Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Training Grounds + kortit gravella  (Luettu 530 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa madhatter

Training Grounds + kortit gravella
« : 24.07.18 - klo 12:20 »
Hei ! Sääntökysymys. Jos minulla on Training Grounds pöydässä ja, sanotaanko vaikka että kortti Ghoulcaller's Accomplice gravella, niin paljonko Ghoulcaller's Accomplice:n aktivaatiokyky maksaa mikäli haluan tehdä zombien ?

Poissa madhatter

Vs: Training Grounds + kortit gravella
« Vastaus #1 : 24.07.18 - klo 12:34 »
Taisin löytää vastauksen gathereristä, eli:

"Training Grounds affects only creatures you control on the battlefield. The costs of activated abilities that work in other zones (such as cycling or unearth) won’t be reduced."

Poissa malin

  • L1-tuomari / MtgSuomi Premium™
  • Vaihtopalaute:
    ( | | )
  • **
  • Taas Helsinginforssassa
Vs: Training Grounds + kortit gravella
« Vastaus #2 : 24.07.18 - klo 13:51 »
Juuri näin. Creatureja on vain battlefieldillä.
Muualta löytyypi sitten creature cardeja.

(samoin permanentteja on vain battlefieldillä, muualla kaikki ei-instantit/sorceryt ovat permanent cardeja)
DCI Lvl 1 judge
Enpä keksinyt tähän mitään hyvää sanottavaa joten en sitten sano mitään.
Mutta sanonpas kuitenkin tän minkä kuulin: Hölmöydestä saimutetaan.

 

arcuate_lurid