Poromagia

Kirjoittaja

Aihe: Myyty. Myynti: ~800 Magic korttia (4 x Replenish, Sneak Attack) ja Vanguard set 3 (Luettu 72 kertaa)

Poissa Puavo

Inventoin laatikoitani ja siellä odotti parempaa käyttöä noin 800 Magic korttia.

Kortit ovat pääosin siistejä mutta käytön jälkiä näkyy. Niillä on pelattu päässäntöisesti niin että kortit ovat muoveissa. Monessa kortissa näkyy ulkoreunassa pieniä kulumisen merkkejä. Mikäli kortin kunto poikkeaa ylläkuvatusta niin siitä on erikseen maininta.

Kortteja on reilummin ainakin sarjoista Urza's Saga, Legacy ja Destiny, 6th collection, Tempest, Nemesis, Prophecy. Olen aikoinani tehnyt vaihtoja joten muistakin sarjoista on kortteja. Valkoisella on pieni yliedustus koska sillä olen eniten pelannut. Peruslandeja on joku kohtuullinen määrä ja muutama foilikin joukossa on.

Inventoin rareja ja alle olen listannut ne harvat joilla vaikuttaa olevan enemmän arvoa. Hinnat olen laittanut cardmarket.com :in perusteella ja olen ottanut alapäästä hintahaitaria joten ei pitäisi olla ryöstöhinta. Jos vaikuttaa jostain syystä hölmöltä niin tee vastatarjous. Magicia en pelaa nykyisin joten vaihdossa kiinnostaa vain eurot.

Kortit ovat 6.8. asti Lahdessa ja sen jälkeen vien ne mukanani Espooseen. Maili [email protected] tavoittaa hyvin tai sitten tekstari 040-5654158. Laitan pyynnöstä kuvia. Face to Face tietysti paras mutta postitan myös.

Näillä on jotain arvoa

Replenish 4kpl 20e / kpl (Urza's Destiny)
Sneak Attack 14e (Urza's saga)

Parin euron kortteja on joitakin mutta en niitä rupea listaamaan. Myyn mieluiten kaiken pois kerralla. Kaikki tavalliset kortit 90e noudettuna.

Vanguard Set 3 Tämän setin voisin myydä erikseen hp 30e. Alla vertailun vuoksi sarjan kortit yksittäin hinnoiteltuna mutta ensisijaisesti siis myyn settinä.

Sliver Queen, Brood Mother 15e (tässä yksi kulma on kevyesti taittunut ja alareunan lähellä on pieni taitos)
Multani 2e
Rofellos 5e
Oracle 7e
Eladamri 4e
Lyna 5e
Takara 1e
Sidar Kondo 5e