Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Peliseuraa pääkaupungistamme?  (Luettu 517 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Pulli

Peliseuraa pääkaupungistamme?
« : 18.02.20 - klo 10:07 »
Moro,

Tänne Joensuusta pääkaupungin sykkeeseen rantautunut mölli etsii peliseuraa :) laputtamisen puolella pelailen tällä hetkellä vain commanderia, mutta suotan EHKÄ innostua muistakin formaateissa (epätodennäköistä, koska säästelen kolikoita mielummin reissaamiseen yms.) Commanderissa suosin powerleviltään tasapainoista pelipöytää, mutta näistä voidaan keskustella paikan päälläkin. Saan kasaan tarvittaessa suht korkean power pakan (mana cryptit, drainit yms tosin puuttuu) mutta tykkään sellaisesta keskitason pakoista, jotka ei kurvaa voittoon vuorolla kolme jollain tylsällä combolukolla. You know what I meen, mukavaa pelailua, kyse kuitenkin moninpelistä. 

Lautapelejä olisi myös mukava päästä pelailee, itseltäni tosin enään löytyy Mansions of Madnessin kakkos edikka ja vain emopeli.

Fantasiapeli ja porot on tiedossa ja niihin ajattelin lähestyä tässä hiihtoloman aikana. Mutta saa ehdoitella muitakin mestoja, tutustuupa samalla muihinkin kaupunginosiin. :)

Eikun vaan ajatukset ilmoille! :)

Poissa Anssi

Vs: Peliseuraa pääkaupungistamme?
« Vastaus #1 : 18.02.20 - klo 11:03 »
Myyrmäen OMG:llä on myös aktiivinen commander-scene.
Myydään MTGO Tikettejä ja pahviproduktia:
http://mtgsuomi.fi/listat/Anssi/om/

Poissa hymykuoppaorava

Vs: Peliseuraa pääkaupungistamme?
« Vastaus #2 : 18.02.20 - klo 15:36 »
OMGilla ainakin on aktiivinen commander scene

Poissa Salevanen

Vs: Peliseuraa pääkaupungistamme?
« Vastaus #3 : 19.02.20 - klo 08:08 »
OMGilla on mallia joka päivä commander pelejä, kunhan niistä kyselee etukäteen OMG MTG -facebook ryhmässä. Ja siellä on valmiina hyllyssä myös jonkun verran lautapelejä testattavaksi, mm. peli nimeltä Klask, mikä on kuulemani mukaan varsin mainio.

Poissa Vicard

Vs: Peliseuraa pääkaupungistamme?
« Vastaus #4 : 19.02.20 - klo 13:51 »
Dropataas tääkin tänne. Ite en oo kovin aktiivisesti pelaillu viime aikoina, mutta monet muut ryhmässä harrastaa ahkerasti. https://m.facebook.com/groups/990162417747611?ref=bookmarks