MtgSuomi.fi

Muu MTG => Turnaukset, tapahtumat ja peliporukat => Aiheen aloitti: Poromagia - 25.02.20 - klo 11:04

Otsikko: Poro Tour Modern #1 ja Legacy-sarja #1 Info & Coverage Thread
Kirjoitti: Poromagia - 25.02.20 - klo 11:04
Vuoden ensimmäistä PoroFestiä vietetään tulevana viikonloppuna pe 28.2. - su 1.3.

Poro Tour Modern #1 la 29.2. klo 10:00 (https://poromagia.com/events/2357/)
Legacy-sarja #1 su 1.3. klo 11:00 (https://poromagia.com/events/2359/)

Poro Tour -jakso #1 (13.1. - 28.2.)
Jaksovoitosta ja BYEstä lauantain pääturnaukseen kamppailevat Kalle Saleva (10 poropistettä) ja Atte Vartiainen (8 poropistettä). Kallen ensimmäisen jakson poropistevoitto näyttää melko varmalta, ellei Atte voita tällä viikolla kolmea viikkoturnausta (ke Modern, to Pioneer, pe FNM). Tiebreakerina toimii yksittäinen suurempi pistesaalis (Kalle voitti Poro GP Modernin, saaden täten 10 poropistettä). Poropistetaulukon löydät täältä (https://docs.google.com/spreadsheets/d/1UOf3cFzdFQz2QZBfg9ElbndxyOgjrcbhltEBV6kNoPQ/edit#gid=0).

Dekkilistat
Dekkilistan voi tuoda kumpaankin turnaukseen paikan päälle paperisena versiona, mutta myös sähköinen toimitusmuoto on tuttuun tapaan käytössä. Listat voi lähettää osoitteeseen [email protected]

Poro Tour Modern #1:n varasijalista
Kirjoitushetkellä turnauksessa on vapaana 1/129 paikkaa. Listan ollessa täynnä voit ilmoittautua varasijalle mailaamalla [email protected] Vanhojen merkkien pitäessä paikkansa, kaikki halukkaat mahtuvat mukaan peleille. Jos tiedät ettet pääsekkään mukaan peleille, niin olethan ystävällinen ja perut ilmoittautumisesi turnauskalenterissa (https://poromagia.com/events/2357/) tai sähköpostitse.

Poro Tour Trio -joukkuekilpailu
Muista ilmoittaa 1-3 henkinen Trio -joukkueesi ennen lauantain turnausta. Ilmoittautuminen tapahtuu mailitse [email protected] Joukkuekilpailun ilmoitetut joukkueet ja pistetilanteen Poro GP Modernin jäljiltä löydät täältä (https://docs.google.com/spreadsheets/d/1UOf3cFzdFQz2QZBfg9ElbndxyOgjrcbhltEBV6kNoPQ/edit#gid=802904522).

Rookieiden lisäpalkinnot
Poro Tour Rookie = Pelaaja, jolla ei yli 10 lifetime poropistettä, eikä yhtään pro pointia.
Rookiet kamppailevat tavallisten palkintojen lisäksi myös Rookieille jaettavista lisäpalkinnoista. Jokaisen Poro Tour -pääturnauksen 3. parhaiten sijoittunutta Rookieta palkitaan lisäpalkinnoin. Rookie-systeemistä pääset lukemaan lisää täältä (https://poromagia.com/blog/801/).

Streami ja selostus
Lauantaina ja sunnuntaina Poromagialta lähetetään selostettua live streamia Poromagian Twitch-kanavalla (https://www.twitch.tv/poromagia/). Käy tutustumassa viikonlopun selostustiimin jäseniin blogin puolelta (https://poromagia.com/blog/813/). Lauantain Modernin selostus toteutetaan suomeksi ja sunnuntain Legacyssa kieli vaihtuu englanniksi, palvelemaan suuren ulkomaalaisosallistujamäärän kannustajia kotikatsomoissa.

Muuta muistettavaa
Tilaathan viikonlopun irtokorttitilauksesi hyvissä ajoin, jotta kortteja ei jouduta keräämään turnausaamuna. Suosittelemee tekemään tilaukset perjantaihin 28.2. klo 7:00 mennessä, jolloin kortit kerätään valmiiksi jo aamulla ja ne ovat noudettavissa jo heti perjantaina kaupan auetessa. Voit myös maksaa viikonlopun turnausosallistumisesi, jos satut vierailemaan kaupalla vaikkapa viikkoturnauksen merkeissä. Tämä jeesaa meitä suuresti ja vähentää jonoa turnausaamuna.

Mikäli viikonloppuun liittyen herää kysymyksiä, niin laita rohkeasti viestiä. Vietetään yhdessä huikea Magic-viikonloppu! :)
Otsikko: Vs: Poro Tour Modern #1 ja Legacy-sarja #1 Info & Coverage Thread
Kirjoitti: Poromagia - 27.02.20 - klo 15:21
BYE Poro Tour Modern #1:een vahvistui Kalle Salevalle, onnea Kalle! ;D

Huomenna on luvassa Roope Metsän ennusteet ensimmäiseen PoroFest-viikonloppuun lähtiessä, sekä tarkempi katsaus ilmoittautuneisiin Poro Tour Trioihin. Pysykäähän siis kuulolla!
Otsikko: Vs: Poro Tour Modern #1 ja Legacy-sarja #1 Info & Coverage Thread
Kirjoitti: Poromagia - 29.02.20 - klo 12:37
Ja striimi on tulilla! Kolmosrundi starttaa juuri osoitteessa twitch.tv/poromagia
Otsikko: Vs: Poro Tour Modern #1 ja Legacy-sarja #1 Info & Coverage Thread
Kirjoitti: Poromagia - 01.03.20 - klo 11:03
Ja striimit tulille! Monta jännittävää kierrosta koko kansan Legacya luvassa osoitteessa: twitch.tv/poromagia
Otsikko: Vs: Poro Tour Modern #1 ja Legacy-sarja #1 Info & Coverage Thread
Kirjoitti: Animal - 02.03.20 - klo 10:28
Kiitokset Poroille mukavasta Legacy-turnauksesta ja Juha Ihoselle after-swiss cubesta. Metagame jakaumaa odottaessa mielenkiinnolla, näytti olevan aika paljon Oko pakkoja liikenteessä.
Otsikko: Vs: Poro Tour Modern #1 ja Legacy-sarja #1 Info & Coverage Thread
Kirjoitti: mtg_96 - 02.03.20 - klo 14:21
Kiitokset täältäkin! Oli huikeeta olla juontamassa ja kiitos Teemulle. Parempaa co hostia ei ois voinu kyllä pyytää! Samoin iso käsi Suomen ja Venäjän leka skenelle, matsit olit nättejä, ja pelien overall taso mukavan terävää. Tulen ehdottomasti koppiin uudestaankin jos tilaisuuksia tulee :)
Otsikko: Vs: Poro Tour Modern #1 ja Legacy-sarja #1 Info & Coverage Thread
Kirjoitti: Poromagia - 02.03.20 - klo 17:07
Porot kiittävät pelaajia ja timanttista selostustiimiä! Lauantaina peleille saapui rapiat 100 ja sunnuntaina 60 pelaajaa.

Juuri äsken blogissa julkaistusta Poro Tour Modern #1 Top 8 pelajaaprofiilit ja pakkalistat (https://poromagia.com/blog/815/) -artikkelista pääsee tutustumaan tarkemmin pudotuspeleihin yltäneisiin sankareihin ja heidän pakkavalintoihinsa. Jutusta löytyy myös turnauksen metagamejakauma.

Huomenna on luvassa katsaus Legacy-sarja #1:n tuloksiin. Ensimmäisen PoroFest-viikonlopun jäljiltä päivitetyn kauden poropistetilanteen voit kurkata puolestaan täältä (https://docs.google.com/spreadsheets/d/1UOf3cFzdFQz2QZBfg9ElbndxyOgjrcbhltEBV6kNoPQ/edit#gid=0). :)