Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Peliseura  (Luettu 5850 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Wolfie

Peliseura
« : 25.10.17 - klo 13:26 »
Olen jonkin aikaa pelaillu kavereiden kanssa tätä peliä mutta alkaa vaikuttaa siltä että homma alkaa mennä alamäkeen. Haluaisin silti pelailla ja mietinkin että mistä sais seuraa? Asun Helsingissä ja miettinyt että porossa saattaisi olla peliseuraa mutta pitääköhän siel sitten olla kunnon pakat ja osata peliä erittäin hyvin? Mulla kun on budjetti pakkoja enkä tosiaan ole kovan tason pelaaja.

Poissa Animal

Vs: Peliseura
« Vastaus #1 : 25.10.17 - klo 13:46 »
Olet selvästi ns. keittiöpöytäpelaaja eli kasuaalipelaaja. Poroilla taitaa kasuaalipelaajat enimmäkseen pelata EDH formaattia eli Commanderia, joka on moninpeliformaatti. Formaatista kannattaa lukea Wizardsin sivuilta https://magic.wizards.com/en/content/commander-format. Moninpeliformaattina vähän heikomman pakan pelaaja yleensä jätetään enemmän rauhaan, kun yritetään estää vahvemman pakan pelaajaa tekemästä niitä asioita mitä se pakka ikinä on tarkoitettu tekevän. Wizards myös myy suhteellisen halpoja valmiita commander pakkoja joilla voi aloittaa suoraan formaatin pelaamisen.

Poissa luma

Vs: Peliseura
« Vastaus #2 : 25.10.17 - klo 13:49 »
Pääkaupunkiseudulta löytyy kasuaalimpaa peliseuraa myös Myyrmäestä Oh My Gamesta.

Poissa Wolfie

Vs: Peliseura
« Vastaus #3 : 25.10.17 - klo 15:13 »
EDH vois kokeilla jos muuta seuraa ei löydy. Pitää varmaa siel myyrmäes käydä kattomassa joku päivä että minkälainen meno siel on.

Poissa Anssi

Vs: Peliseura
« Vastaus #4 : 25.10.17 - klo 16:40 »
Mainittakoon, että joka torstai on myös standard-turnaus tarjolla. Formaattiin mukaan tuleminen ei ole kovin kallista, formaatin parhaatkin pakat maksavat "vain" 100-200€ ja kilpailukykyisen pakan saa kasaan kyllä halvemmallakin. Kortit ovat laillisia ainakin ens vuoden syyskuuhun, eli nyt on kaiken kaikkiaan ihan hyvä hetki hypätä mukaan.
Myydään MTGO Tikettejä ja pahviproduktia:
http://mtgsuomi.fi/listat/Anssi/om/