Muu MTG > Turnaukset, tapahtumat ja peliporukat

Ongelmia DCI-numeron tai salasanan kanssa?

(1/3) > >>

jkk:
Minulle on tullut viime aikoina runsaasti yhteydenottoja pelaajilta, joilla on ongelmia DCI-numeron/salasanan/Player Rewards-rekisteröinnin kanssa. Tässä on aiheesta FAQ. Jos moderaattoreille sopii, tämän voisi laittaa stickyksi?

1. Mitä teen jos en muista DCI-numeroani?

Turnausjärjestäjät voivat etsiä numeron Wizards Event Reporter-ohjelmalla, jos turnauspaikalla on käytössä internet-yhteys. Voit siis mennä turnaukseen ja pyytää järjestäjää etsimään numerosi. Muista ottaa numero ylös (esim. kännykkään) niin sinun ei tarvitse uudestaan vaivata järjestäjiä tällä asialla.

2. Pelasin turnauksissa 10 vuotta sitten, onko numeroni vielä käyttökelpoinen?

On. DCI-numerot ja murhat eivät vanhene koskaan.

2.a Vanha numeroni on kuusinumeroinen ja kuulin että niissä on nykyään 10 numeroa. Apua?

Alimittaiset numerot ovat täysin käyttökelpoisia, sillä Wizards Event Reporter/DCI Reporter osaa laskea niistä 10-numeroisen version.

3. Apua! En tiedä DCI-salasanaani! Aktivointikoodini on hukassa! DCI-tiliini rekisteröity sähköpostiosoite ei ole enää käytössä! En voi rekisteröityä Player Rewards-ohjelmaan!

Älä lähetä minulle sähköpostia. En voi auttaa.

Mene tänne: https://webapp.wizards.com/forgotpassword.aspx. Jos salasanan resetointi ei toimi, se johtuu todennäköisesti siitä, ettei DCI-numerollesi ole rekisteröity sähköpostiosoitetta. Mutta älä vieläkään lähetä minulle sähköpostia, vaan mene tänne: http://wizards.custhelp.com. Kerro ongelmistasi. Ota valikosta "WPN (DCI/RPGA) Players" ja seuraavasta valikosta edelleen vaikkapa "No DCI activation code". Ole kärsivällinen. Muista ilmoittaa oikea sähköpostiosoitteesi.

4. Wizardsin Custhelp ei toimi! En pysty postaamaan sinne mitään!

Postaa tähän threadiin: http://community.wizards.com/go/thread/view/75850/19380842/Trouble_Accessing_our_Help_System_Post_here.?pg=135 niin setä/täti auttaa.

5. Minulla on DCI-numerolappu ja aktivointikoodi. Miten rekisteröidyn?

Mene tänne ja seuraa ohjeita: https://webapp.wizards.com/activation.aspx

jupu_:
@dcinumber (5208-065-210) is not a valid big integer

Täh? mitä tämä tarkoittaa?

Jukkis:

--- Lainaus käyttäjältä: jupu_ - 01.05.10 - klo 20:36 ---@dcinumber (5208-065-210) is not a valid big integer

Täh? mitä tämä tarkoittaa?

--- Lainaus päättyy ---

Koitapa ilman noita tavuviivoja.

KajaaninOlli:
Minulla on ollut ongelmia saada player rewards kortteja. Olen Reward Programmissa jo yli vuoden, enkä ole saanut minkäänlaista postia. Olen osallistunut 16 eventsiin wizardsin mukaan, ja siis täten oikeutettu 3 token settiin ja membership cardiin. Mistä siis voi johtua se etten saa player rewards postia?

jkk:
Oletko varma, että osoitetietosi ovat oikein WotCin tietokannassa? Kannattaa ohtaa yhteyttä Wizardsin asiakaspalveluun (linkki yllä).

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta