Poromagia

Kirjoittaja

Aihe: M: NM/EX DUALS + LEDS (Luettu 8832 kertaa)

Poissa Morian

Moikka!

PK-seudulla f2f kaupat mahdollisia.

Hinnat kappalehintoja. Korttini puhuvat lähtökohtaisesti aina englantia ja kunnoltaan ~nm/ex ellei perässä muuta lue. Minulla ei valitettavasti ole aikaa pitää hintoja jatkuvasti ajantasalla ja tästä johtuen, jos hinta on laskenut huomioin sen mielelläni myös sinun eduksesi. Hinta ei ole lyöty kiveen, mutta olkaa realistisia tarjousten kanssa. Mitä enemmän ostat sitä herkemmin tulen vastaan :)

Kalliimmissa lähetyksissä Suosittelen kirjattua kirjettä. Huom! Lähettämäni kirjeet eivät ole vielä koskaan hukkuneet, mutta jos haluat lähetyksen halvimmassa kategoriassa ns. tavallisena kirjeenä, en tällöin ota vastuuta mikäli Posti lähetyksen hukkaa tai sitä vaurioittaa.

Pakkaan kortit lähetyksen koosta riippuen käyttäen joko kaikkia seuraavia tai osaa niistä: Kortit aina sleeveissä, Toploader, kartongin välissä.

Postitse 20€ minimikauppa
Tee tarjous jos eivät mielestäsi ole reiluja tai vastaa MCM low vastaava tasoa. Nouto, tai toimitus pk-seudulle mahdollista. Ajoittain onnistuu f2f myös Tampereelle, mutta vaatii pidemmän aikavälin päähän sopimisen.


LANDS
2x Grove of the burnwillows FS ~NM 8€


DUALS / RESERVED LIST
Kuntoluokitukset keskimäärin EX.

Ensimmäinen kuntoluokitus tarkoittaa kortin etuosaa, jälkimmäinen taustaa. Kauniita kortteja ovat, saattaisin nostaa useamman kuntoluokitusta korkeammaksikin, mutta wanhojen lappujen ollessa kyseessä pelataan varman päälle :) Kaikki revised setistä.

1x Scrubland EX/GD 99€
1x Plateau EX/EX 99€
1x Badlands NM/EX 175€ FWB saksa

4x Lion's eye diamond EX 130€ Kaikki ledit yhteensä 500€