen ajan mittaisen miettimisen jälkeen alkoi oikeasti tuntua toteutuskelpoiselta olisi nyt testissä: Lisäsin uusia jäsenryhmiä: Pääkaupunki, Oulu ja lappeen Ranta - lisää lisätään välittömästi, kun siihen tulee tarvetta. Näihin ryhmiin ilmoittautuvat - tai sinne ulkomuistista randomilla tökätyt jäsenet saavat nimensä alle paikkakunnasta kertovan tagin, mikä auttaa ymmärtämään oman laistaan huumoria tai "huumoria", mitä muutamilla paikkakunnilla harrastetaan. Uudistuksen olisi tarkoitus myös helpottaa peliporukoiden käsittämistä ja lisätä käsitystä siitä kenen kanssa foorumilla tulee keskusteltua.

Jokaiselle Punkaharjulle tai Takahikiälle ei omaa ryhmäänsä kuitenkaan tehdä vaan oman merkinnän saamiseksi kaivataan jonkinlaista näyttöä siitä, että paikkakunnalla on oma, oikea metagamensa ja että paikkakunta on edes sen verran merkittävä, että se ansaitsee oman taginsa. Ilmoittakaa joko tähän ketjuun tai minulle yv:llä mihin ryhmään teidät tulee liittää - ainakin siihen asti, kunnes kehitämme jonkin paremman systeemin. Tähän ketjuun ovat myös ehdottoman tervetulleita kehitysideat ja muu palaute.

EDIT: Kiinnostaako ihmisiä mahdolliset värimerkinnät tuonne "Ketkä ovat paikalla" -listaan kutakin ryhmää koskien, vai meneekö liian sekavaksi? Eli samalla mallilla kuin ylläpitäjät, modet, judget ja muut juustot on nyt merkattu.

Polari:
Otaniemi haluaa välittömästi irti Itäisestä Satamakaupungista ja itsenäiseksi alueeksi.

edit - Ei mutta höh, sehän söisi Judge-tagin :'(

Laava:

--- Lainaus käyttäjältä: Polari - 12.04.07 - klo 22:27 ---Ei mutta höh, sehän söisi Judge-tagin :'(

--- Lainaus päättyy ---
Kansa vaatii lisää tageja!

miinin:

--- Lainaus käyttäjältä: Laava - 12.04.07 - klo 22:42 ---
--- Lainaus käyttäjältä: Polari - 12.04.07 - klo 22:27 ---Ei mutta höh, sehän söisi Judge-tagin :'(

--- Lainaus päättyy ---
Kansa vaatii lisää tageja!

--- Lainaus päättyy ---

Älkääs nyt valittako, itse joudun pitämään tuota pirun "ylläpitäjää", koska jos otan jonkun sen yli käyttöön, niin lähtee myös ylläpito-oikeudet:) Tai näin ainakin vanhemmissa versioissa, en ole yhden tuuttailun jälkeen tahtonut yrittää sitä uusiksi.

ilpo:
PÄÄKAUPUNNI

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta