MtgSuomi.fi

Muu MTG => Turnaukset, tapahtumat ja peliporukat => Aiheen aloitti: Mayza - 31.12.18 - klo 01:09

Otsikko: [Tampere] Ravnica Allegiance -prerelease TTY:llä 19.1. ja 20.1.
Kirjoitti: Mayza - 31.12.18 - klo 01:09
Huomautus kaikille prelluosallistujille: käytämme vartijan pyynnöstä Sähkötalon alaovea, eli  kampuksen kartassa (https://i.imgur.com/WItBvPt.png) Sähkötalon oikeaan reunaan merkitty invasymboli.

Prereleaset järjestetään la 19.1. ja su 20.1. TTY:llä SE203 salisa

Formaatti: Ravnica Allegiance -sealed. Jokainen pelaaja saa prerelease kitin. Prerelease kitin boosterien sisällöstä rakennetaan vähintään 40 kortin dekki. Basic landeja saa lisätä vapaasti, ja niitä saa turnauspaikalta.

Lauantain päiväturnauksessa pelataan 6 kierrosta, ja palkintoja saa tuloksella 4-2 tai paremmalla.
Lauantai-illan turnauksessa pelataan 4 kierrosta, ja palkintoja saa tuloksella 3-1 tai paremmalla.
Sunnuntain päiväturnauksessa pelataan 4 kierrosta, ja palkintoja saa tuloksella 3-1 tai paremmalla.

Lisäksi perjantai-iltana 18.1. pelataan FNM samassa paikassa turnauksia. Kello 17.00 Legacya. Siinä palkintoina on ilmaisia prerelease-osallistumisia.

Ilmoittautuminen:
Kunkin turnauksen kohdalle MtgSuomen kalenteriin. Linkit tapahtumien sivuille ovat viestin lopussa. Yksi käyttäjä voi ilmoittaa useamman osallistujan.

Koska jotkin kiltavalinnat saattavat olla suositumpia kuin toiset, ei kaikille voi riittää suosituinta kiltaa joka prelluun. Tämän vuoksi jokainen osallistuja saa varata yhteen prelluun haluamansa killan. Ensimmäisellä prellulla saat valitsemasi kiltasi ja myöhemmillä saat valita jäljelle jäävistä. Killan varaaminen tapahtuu kirjoittamalla ilmoittautumisen lisätietoihin haluamansa killan.
Jos jokin kilta loppuu kesken, otetaan killan ilmoittautumisjärjestyksessä valinnat. Tarkistan turnausta edeltävänä iltana kiltojen ilmoittautumisjärjestyksen. Ilmoansa voi siis muuttaa, mutta päivityksestä tulee uusi aikaleima varaukselle.

Ravnica Allegiance on seuraavat killat:
Azorius (UW),
Rakdos (RB),
Gruul (GR),
Simig (UG),
Orzhov (BW)
Lisätietoja killoista ja niiden kyvyistä löytyy mekaniikka-artikkelista (https://magic.wizards.com/en/articles/archive/feature/ravnica-allegiance-mechanics-2018-12-17).

DCI-numero: Jokaisella pelaajalla tulee olla turnauksessa DCI numero. Jos et omaa numeroa, sen saa luotua  tästä osoitteesta. (https://accounts.wizards.com/) Tarvittaessa voimme luoda pelaajalle DCI numeron myös ennen turnausta.

Perjantain FNM (https://mtgsuomi.fi/turnaukset/3361/) (Legacy)
Lauantaipäivä (https://mtgsuomi.fi/turnaukset/3362/) (10-17.30)
Lauantai-ilta (https://mtgsuomi.fi/turnaukset/3363/) (18-22.30)
PERUTTUSunnuntaipäivä (https://mtgsuomi.fi/turnaukset/3364/) HUOM alkuaika (12-17.30)
Otsikko: Vs: [Tampere] Ravnica Allegiance -prerelease TTY:llä 19.1. ja 20.1.
Kirjoitti: Mayza - 16.01.19 - klo 17:02
Saamieni tietojen mukaan olisin saamassa vain sadalle pelaajalle produktia. Atm ilmoissa on tasan 100 ihmistä.

Tästä syystä peruutan sunnuntain prellun (jossa onneksi on vain 0 ilmonnutta). Lisäksi avasin ilmoisin varasijoille ilmoittautumisen.