MtgSuomi.fi

Muu MTG => Aloittelija-alue => Aiheen aloitti: Thaurwylth - 08.10.12 - klo 22:34

Otsikko: Tappedout
Kirjoitti: Thaurwylth - 08.10.12 - klo 22:34
Tappedout-sivuston nyyppäri kyselee.

Rekisteröidyin tuonne ja yritin saada pakkaa aikaiseksi Paste Deck -välilehdessä. Tunnarini on ImpaledNorthernMoonforest2012 ja yritin tehdä pakan Living Death Newt 20121008. Yritin tallentaa pakan. En saa pakkaa näkyviin MTG Deck Builder -osiossa. Haluaisin pelata sillä vähän pasianssia.

Missä voi olla vika? Olenko puusilmä täsmälleen tässä pakan tallentamisen, näkyviin saamisen yms. Tappedoutin teknisen toiminnan kontekstissa?

-- Nute
Oulu
Otsikko: Vs: Tappedout
Kirjoitti: jotudin - 08.10.12 - klo 22:45
Syystä tai toisesta tuo Paste Deck ei lisää dekkiä julkiseksi saakka tai yleensäkään oikeasti tallenna sitä. Mitä lie pasketta. Lisää "Add Deck" kautta. Sieltä voit samalla tapaa pasteta listan kerralla.
Otsikko: Vs: Tappedout
Kirjoitti: Thaurwylth - 08.10.12 - klo 23:09
Vuhuu, nyt toimii! Kiitos paljon. Sain tallennettua pakan ja pelattua pelitesti-generaattorilla. Minkähän ihmeen takia tuohon on pitänyt jättää tuommoinen hämäävä paskaominaisuus?
Otsikko: Vs: Tappedout
Kirjoitti: jotudin - 08.10.12 - klo 23:17
Jossain vaiheessa päivittivät softaansa ja siinä paskoontui paljon muutakin uusien ominaisuuksien kustannuksella. Hämmentävä tuollainen toiminto, millä ei tee mitään.
Otsikko: Vs: Tappedout
Kirjoitti: Enterorrhexis - 09.10.12 - klo 01:30
Nykyversiossa tosiaan on aika paljon vanhempien versioiden jäänteitä, jotka ei vaan tee mitään. Itselläkin on paljon hiuksia haljennut joskus, kun on tuolla yrittänyt jotain yksinkertasta asiaa toteuttaa mutta kun sitä ei "ENÄÄ" tehdä sitä kyseistä kautta. Paljon on muutoksia ylipäätään tullut tässä parin vuoden aikana, kun eivät ylläpitäjät tuolla kysele käyttäjäkunnalta tarpeeksi hyvin mikä sivustolla toimii ja mikä ei.. sitä sooloillaan ja lopulta tuotos on jotakin sinne päin. Onneksi pasianssi toimii nykyään jotenkuten ja dekit muutenkin on saatu hitusen informatiivisempaan layouttiin.

Muistoissa kauhun aika jolloin dekit automaattisesti taggautui joidenkin häiritsevien "mayael 5c control" ynnä muiden tagien alle (kuin niistä olis koskaan ollut hyötyä yhtään missään), jos dekki ei ylipäätään sisältänyt Mayaeliä, värit eivät edes osuneet kyseiseen lappuun ja se ei todellakaan edes sisältänyt kaikkia viittä väriä..