Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Poroskooppi: Turnausjännitystä ilmassa  (Luettu 412 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Poromagia

Poroskooppi: Turnausjännitystä ilmassa
« : 09.10.19 - klo 17:25 »
Tässä jaksossa Eetu ja Markus pohtivat turnausjännitystä aiheuttavia tilanteita ja asioita, sekä keinoja niiden lieventämiseen. Kuuntele miten turnausjännitys voi pahimmillaan vaikuttaa omaan peliin ja miten sen voi minimoida, sekä jopa kääntää voimavaraksi.

Poroskooppi: Turnausjännitystä ilmassa
Man is a gaming animal. He must always be trying to get the better in something or other.  - Charles Lamb

http://www.poromagia.com - Täyden palvelun magic-sivusto!

Emme seuraa yksityisviestejä foorumilla, tiedustelut kannattaa lähettää osoitteeseen [email protected]!

Poissa Possu81

Vs: Poroskooppi: Turnausjännitystä ilmassa
« Vastaus #1 : 10.10.19 - klo 02:19 »
Itsehän en pystynyt nuorena (a 18v-25v) nukkumaan lainkaan useimmiten turnausta edeltävänä yönä kun kävin niin ylikierroksilla, vaikka kyse ei juuri mistään kummallisesta turnauksesta ollut. Varmaan nykyään sama jos oikein kovaan paikkaan joutuisi, mutta harvoin tälläinen keskivertopelaaja pitkällä toisella päivällä on! Kyllä siinä meni kieltämättä vatsa usein sekaisin ja toisaalta peli kärsi mahdottomasti varsinkin pitkässä turnauksessa ja muutenkin pyörittyä nollat taulussa. Ihan oksenneltua ei tullut James Huntin tyyliin sentään!
Oikeastaan nyt hieman vanhempana kaipaa jollain tapaa sitä älytöntä jännitystä, joka lainehti miellyttävän ja liiallisen välimaastossa. Jokaiseen turnaukseen kuitenkin löytyi kipinää.
Ei se menestyminen turnauksissa ole mahdollista ilman hyviä yöunia pitkässä juoksussa, mutta kyllä niistä silti voi nauttia. Tuskin maailman epäterveellisintä on, vaikka jossain väitetään, että yhden yön valvominen on pieni aivovaurio,
Niillä joilla kovasti on turnausjännitystä niin varmasti lievittää iän myötä ja myös siinä kohtaa jos mtg ei enää niin tärkeä asia ole kuin ennen (esim. opiskelut, työt, perhe, menestyminen muualla vieneet mtg-fokusta)

Terveiset Montrealin GP:lta. Seuraavaksi pitkä pätkä matkustusta Utrechtiin ja siitä lepäämään. Mainiosti vielä Canadiensin ensimmäistä kotipeliä edeltävänä iltana. Olisi ehkä voinut tarkistaa tässä kohtaa aikatauluja.

Tämä kommentti oli sitten ihan topicin perusteella jos sattuisin osumaan asian laitaan. Kokemusta asiasta on sen verran paljon, että ajattelin avautua.
« Viimeksi muokattu: 10.10.19 - klo 02:31 kirjoittanut Possu81 »