MtgSuomi.fi

Muu MTG => Aloittelija-alue => Aiheen aloitti: Paperossi - 07.10.12 - klo 21:10

Otsikko: Minkä ediikan boostereita ostaa
Kirjoitti: Paperossi - 07.10.12 - klo 21:10
Otsikko kertookin kaiken. Eli mikä olisi paras ediikka jonka boostereita kannattaa ostaa aloittelijan kannalta? Ediikassa pitäisi olla siis hyviä rareja uncommoneita ja commoneita sopivassa tasapainossa.
Otsikko: Minkä ediikan boostereita ostaa
Kirjoitti: weaselface - 07.10.12 - klo 21:19
Boostereita ei varsinaisesti kannata ostaa, mutta jos aiot niitä kuitenkin ostaa, niin uudessa sarjassa on erittäin laadukkaita lappuja moneen eri formaattiin.
Otsikko: Vs: Minkä ediikan boostereita ostaa
Kirjoitti: Enterorrhexis - 07.10.12 - klo 21:26
Riippuu taas kerran mihin haluat panostaa.. jos on aikomusta pelata ihan vaan keittiönpyödällä niin rahallinen panostus on rajana. Alkuperäinen Ravnica oli kiva blokki mutta ei sekään takaa "hyviä rareja, uncommoneita ja commoneita" kuitenkaan. Etenkin kun valtaosa commoneista on totaalijöötiä setissä kuin setissä. Tällä hetkellä just standardiin ilmaantui Return to Ravnica, joten jos haluaa ajassa olla niin sitä sitten.

Mutta eipä silti.. ajan myötä tulet huomaamaan, että boosterien ostaminen on rahojen typerää tuhlaamista (itsehän en ole tätä vielä itse hoksannut näillä aamuilla) ja ne hyvät kortit kannattaa vaan hankkia yksittäisenä dekkiin kuin dekkiin.
Otsikko: Vs: Minkä ediikan boostereita ostaa
Kirjoitti: Babu - 07.10.12 - klo 23:43
Aloittelijana en lähtisi yksittäisillä boostereilla kasaamaan kokoelmaani. Ostaisin itse mieluummin Duel Deckejä sekä muita valmiita pakkoja (Planechase, Commander, Theme Deck, Event Deck yms.) Näistä pakoista saat yleensä lappuja melkein kaikkiin formaatteihin sekä pääsee tutustumaan miten eri tyyliset pakat voi rakentaa. Näissä ei myöskään tarvitse luottaa tuuriin vaan tiedät aina mistä olet maksamassa. Jos kuitenkin päädyt ostamaan boostereita niin ne kannattaa draftata mieluummin kuin vain aukoa. Tällöin voit aina ottaa pussista sen raren jos niin haluat, mutta pääset myös pelaamaan.
Otsikko: Vs: Minkä ediikan boostereita ostaa
Kirjoitti: jkk - 08.10.12 - klo 09:39
Ensinnäkin, osta ihan rauhassa boostereita jos haluat. Kyllä niitä irtokortteja ehtii ostamaan myöhemminkin. Boosterien avaaminen on terapeuttista ja siinäpähän näkee millaisia kortteja pelissä ylipäätänsä on.

Mitä sitten kannattaa ostaa? Magic 2013 on hyvä, jos haluat suhteellisen suoraviivaisia kortteja joilla opetella pelaamaa. Return to Ravnica on hyvä valinta, jos haluat ajankohtaista treidattavaa ja/tai kortteja tulevaan turnauspakkaan. Tai osta vaikka viittä eri sarjaa, niin näet mitä kaikkea on tarjolla ja miten eri sarjat eroavat toisistaan.

Valmispakkojen ostaminen on myös erittäin hyvä vaihtoehto Babun mainitsemista syistä. Irtokortteja kannattaa ostaa sitten kun tiedät mitä irtokortteja haluat.
Otsikko: Vs: Minkä ediikan boostereita ostaa
Kirjoitti: Nod - 08.10.12 - klo 12:15
Vaikka taloudellisessa mielessä buusterien aukaisu ei ole usein fiksua, niin onhan se hauskaa. Pieni lottoelementti mukana ja varsinkin jos ei tiedä millaisia kortteja voi buusterista saada niin tuo on lisäksi mukavaa löytöretkeilyä.