Muuta > Säännöt, palaute ja tiedotteet

pairings.fi julkaistu yleiseen käyttöön

(1/3) > >>

luma:
https://pairings.fi

Sain pääsiäisen yksinäisinä hetkinä koodausinspiraation ja sain lopultakin kaikkien tunteman https://pairings.fi-palvelun oikeaan julkaisukuntoon. Vanha Java-pohjainen ohjelma on heitetty kaatopaikalle, ja nykyään WERistä luetaan tiedot kunnollisella Windows-ohjelmalla. Palvelu on siis nykyään kaikkien Suomen turnausjärjestäjien vapaassa käytössä. Lyhyt käyttöohje sekä avoin lähdekoodi löytyvät GitHubista, itse ohjelman saa ladattua uusimmasta releasesta paketissa Release.zip.

Palveluun kuuluu myös organizer-näkymä (johon löytyy linkki Windows-ohjelmasta ladattavan turnauksen kohdalta), millä saa ruudulle pairingit/standingit/kellon näppärässä muodossa. Sinne pääsee myös avaamalla turnauksen mitkä tahansa pairingit/standingit ja vaihtamalla urlin viimeiseksi osaksi "organizer". Esimerkki: https://pairings.fi/#/tournaments/81/pairings-1 -> https://pairings.fi/#/tournaments/81/organizer

Palautetta, kehitysehdotuksia ja varsinkin muiden tekemiä parannuksia otetaan mielellään vastaan. Jos sinulla on Github-tunnukset, voit käydä tekemässä issuen tai pull requestin. Jos ei, niin myös tähän ketjuun voi palautetta antaa. Koodin laadusta omaksi puolustuksekseni on sanottava, että tämä oli ensimmäinen tekemäni C#-ohjelma, ja jälki voi olla sen mukaista. Erityisesti haluaisin kuulla ehdotuksia siitä, miten ohjelmaan saisi helpoiten automaattiset päivitykset.

luma:
Prelluja odotellessa julkaisin pairingssoftan version 1.1. Ensimmäisen viestin latauslinkki osoittaa aina uusimpaan julkaistuun versioon.

Changelog:

* Kun turnaus on ladattu palvelimelle, ohjelmaan ilmestyy linkki organizer-sivulle
* Poista turnaus -nappi

Reflektio:
Postaus julkaistu kolme minuuttia ennen aprillipäiväksi vaihtumista. Saatoin olla hieman skeptinen sisällön suhteen avatessani tätä ketjua... :D

Edit: Juueipä mitthään.

Draugo:
Kannattaapi Reflektio katsella sitä kalenteria hiukan tarkemmin :) Postaus on julkaistu toissapäivänä, eli kolme minuuttia ennen eiliseen siirtymistä.

luma:
Olen ehkä tullut vanhaksi, mutta tänä vuonna käytin ennemmin aikani tähän projektiin kuin aprillipilan keksimiseen. Lisäksi alkuperäinen postaus on julkaistu keskiviikkona puolenpäivän aikaan.

Ps. From The Vault: One on tänään vuotanut intter nettiin!

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta