Päävalikko

Iona

Aloittaja Stefan, 19.03.10 - klo 07:21

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Stefan

Kun pelaan Iona, shield of Emerian, ja nimeän jonkin värin (esim. punaisen), niin onko vastustajan yhä mahdollista pelata creatureja morphilla (esim. Akroma, angel of fury)? Eikö spellin väri yhä säily, vaikka sen pelaisi miten?

Nastaboi

Lainaus käyttäjältä: Comp. rules702.34b To cast a card using its morph ability, turn it face down. It becomes a 2/2 face-down creature card, with no text, no name, no subtypes, no expansion symbol, and no mana cost. Any effects or prohibitions that would apply to casting a card with these characteristics (and not the face-up card's characteristics) are applied to casting this card.

Kortin saa edelleen pelata morphina. Morph on väritön, ja kaikki castaamiseen liittyvät muutokset ja rajoitukset katsotaan face-down -kortin mukaan alkuperäisen kortin sijasta. Iona ei estä värittömän spellin pelaamista.
Lainaa[09:36] <Saimu> ei deckin tarvii voittaa nopeasti
Lainaus käyttäjältä: jkk
it's adorable when Sami Häggkvist's opponents think they have a good matchup. Because it never, ever is.
HW
OM