Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Gaea's Liege  (Luettu 518 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Jemonov

  • Pääkaupunki
  • Vaihtopalaute:
    ( | | )
  • Hannah Montana -skeba, häh!
    • Gaspard Oil - progea kansalle
Gaea's Liege
« : 16.08.18 - klo 11:54 »
Pelaajalla on vanha Gaea's Liege pöydässä. Tämä tekee, say, Underground Seasta forestin. Tekeekö ex-duali vielä muutakin kuin metsää? Tai jos Liege tekisi High Marketista metsän, saako sillä vielä leikata kurkkuja?
Free-range chickens are primarily control deck players that slow the game down with board control cards.

Poissa luma

Vs: Gaea's Liege
« Vastaus #1 : 16.08.18 - klo 12:01 »
Landin tyypin muuttaminen joksikin basic land typeksi poistaa kaikki abilityt ja kaikki muut land typet. Underground Sea on siis Forest joka ei osaa mitään muuta kuin täpätä vihreäksi manaksi (ei "metsäksi", Forest ja vihreä mana ovat kaksi aivan eri asiaa). Samoin High Market ei tee metsänä muuta kuin vihreää manaa.

Poissa Animal

Vs: Gaea's Liege
« Vastaus #2 : 16.08.18 - klo 12:46 »
Lisäkysymyksenä: Mitä tapahtuu jos on Blood Moon pöydässä, ja Liegellä muutetaan oma non-basic land forestiksi? Voiko ländin täpätä vain vihreäksi manaksi, vain punaiseksi manaksi vai kummaksi vaan mitä nyt sattuu sillä hetkellä tarvitsemaan?

Poissa luma

Vs: Gaea's Liege
« Vastaus #3 : 16.08.18 - klo 12:57 »
Ensin Blood Moon muuttaa landin Mountainiksi, sitten Liege muuttaa sen Forestiksi joten se on Forest ja tekee vain vihreää manaa. Vastaavasti jos Liegellä ensin muuttaa landin Forestiksi ja sitten pelaa Blood Moonin, landi on Mountain.