Poromagia

Kirjoittaja

Aihe: O: 2 spyro, 2 klothys. ur canopy+fastlands+1 restore balance (Luettu 9800 kertaa)

Kauppasäännöt:

1. Kaikki korttini on Near mint sekä englannin kielellä ellei erikseen listauksessa mainita. Myös jos ostan sinulta/vaihdan lappuja oletan niiden olevan near mint ja enkkua puhuva lappu jos et erikseen mainitse asiasta. Eli ilmoitathan jos myyt jotain erikielisiä kortteja minulle kiitos!

2. Postimaksut 2€. Postitus kun maksu näkyy tilillä. Kaupat voidaan myös mielellään tehdä pk seudulla kasvotusten mikäli mahdollista säästetään postikuluissa ja näkee kortin laadun livenä sekä kauppakumppanin.

3. Hinnoista voidaan myös neuvotella jos nykyiset hinnat ovat väärät (eivät ajan tasalla). (Myös ostohinnoista voidaan neuvotella). Hinnat eivät välttämättä ole aina ajan tasalla sillä hinnat muuttuvat ajan saatossa joten informoi jos hinnoitteluni on pahasti pieleen ja haluat tehdä kauppaa. (Yritän päivittää hintoja mahdollisimman usein) Hintaseuranta ja vertailu tapahtuu Magic card market EU:sta (MCM).

4. Jos hinnat ovat muuttuuneet ja hinnoitteluni on alakanttiin, varaan oikeuden olla myymättä kyseisellä ilmoittamallani hinnalla ennen kauppojen sopimista loppuun.

5. Myyntilistan kortit ovat myös vaihdossa ostolistalla olevien kanssa ja käyvät myös valuuttana. (mikäli ostolistalla on kortteja.)

6. Mikäli löydät jotain kiinnostavaa listoilta ota yhteyttä YV:llä yritän lukea viestit päivittäin ja vastata mahdollisimman nopeasti.

7. Ei mielellään alle 10€ postimyyntejä livenä käy vaikka euron kaupat :). Ei ole sen ajan ja vaivan arvoista mikä menee korttien pakkamiseen ja muuhun säätöön.
2 Klothys, God of Destiny
2 Seasoned Pyromancer
1 Cindervines
1 Restore Balance
3 Fiery Islet
4 Spirebluff Canal
1 Deprive