Muuta > Säännöt, palaute ja tiedotteet

Tervetuloa MtgSuomi-sivustolle!

(1/1)

luma:
Usean kuukauden urakka on nyt takana ja tulokset nähtävillä. Suomen suurin MTG-sivusto on nykyään MtgSuomi. Nimivalinta, kuten monet uudistuksistakin, on peräisin foorumilla pidetystä käyttäjäkyselystä. Nimi on valittu kuvaamaan hyvin sivuston sisältöä ja tarkoitusta, sekä huomattavasti helpommin muistettavaksi kuin vanha nimi tai osoite. Näkyvimpänä uudistuksena on tietenkin täysin uusi ulkoasu, mutta paljon muitakin uusia ominaisuuksia sivustolle on tullut. Tässäpä listaa uudistuksista:

Uudentyyppiset vaihto-, osto- ja myyntilistat
Listat on nyt siirretty pois foorumilta. Syynä siihen on monen asian helpottuminen, kun foorumisoftan rajoitteet eivät paina niskassa. Hakutoiminto listoille on nyt huomattavasti parempi, ja siinä pystyy hakemaan erikseen have-, want-, osto- ja/tai myyntilistoilta. Listojen rajaaminen viimeisen päivitysajankohdan mukaan on mahdollista, ja suurimpana uudistuksena käytössä on nyt myös MOTL-tyyppinen trade matcher.

HW- ja OM-listojen nostaminen/uppaaminen/bumppaaminen ei vaadi enää uuden vastauksen kirjoittamista viestiin, vaan listasivulta löytyy Nosta-nappi, millä bumppaaminen onnistuu. Napin käyttö on rajoitettu yhteen kertaan päivässä.

Uusittu turnauskalenteri
Turnauskalenteri on myös siirretty pois foorumilta, ja siitä on yritetty tehdä näkyvämpi. Kuka tahansa voi lisätä kalenteriin tapahtumia. Kalenteriin on tehty myös ilmoittautumisjärjestelmä, jonka käytön pitäisi olla yksinkertaista.

Muuta pientä
Pieniä, hauskoja lisiä ovat Boresta tuttu Päivän Pick, sekä ennen osoitteesta http://ak.kapsi.fi/motl/ löytynyt vaihtolaskuri. Korttitageissa on nykyään hover-efekti, ja vaihtolistoille korttitagit saa lisättyä automaattisesti. Ominaisuus tulee myöhemmin myös foorumin puolelle.

IRC-kanava
Sivuston IRC-kanavana toimii nykyään #mtgsuomi @ QuakeNet.

Lopuksi haluaisin esittää kiitokset kaikille sivuston testaukseen ja arviointiin osallistuneille. Itse koodausurakan olen tehnyt itse kevään aikana. En halua edes laskea, montako kymmentä/sataa tuntia olen päässyt PHP:tä naputtelemaan. Köyhänä opiskelijana otankin mielelläni vastaan lahjoituksia osoitteeseen FI2857300820629737, että jaksan jatkossakin sivustoa kehittää.

Koska iso uudistus aiheuttaa varmasti paljon kaikenlaista palautetta, tein palautteelle kolme eri ketjua. Sivustolla voi myös olla edelleen kaikenlaisia ulkoasu- ja toimintahäiriöitä. Toivon, että ilmoitatte niistä mahdollisimman pian ja selkeästi, että saan ne nopeasti korjattua.

Valitse sopivin:
Kysymykset
Risut, korjausehdotukset, sekalainen palaute
Ruusut

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta