Poromagia

Kirjoittaja

Aihe: Myydään muutama Modern-pakka ***Competitive, turnausvalmis*** (Luettu 15878 kertaa)

Poissa Possu81

Suora osto tai kortteja väliin/vaihtokauppa. Erityisesti haen nyt vanhemman puoleista korttia vaihto-osastolla.

Kaikissa seuraavissa pakoissa on jonkinlaista twistiä eli sisältävät foileja tai vanhempia kortteja. Niistä voidaan täysin tapauskohtaisesti riisua halvempiin versioihin tai jopa upgreidata joltain osin toivomuksien mukaan! Mikäli jossain pakassa on yksittäinen kortti non-english fetchi niin se on vaihdettavissa luultavasti englanninkieliseen mikäli tämä on erityinen toivomus. Näin esimerkkinä.

Affinity

https://photos.app.goo.gl/dL4vd59QDoLCYHQT7

https://www.mtggoldfish.com/deck/1740973#paper

-Valmis magicfest-tason pakka. Erikoisuutena yksi foili Mox Opal ja neljä antiquities Ornithopteria. Pyyntihinta 580€ tälläisenään.

Titanshift

https://photos.app.goo.gl/vush8LZsjQTaUhc46

https://www.mtggoldfish.com/deck/1740982#paper

-Useamman gp-matkan veteraani. Käynyt muun muassa Vegasissa 2017 suunnilleen tässä muodossa. Edullinen ja helppo pakka pelata. Erikoisuutena neljä saksankielistä Lightning Bolttia (mcm:ssa 15-20€/kpl) sekä neljä gp-foil Primeval Titania. Pakasta saadaan kyllä edullisempi vaihtamalla mistyt halvempiin Windswepteihin. Pyyntihinta tälläisenään 530€.

Hollow One

https://photos.app.goo.gl/hFqZq8c5XTddTmqJA
https://www.mtggoldfish.com/deck/1740993#paper

-Tuntui hauskalta, mutta vaikeahkolta pakalta pelata pienemmän turnauksen perusteella. Pakasta valitettavasti taitaa puuttua pari Blackcleave Cliffsiä sekä Leyline of the Voidit sideltä, joilla on hintaa, mutta henk. koht. spekuloisin lähitulevaisuudessa bänneillä. Tulee tuplasleevattuna lähes uusissa sleeveissä ja runsailla foilauksilla. Pakan pyyntihinta on 450€.

Bant-Spirits ja Grixis Death's Shadow mahdollisesti tulossa lähitulevaisuudessa.