Tervehdys,

Löysin kesän alussa yhden ison laatikollisen kortteja. Luulin että tämä on jo ohi mutta ei näköjään... Olen nyt viimein saanut pitkän kaiveluprojektin valmiiksi. Mitään superherkkua Standardia/Modernia ei ole luvassa, vaan iso kasa vanhempia käyttiksiä, commander- ja casual-kortteja. Standardia pelaavien ei kannata vaivautua, ellei reprinttejä ole tullut niin yksikään kortti ei ole Standard legal. Kun katselin kortteja tästä vanhasta jämälaatikosta oletin ettei siinä ole juurikaan mitään millä olisi arvoa ja veikkasin että ehkä näistä muutaman kympin saa... sitten kun rupesin laskemaan niin tässähän on monen sadan edestä valuea. Enää ei edes vituta että vaivauduin.

Korttien kunto: Nämä ovat lähinnä jämäkortteja joita on paljon eli en viitsi jokaiseen laittaa kuntoluokitusta. Kortit ovat pääosin akselilta NM-GD.
Listaan ja hinnoittelen EX:iä paremmat kortit EX, eli suomeksi kohtelen MN:iä EX:inä. Jos jokin kortti on erityisen huonokuntoinen(huonompi kuin GD) mainitsen asiasta, muuten kortti on jotain NM-GD välimaastosta.

Hinnat: Pyrin siihen että hintani ovat halpoja mutten kuitenkaan seuraa ensimmäistä tyyppiä joka polkee edellistä hintaa 30%:lla. Itse en pelaa enkä juurikaan seuraa Magicia nykyisin eli hintoja päivitettän ainoastaan satunnaisesti. Hinnat on otettu MCMstä katsomalla ensimmäistä(eli halvinta) sivua, tehty nopea vertailu näiden väliltä ja laitettu hinta tavoitteena että kortit ovat kyllä halpoja muttei kuitenkaan täysin polkuhintaisia. Nämä hinnat ovat kuitenkin selkeästi alle 30 day average pricen.

Alle euron korteissa menen enemmän case-by-case mentaliteetilla. Muutaman kymmenen sentin yksittäisten korttien ostaminen ei ole järkevää koska postikulut moninkertaistavat hinnan. Esimerkiksi 0.50€ kortissa postikulut 3-4-kertaistavat hinnat eli ne on viisainta ostaa kylkiäisinä vaikka niissä olisi 0.20€ ylimääräistä hintaa. Toisaalta jos kortteja on useampi, hinta on usein hieman korkeampi jälleen kerran johtuen siitä että on ostajankin kannalta fiksumpaa ostaa 3.5€ maksava setti kuin kortit 0.50€ yksilöhintaan eri myyjiltä ja maksaa 4-6€ pelkkiä posteja. Nämä ovat universaaleja sääntöjä mutta mainitsen ne kuitenkin. Vannon kuitenkin että yritin tehdä hinnaston mahdollisimman objektiivisesti tarkoituksena se että kortit menisivät kaupaksi suhteellisen nopeasti. Hinnoista saa toki neuvotella jos jokin tuntuu liian kalliilta.

Periaate on kuitenkin se että kortit ovat halpoja eikä muualta ostamalla säästä mitään, ja jos säästää niin summa on niin mitätön ettei sen perässä ei kannata juosta.

Lähetys: Postikuluja pyydän postimerkin verran eli 1.50€ per lähetys enkä mielellään tee alle 8€ lähetyksiä. Pyrin lähettämään 48 tunnin kuluessa maksun tulemisesta. Päivän tai kahden viiveitä saattaa ajoittain tulla mutta lähtökohtaisesti shippaan samana päivänä kun maksu on tilillä.

Maksutapa: Verkkopankki tai Skrill. Verkkopankkina käytän Nordeaa eli Nordean kautta maksu tulee tilille välittömästi.


Kaikki myyty.