Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Dominaria  (Luettu 7259 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Me_From_Finland

Dominaria
« : 09.03.18 - klo 03:02 »
Wizards oli vuotanut itse vahingossa setin tekstinä ja ottivat itse kantaa vuotoon.

https://magic.wizards.com/en/articles/archive/news/dominaria-leak-2018-03-08
Elämä on yhtä helvettiä, eikä se muutu juuri paremmaksi sen jälkeenkään.

Poissa Padishar

Vs: Dominaria
« Vastaus #1 : 09.03.18 - klo 09:53 »
Ohhoh. Saa nähdä laantuuko jengin Masters-into.

(click to show/hide)

Poissa Roinisto

Vs: Dominaria
« Vastaus #2 : 09.03.18 - klo 10:12 »
Eli abilityt jotka tekevät vahinkoa jokaiseen vastapelaajaan (esim. Chandra Torch of Defiance +1) eivät voi enää tehdä vahinkoa planeswalkereihin koska eivät targetoi. pöh.

Poissa Padishar

Vs: Dominaria
« Vastaus #3 : 09.03.18 - klo 10:26 »
Jeps mutta onhan tuo nyt jarkeva muutos kaiken kaikkiaan. Jos PW:t olis ollut pelin alusta asti mukana, niin eihan tuota redirectaushommaa ikina olis ollut.

Poissa Rhianne

Vs: Dominaria
« Vastaus #4 : 09.03.18 - klo 11:04 »
Tämä muutoshan olisi pitänyt tehdä jo kauan sitten, mutta mielestäni nyt on myöhäistä ja tämä sekoittaa soppaa vain lisää. Vanha sääntö ei ollut täydellinen, mutta se oli selkeä ja säännöt tuntien korteista pystyi päättelemään mitä ne tekivät. Sääntömuutokset sekoittavat aina, varsinkin, kun Dominariassa tulee jo kortteja jotka targettaavat pelaajia mutta ei planeswalkereita. Redditissä on jo asiasta keskusteltu, ja lainaankin tuolta esimerkin:

Koodia: [Valitse]
Lightning Bolt
R
Instant
Bolt of Lightning deals 3 damage to target creature or player.

Tällä voi tulevaisuudessa ampua cretuja, pelaajia ja planeswalkereita.

Koodia: [Valitse]
Bolt of Lightning
R
Instant
Bolt of Lightning deals 3 damage to target creature or player.

Mikäli tällainen kortti printataan, voi sillä ampua vain cretuja ja pelaajia.

Eli pelaajien vastuulle tulee tarkastella milloin kortti on printattu, ja ainoastaan siitä voi päätellä mitä tuo target creature or player tekee. Aiheuttaa varmasti sekavuutta.

Poissa Padishar

Vs: Dominaria
« Vastaus #5 : 09.03.18 - klo 11:27 »
Vaikka Dominaria sisältääkin lappuja, jotka tekevät vahinkoa pelaajaan ilman, että sitä voi kohdistaa planeswalkeriin, niissä on muuta efektiä sivussa jotka selittävät ratkaisun. Vaikea uskoa, että Lava Spikea tai Lightning Strikea printattaisiin versiona, joka ei pulttaisi PW:ta.

Poissa Druuge

Vs: Dominaria
« Vastaus #6 : 09.03.18 - klo 11:37 »
Vaikka Dominaria sisältääkin lappuja, jotka tekevät vahinkoa pelaajaan ilman, että sitä voi kohdistaa planeswalkeriin, niissä on muuta efektiä sivussa jotka selittävät ratkaisun. Vaikea uskoa, että Lava Spikea tai Lightning Strikea printattaisiin versiona, joka ei pulttaisi PW:ta.

Joo, nyt kun ollaan tällä tielle lähdetty (lähtemässä?), niin on Wissujen vastuulla kirjoittaa selkeä selvennys Bolt of Lightningiin efektikuvauksen jälkeen, tyyliin "(NOTE THAT THIS SPELL CANT TARGET PLANESWALKERS!)".

Mut siis kyllähän jatkossa kaikki vastaavat laput joissa lukee jollain muotoa "damage to target player", niin tulevat olemaan muotoa "damage to target player or planeswalker".

Poissa Preacher

Vs: Dominaria
« Vastaus #7 : 09.03.18 - klo 12:00 »
Minusta tuo Planeswalkereiden redirect-sääntö on aina ollut outo ja epäselvä. Tämä muutos on erittäin tervetullut ja olisi pitänyt tehdä jo silloin, kun ensimmäiset PW:t painettiin. Erratoitavia kortteja olisi silloin ollut paljon vähemmän.
Tule tutustumaan aidon ja alkuperäisen MtG:n pariin Helsiniki Oldschool MtG 93/94-ryhmään: https://www.facebook.com/groups/1136687683129798 :)

Poissa aaglo

Vs: Dominaria
« Vastaus #8 : 09.03.18 - klo 12:27 »
Uuden säännön kanssa voit boltata planeswalkkereita, vaikka pelaajalla olisi hexproof.

Poissa Padishar

Vs: Dominaria
« Vastaus #9 : 09.03.18 - klo 13:23 »
Vaikka Dominaria sisältääkin lappuja, jotka tekevät vahinkoa pelaajaan ilman, että sitä voi kohdistaa planeswalkeriin, niissä on muuta efektiä sivussa jotka selittävät ratkaisun. Vaikea uskoa, että Lava Spikea tai Lightning Strikea printattaisiin versiona, joka ei pulttaisi PW:ta.

Sen verran täytyy itseä vastaan väitellä, että release notesissa löytyy eräältä creaturelta tämä ability:

(click to show/hide)

En näe syytä miksei voi olla any target, ja voi olla että joku joskus tuolla koittaa ampua walkkeria, jos ei muista että juuri Dominariassa muuttui wordingi.

Poissa Anterox

Vs: Dominaria
« Vastaus #10 : 09.03.18 - klo 13:27 »
Dominaria tappaa magicin.

Poissa Roinisto

Vs: Dominaria
« Vastaus #11 : 09.03.18 - klo 13:55 »
(click to show/hide)

Poissa Druuge

Vs: Dominaria
« Vastaus #12 : 09.03.18 - klo 14:07 »

Sen verran täytyy itseä vastaan väitellä, että release notesissa löytyy eräältä creaturelta tämä ability:

(click to show/hide)

En näe syytä miksei voi olla any target, ja voi olla että joku joskus tuolla koittaa ampua walkkeria, jos ei muista että juuri Dominariassa muuttui wordingi.

Tämän kohdalla itse epäilen vahvasti, että tuo osa spoilatusta release notesista ei ole se lopullinen versio, vaan tuo tulee vielä olemaan se kovasti hypetetty "any target".

Poissa luma

Vs: Dominaria
« Vastaus #13 : 09.03.18 - klo 14:31 »

Sen verran täytyy itseä vastaan väitellä, että release notesissa löytyy eräältä creaturelta tämä ability:

(click to show/hide)

En näe syytä miksei voi olla any target, ja voi olla että joku joskus tuolla koittaa ampua walkkeria, jos ei muista että juuri Dominariassa muuttui wordingi.

Tämän kohdalla itse epäilen vahvasti, että tuo osa spoilatusta release notesista ei ole se lopullinen versio, vaan tuo tulee vielä olemaan se kovasti hypetetty "any target".

Release noteseissa erikseen mainitaan, että kyseinen kortti ei pysty targetoimaan planeswalkereita. Wording on siis nimenomaan "target creature or player" eikä "any target".

Poissa Druuge

Vs: Dominaria
« Vastaus #14 : 09.03.18 - klo 14:37 »

Sen verran täytyy itseä vastaan väitellä, että release notesissa löytyy eräältä creaturelta tämä ability:

(click to show/hide)

En näe syytä miksei voi olla any target, ja voi olla että joku joskus tuolla koittaa ampua walkkeria, jos ei muista että juuri Dominariassa muuttui wordingi.

Tämän kohdalla itse epäilen vahvasti, että tuo osa spoilatusta release notesista ei ole se lopullinen versio, vaan tuo tulee vielä olemaan se kovasti hypetetty "any target".

Release noteseissa erikseen mainitaan, että kyseinen kortti ei pysty targetoimaan planeswalkereita. Wording on siis nimenomaan "target creature or player" eikä "any target".

Ahaa, no toivottavasti sitten korttiin päätyy myös reminder-muistutus tästä erikoisuudesta.

Poissa Rancid-

Vs: Dominaria
« Vastaus #15 : 09.03.18 - klo 15:04 »
Redirection-sääntömuutoksen toteutuksen paskuus tappaa Magicin.
Lainaus
TES uses Ad Nauseam more often and ANT uses Past in Flames more frequently.

Poissa aaglo

Vs: Dominaria
« Vastaus #16 : 09.03.18 - klo 15:25 »
Fall of the Thran
5W
Enchantment — Saga
(As this Saga enters and after your draw step, add a lore counter. Sacrifice after III.)
I — Destroy all lands.
II, III — Each player returns two land cards from their graveyard to the battlefield.


6 manan armageddon tappaa magicin muutamaksi vuoroksi.

Poissa malin

  • L1-tuomari / MtgSuomi Premium™
  • Vaihtopalaute:
    ( | | )
  • **
  • Taas Helsinginforssassa
Vs: Dominaria
« Vastaus #17 : 12.03.18 - klo 19:51 »
Zbrgl.
Source: The Mothership / Aaron Forsythe.
https://magic.wizards.com/en/articles/archive/news/dominaria-previews-and-moving-forward-2018-03-12


Mielipide: Tämä ei näytä Magic-kortilta. Ehkä tähän tottuu, mutta just nyt en tykkää.
DCI Lvl 1 judge
Enpä keksinyt tähän mitään hyvää sanottavaa joten en sitten sano mitään.
Mutta sanonpas kuitenkin tän minkä kuulin: Hölmöydestä saimutetaan.

Poissa Nekron

Vs: Dominaria
« Vastaus #18 : 12.03.18 - klo 20:19 »
Zbrgl.
Source: The Mothership / Aaron Forsythe.
https://magic.wizards.com/en/articles/archive/news/dominaria-previews-and-moving-forward-2018-03-12


Mielipide: Tämä ei näytä Magic-kortilta. Ehkä tähän tottuu, mutta just nyt en tykkää.

Tulee mieleen future sight. Onneksi ne eivät menneet jatkoon, toivottavasti eivät nämäkään.
Voisitko vastata painamalla "lainaus nappia" Kitos :)

Samaan sekavaan ketjuun postaaminen Nekronin ja kumppanien kanssa on tosin tunnetusti pelivirhe.

Poissa Lightstorm

Vs: Dominaria
« Vastaus #19 : 30.03.18 - klo 12:21 »
Taiteet on kyllä todella upeita tässä setissä, tulee mieleen lappuja Ice Agen ajoilta:


(click to show/hide)

(click to show/hide)


Edit: Henkilökohtaisesti tykkään noista sagoista kortteina sekä tuosta asettelusta.
« Viimeksi muokattu: 30.03.18 - klo 14:01 kirjoittanut Lightstorm »

Poissa Zirenda

Vs: Dominaria
« Vastaus #20 : 30.03.18 - klo 14:39 »
Taiteet on kyllä todella upeita tässä setissä, tulee mieleen lappuja Ice Agen ajoilta:


(click to show/hide)

(click to show/hide)


Edit: Henkilökohtaisesti tykkään noista sagoista kortteina sekä tuosta asettelusta.
Joo kyllähän tää flavor on mannaa nostalgianälkäiselle, sen verran hauskalta näyttää että pakko yrittää töistäkin tulla joskus pelailemaan...  :)

Poissa zeeAbe

Vs: Dominaria
« Vastaus #21 : 30.03.18 - klo 21:59 »
Jooh, artista kyllä pisteet kotio.

https://i.redd.it/ze6moof4wwo01.jpg

Tossa toi joku läsyn artti, läsy o turha mutta artti hieno.
Saa ostaa läsyjä ja näin ollen tukea turnausmatkoja lähelle ja kauas: MCM Listaus

Poissa Lightstorm

Vs: Dominaria
« Vastaus #22 : 03.04.18 - klo 11:51 »
SQUEEE THE NEARLY IMMORTAL!!"!""E"Q  <3

(click to show/hide)

Vielä kun tulis päivitetty versio Squee's Toysta niin goblinit olisi ihan sekaisin.

Vanha Squee oli kyllä vähän söpömpi.

Edit: lisätty nearly nimeen
« Viimeksi muokattu: 03.04.18 - klo 13:35 kirjoittanut Lightstorm »

Poissa aaglo

Vs: Dominaria
« Vastaus #23 : 03.04.18 - klo 12:31 »
SQUEEE THE IMMORTAL!!"!""E"Q  <3

(click to show/hide)

...snip...
ixalan's binding

Poissa Spinefist

Vs: Dominaria
« Vastaus #24 : 06.04.18 - klo 10:38 »
Zbrgl.
Source: The Mothership / Aaron Forsythe.
https://magic.wizards.com/en/articles/archive/news/dominaria-previews-and-moving-forward-2018-03-12


Mielipide: Tämä ei näytä Magic-kortilta. Ehkä tähän tottuu, mutta just nyt en tykkää.

Hetken näitä makustelleena mielipide kääntyy nopeasti plussan puolelle. Monissa on miellyttävän näköiset kuvat ja asettelu erottelee suhteellisen luonnollisesti sagat tavallisista enchantmenteista. Ei kai erottelu olisi ollut välttämätöntä, mutta tämän olisi voinut hoitaa paljon huonomminkin.