Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Suomenmestaruuskisat 2007 - aikataulu, sivuturnaukset ja kaikki muu  (Luettu 8249 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa jkk

 • L3-tuomari / Regional Coordinator
 • Vaihtopalaute:
  ( | | )
 • ***
 • EN VASTAA YKSITYISVIESTEIHIN
Hei pojat ja tytöt! Tässä kattavat tietopaketti Suomenmestaruuskisoista.

MAGIC: THE GATHERING SUOMENMESTARUUSKISAT 13.-15.7.
Servin Mökissä (Jämeräntaival 4, Espoon Otaniemi)

Aikataulu

Perjantai 13.7.


16:00    Ovet avataan
16:30    1. avoin karsinta (sealed deck) alkaa
18:00   FNM Special Edition 18.30   2. avoin karsinta (standard) alkaa

Lauantai 14.7.

08:30   Ovet avataan
09:00   SM-kisat alkavat
11:00   10th Edition – julkaisuturnaus
12:00   Junioriturnaus
16:00   10th Edition – julkaisuturnaus
n. 20:00   SM-kisojen ensimmäinen päivä päättyy
20:00   10th Edition - julkaisuturnaus


Sunnuntai 15.7.


09:00   SM-kisat jatkuvat
10:00   PTQ Valencia
10:00   Vintage-turnaus
15:30   SM-finaalien arvioitu alkamisaika


Magic: the Gathering Suomenmestaruuskisat 2007


Suomenmestaruuskisat ovat kutsuturnaus, johon saavat osallistua seuraavat pelaajat: vuoden 2006 maajoukkue varamiehineen, Pro Player Club Level 2+ pelaajat, 27.6. julkaistavan ranking-listan 35 parasta, sekä kunkin karsintaturnauksen 8 parasta. Kutsulista löytyy täältä: http://mtg.bore.org/p.php?id=4

Formaatti:

Ensimmäinen päivä: 3 kierrosta Standardia, 1. booster draft (Time Spiral/Planar Chaos/Future Sight) + 3 kierrosta, 2. booster draft (Time Spiral/Planar Chaos/Future Sight) + 1 kierros

Toinen päivä: loput 2 kierrosta draftipakoilla, 3 kierrosta Standardia, top 8 finaali Standard-pakoilla

Standardissa sallitut sarjat: 9th Edition, Ravnica: City of Guilds, Guildpact, Dissension, Coldsnap, Time Spiral, Planar Chaos ja Future Sight (10th Edition ei ole laillinen)

Ilmoittautuminen:


Kisoihin voi ilmoittautua perjantaina n. klo 18 alkaen, sekä lauantaiaamuna klo 8:30 – 9:00.
Kaikkien pelaajien tulee olla paikalla viimeistään klo 9:05.

Pakkalistat:


Pelaajien on tehtävä lista pakkansa sisällöstä A4-kokoiselle paperille. Listassa tulee olla nimi, DCI-numero sekä pääpakan ja sivupakan kortit selkeästi merkittynä. Pakkalistat kerätään pelipöydistä ennen ensimmäisen kierroksen alkua.

Draftiboosterit:

Perimme draftiboostereista maksun, joka kattaa molemmat draftit. Maksun suuruus on korkeintaan 8 euroa, ja se kerätään turnauksen 3. kierroksen jälkeen. Maksua ei peritä niiltä, jotka jäävät pois turnauksesta ennen ensimmäisen draftin alkua.

Palkinnot:

Turnauksen neljä parasta muodostavat Suomen maajoukkueen 2007 Maailman-mestaruuskisoissa. Kaikki joukkueen jäsenet saavat vähintään 400 euroa matkarahaa. Lisäksi sijat 5-8 saavat kukin 100 euroa matkarahaa, käytettäväksi vapaavalintaiseen GP- tai PT-matkaan vuoden 2007 tai 2008 aikana.

Päätuomari: Johanna Virtanen, Level 3. Jos pelaajat eivät ole tyytyväisiä aputuomarien tekemiin päätöksiin, he voivat vedota päätuomariin.

Rules Enforcement Level: Competitive/Professional

K-value: 40

Muut varusteet: pelaajilla tulee olla mukana kynä ja paperia, sekä tarvitsemansa tokenit ja counterit. 
 

SM-karsinnat perjantaina 13.7.

Perjantaina järjestetään kaksi kaikille avointa SM-karsintaa. Kummankin karsinnan 8 parasta saavat pelioikeuden SM-kisoihin.


Sealed-karsinta klo 16:30


Formaatti: Sealed deck: kaikki pelaajat saavat Time Spiral tournament packin, Planar Chaos boosterin sekä Future Sight boosterin, joiden sisällöstä rakennetaan 40 kortin pakka.

Osallistumismaksu: 25 EUR

Rules Enforcement Level Competitive, K-value 32

Turnauksessa suoritetaan deck swap.

Standard-karsinta klo 18:30

Formaatti: Standard (sallittuja sarjoja ovat 9th Edition, Ravnica: City of Guilds, Guildpact, Dissension, Coldsnap, Time Spiral, Planar Chaos ja Future Sight).

Osallistumismaksu: 10 EUR

Rules Enforcement Level Competitive, K-value 32

Pelaajien tehtävä lista pakkansa sisällöstä A4-kokoiselle paperille. Listat kerätään pelipöydistä ensimmäisen kierroksen alussa.

Ilmoittautuminen karsintoihin

Karsintoihin ilmoittaudutaan paikan päällä 16:00 alkaen. Sealed-karsintaan voi ilmoittautua myös etukäteen Fantasiapelien liikkeissä. Standard-karsinnan alkamisaika siirretään tarvittaessa siten, että Sealed-karsinnasta ensimmäisen kierroksen jälkeen dropanneet ehtivät mukaan.


Palkinnot

Kummankin karsinnan kahdeksan parasta pääsevät SM-kisoihin. Muita palkintoja ei ole.

 
Sivuturnaukset


Perjantai 13.7. 


18:00    FNM Special Edition. Time Spiral/Planar Chaos/Future Sight booster draft, osallistumismaksu 12 EUR. Turnauksen 1. ja 2. saavat promofoilit, lisäksi kaksi promofoilia arvotaan kaikkien osallistujien kesken.

18:30-   8 hengen sanktioituja Time Spiral/Planar Chaos/Future Sight tai 3x 10th Edition booster drafteja, osallistumismaksu 15 EUR. Palkintoina boostereita (4-3-1-1). Drafti alkaa heti kun se on täynnä, uusia drafteja voidaan aloittaa klo 21:00 asti.

Lauantai 14.7.

10:00-    8 hengen sanktioituja Time Spiral/Planar Chaos/Future Sight TAI 3x10th Edition booster drafteja, osallistumismaksu 15 EUR. Palkintoina boostereita (4-3-1-1). Uusia drafteja voidaan aloittaa klo 19:00 asti.

11:00   10th Edition – julkaisuturnaus. Sealed deck viidellä boosterilla, osallistumismaksu 20 EUR. Palkintoina boostereita sekä kaikille osallistujille promofoili.

12:00   Junioriturnaus. Standard-turnaus alle 17-vuotiaille pelaajille, osallistumismaksu 4 EUR. Palkintoina boostereita ja promofoileja, kaikki osallistujat palkitaan.

16:00   10th Edition – julkaisuturnaus. Sealed deck viidellä boosterilla, osallistumismaksu 20 EUR. Palkintoina boostereita sekä kaikille osallistujille promofoili.

n. 20:00 10th Edition – julkaisuturnaus. Sealed deck viidellä boosterilla, osallistumismaksu 20 EUR. Palkintoina boostereita sekä kaikille osallistujille promofoili. Päivän viimeisessä julkaisuturnauksessa pelataan vain kolme kierrosta ja jos pelaajia on runsaasti, turnaus jaetaan useampaan podiin.


Sunnuntai 15.7.


10:00   Pro Tour Qualifier Valencia. Time Spiral Block Constructed, osallistumismaksu 10 EUR. Turnauksen voittaja saa matkarahaa sekä kutsun Pro Tour Valenciaan. Lisäksi boosteripalkintoja, jos osallistujia on paljon. Rules Enforcement Level Competitive, K-value 32.

10:00   Vintage-turnaus. Miehekkäiden miesten ja naisellisten naisten formaatti, osallistumismaksu 5 EUR. Palkintoina boostereita.

11:00-   8 hengen sanktioituja Time Spiral/Planar Chaos/Future Sight TAI 3x10th Edition booster drafteja, osallistumismaksu 15 EUR. Palkintoina boostereita (4-3-1-1). Uusia drafteja voidaan aloittaa klo 15 asti.


Sivuturnauksiin ilmoittautuminen


Ilmoittautuminen kaikkiin sivuturnauksiin alkaa tunti ennen ilmoitettua alkamisaikaa, ja
loppuu 5 minuuttia ennen ilmoitettua alkamisaikaa. Constructed-turnausten
(Junioriturnaus, PTQ, Vintage-turnaus) pakkalistat kerätään pöydistä ensimmäisen
kierroksen alussa.


Muita tapahtumia


Gateway-liiga

Koko viikonlopun ajan SM-kisapaikalla pyörii Gateway-liiga, joka on tarkoitettu erityisesti uusille pelaajille. Formaattina on 10th Edition Constructed, eli pakka rakennetaan ainoastaan 10th Editionin korteista. Voit esimerkiksi ostaa 10th Edition-teemapakan, tai käyttää pakkaa, jolla pelasit julkaisuturnauksessa.

Liigassa voit itse valita vastustajasi, ja pelata niin monta peliä kuin itse haluat (mutta et kuitenkaan kahta peräkkäistä peliä samaa vastustajaa vastaan). Saat jokaisesta voitosta neljä leimaa ja jokaisesta häviöstä kolme leimaa pelaajakorttiisi. Kun kortissasi on 30 leimaa, saat promokortin (Treetop Village tai Faerie Conclave), ja voit aloittaa uuden kortin täyttämisen.

Taitiksen SM-kisat

Lauantai-iltana varsinaisten SM-kisapelien päätyttyä järjestetään perinteisen taitolajin suomenmestaruusmittelöt. Tarkempi alkamisaika ilmoitetaan myöhemmin.

Säännöt: jokainen osallistuja hankkii seuraavat boosterit: 1 kpl Time Spiral, 1 kpl Planar Chaos, 1 kpl Future Sight, 1 kpl 10th Edition, sekä 1 vapaavalintainen boosteri (ei Scourge tai Unhinged). Pelaajat avaavat kaikki boosterinsa ja sekoittavat kortit katsomatta niitä. Vuorotellen jokainen pelaaja kääntää pinostaan yhden kortin pöydälle. Se pelaaja, jonka kortilla on korkein casting cost, saa pitää kaikki kortit. Jos useammalla pelaajalla on korkein casting cost, kyseiset pelaajat kääntävät uudet kortit pinoistaan ja muut lisäävät pottiin yhden kortin kuvapuoli alaspäin. Landien casting cost heitetään kuusisivuisella nopalla. Kisan voittaja on se, joka kerää eniten kortteja itselleen.
 
Tuomarikokeet

SM-kisojen aikana on mahdollista suorittaa tuomarikoe. Tämä edellyttää työskentelyä tuomarina joko SM-kisoissa tai jossain sivuturnauksessa. Kokeesta kiinnostuneita kehotetaan ottamaan yhteyttä osoitteeseen [email protected]

 
Käytännön asioita


Korttien myyminen ja vaihtelu

Korttien vaihteleminen on sallittua ja suotavaa. Sen sijaan korttien, boosterien tai muun tavaran myyminen turnauspaikalla ei ole sallittua. Luvattomat myyjät poistetaan turnauspaikalta.

Fantasiapelien myyntipiste myy kisapaikalla boostereita, korttisuojia, kansioita ja irtokortteja (rajoitettu valikoima).

Yöpyminen
 
Tapahtuman osallistujat voivat halutessaan yöpyä turnauspaikalla pe-la ja la-su öinä. Oman makuupussin ja patjan/makuualustan tuominen on suositeltavaa. Turnauspaikalla on yön aikana valvojat. Valitettavasti turnauspaikalla ei ole suihkutiloja.

Astetta tasokkaampaa majoitusta tarjoaa mm. Otaniemen Radisson SAS-hotelli, sekä tietysti lukuisat hotellit Helsingin keskustassa.

Ruoka ja juoma

Turnauspaikan lähellä on ostoskeskus, josta löytyy pari ruokakauppaa sekä grillikioski. Turnauspaikalla ei ole järjestäjien puolesta myytävänä mitään syötävää tai juotavaa.

Alkoholi


Alkoholin nauttiminen turnauspaikalla on kiellettyä. Tämä koskee myös turnauspaikan ulkopuolella olevia pöytiä ja penkkejä.

Yleinen siisteys

Yleisen viihtyvyyden takia pyydämme kaikkia tapahtuman osanottajia huolehtimaan siitä, että turnauspaikka ja sen ympäristö pysyvät siistinä. Viekää roskat roskiin, ja jos roskis on täynnä, ilmoittakaa siitä turnauksen henkilökunnalle.

Henkilökohtaisesta omaisuudesta huolehtiminen

Turnauksen osanottajat ovat itse vastuussa omaisuudestaan. Korttikansioita ja muuta arvokasta omaisuutta ei kannata jättää yksikseen pöydille lojumaan. Löytötavaroita voi kysellä turnauksen jälkeen osoitteesta [email protected] .


KulkuyhteydetTurnauspaikan osoite:

Servin Mökki
Jämeräntaival 4
02150 Espoo

Paikalle pääsee Helsingin keskustasta busseilla 102 ja 103. Molemmat bussit lähtevät Kampin terminaalista ja pysähtyvät Otaniemen ostoskeskuksen kohdalla.

Aikataulut ja muut bussiyhteydet: http://www.reittiopas.fi .

Kysyttävää?

Kysy! Minä vastaan.

Mailitse: [email protected]
Puhelimitse: 09-72693080 (arkisin 9-17)
« Viimeksi muokattu: 09.07.07 - klo 18:21 kirjoittanut jkk »
Lainaus käyttäjältä: shazzle
Uskon että olen sinua kokeneempi "internetissä".
Lainaus käyttäjältä: yeou
miten tolla tyypillä on aina plussia postissaan? onko se joku julkkis?

Poissa malin

 • L1-tuomari / MtgSuomi Premium™
 • Vaihtopalaute:
  ( | | )
 • **
 • Taas Helsinginforssassa
Taitiksen SM-skaboissa vapaavalintaisen boosterin tulee kuitenkin olla 15-korttinen, jo valittujen taitis-settien ulkopuolelta. Ei tungeta Homelandsia muiden kiusaksi!
DCI Lvl 1 judge
Enpä keksinyt tähän mitään hyvää sanottavaa joten en sitten sano mitään.
Mutta sanonpas kuitenkin tän minkä kuulin: Hölmöydestä saimutetaan.

Poissa kivi

 • L1-tuomari / valvoja
 • Vaihtopalaute:
  ( | | )
 • ****
 • Ei tällä kuuhun mennä
Tämä olkoon sticky niin pitkään kunnes kisat on pidetty. Ja näin on hyvä.
Lainaus käyttäjältä: tutka
< kivi> pultti sun, kaks pulttii sun, pultti, fireblast, fork. PÄRT  PÄRT.

Poissa Polari

Kulkuyhteydet


Turnauspaikan osoite:

Servin Mökki
Jämeräntaival 4
02150 Espoo

Paikalle pääsee Helsingin keskustasta busseilla 102 ja 103. Molemmat bussit lähtevät Kampin terminaalista ja pysähtyvät Otaniemen ostoskeskuksen kohdalla.

Aikataulut ja muut bussiyhteydet: http://www.reittiopas.fi .

102:lla kannattaa istua päätepysäkille joka on aivan Smökin vieressä, 103 taas jatkaa Tapiolaan ja sillä lyhin matka on juuri tuolta ostarin jälkeiseltä pysäkiltä kirjaston vierestä. Muillakin tavoin Otaniemeen toki pääsee, mutta Helsingistä tullessa on ehdottomasti helpointa vain kävellä Kamppiin ja ottaa ensimmäinen 102 (tai 103 jos seuraavaan 102:n lähtöön on yli 5-10 minuuttia). 102T ajaa Lauttasaaren kautta Länsiväylän sijaan ja ainoa ero Otaniemeen tullessa on viitisen minuuttia pidempi matka.
« Viimeksi muokattu: 07.06.07 - klo 16:04 kirjoittanut Polari »
Twitch-kanava (ensisijaisesti Mega Man -speedrunausta)

Poissa papana

Mitenkäs junnu finaali? Mitä? Missä? Milloin?
H/W   

''Kun syöt, kannattaa niellä...''

Poissa Anssi

Kai järjestetään minimaster-release eventtejä?
Kaikki kortit löytyvät myös Cardtraderistä

Poissa jkk

 • L3-tuomari / Regional Coordinator
 • Vaihtopalaute:
  ( | | )
 • ***
 • EN VASTAA YKSITYISVIESTEIHIN
Mitenkäs junnu finaali? Mitä? Missä? Milloin?

Junnufinaali järjestetään joskus syys-lokakuun vaihteessa, mitä todennäköisemmin pääkaupunkiseudulla. Kaikki Junioriturnauksissa neljän parhaan joukkoon sijoittuneet saavat kutsukirjeen, jossa kerrotaan kyllä kaikki oleellinen.

Lainaus
Kai järjestetään minimaster-release eventtejä?

Ihan kaikkeen ei sentään henkilökuntaa ja aikaa riitä.
Lainaus käyttäjältä: shazzle
Uskon että olen sinua kokeneempi "internetissä".
Lainaus käyttäjältä: yeou
miten tolla tyypillä on aina plussia postissaan? onko se joku julkkis?

Poissa Snowman

Koskas ne sm-kisa info sähköpostit tulee?

Poissa jkk

 • L3-tuomari / Regional Coordinator
 • Vaihtopalaute:
  ( | | )
 • ***
 • EN VASTAA YKSITYISVIESTEIHIN
Jaa-a, enpä osaa sanoa. SM-karsintojen voittajien sähköpostiosoitteita on tosiaan kerätty sen takia, että voisin tarvittaessa lähettää heille infoa SM-kisoista. Kyseisessä sähköpostissa ei kuitenkaan tule olemaan mitään sellaista oleellista asiaa, mitä et löytäisi myös tästä threadista.
Lainaus käyttäjältä: shazzle
Uskon että olen sinua kokeneempi "internetissä".
Lainaus käyttäjältä: yeou
miten tolla tyypillä on aina plussia postissaan? onko se joku julkkis?

Poissa DaiJou

Lainaus
Sunnuntai 15.7
10:00  Vintage-turnaus. Miehekkäiden miesten ja naisellisten naisten formaatti, osallistumismaksu 5 EUR. Palkintoina boostereita.

Ja
Lainaus
Sunnuntai 15.7.

09:00   SM-kisat jatkuvat
10:00   PTQ Valencia
11:00   Vintage-turnaus
15:30   SM-finaalien arvioitu alkamisaika

Kumpaa aikaa pitää nyt uskoa?

Typolta vaikuttais, kumpaan aikaa oikeasti alkaa?

Poissa jkk

 • L3-tuomari / Regional Coordinator
 • Vaihtopalaute:
  ( | | )
 • ***
 • EN VASTAA YKSITYISVIESTEIHIN
Kappas. Klo 10:00 on Vintagen oikea alkamisaika. Kiitoksia huomautuksesta, typo on nyt korjattu.
Lainaus käyttäjältä: shazzle
Uskon että olen sinua kokeneempi "internetissä".
Lainaus käyttäjältä: yeou
miten tolla tyypillä on aina plussia postissaan? onko se joku julkkis?

Poissa duracel

Seuraavat henkilöt ovat saaneet paikan SM-kisoihin DCI Composite Ratingin perusteella:

1   Kim   Valori      2001
2   Antti   Malin      1987
3   Arho   Toikka      1967
4   Tuomo   Nieminen   1965
5   Tommi   Hovi      1954
6   Mikko   Nurmi      1953
7   Erkki   Siira      1920
8   Max   Sjoblom      1903
9   Mikko   Snygg      1902
10   Anssi   Alkio      1893
10   Joni   Ukkola      1893
12   Pauli   Jantunen   1887
13   Pasi   Virtanen   1879
14   Dan   Burdick      1858
15   Lari   Lemmetyinen   1857
16   Jarno   Harkonen   1856
16   Visa   Vallivaara   1856
18   Jussi   Timonen      1853
19   Mikko   Keskitalo   1852
20   Jari   Inkinen      1850
21   Miika   Puumalainen   1845
22   David   Farkas      1842
23   Tuukka   Wiker      1837
24   Sampsa   Leskinen   1836
25   Markku   Rikola      1835
26   Jarkko   Laaja      1834
27   Max   Lehtinen   1832
27   Markus   Valori      1832
29   Seppo   Toikka      1830
30   Mikko   Lintamo      1826
31   Arto   Hiltunen   1825
32   Paavo   Sissala      1823
33   Mika   Nyfors      1820
34   Janne   Laaja      1819
35   Matti   Uusimäki   1818
35   Aleksi   Vaananen   1818

~jari
Tätä se dementia teettää. Ei dementia! Ei, ei vaan dementia. Sanoinko mä sen dementian taas? Ei dementia vaan väsymys. Väsymystä tarkoitin. Meni sanat sekasin, kun on tämä dementia. Ei dementia ole minulla! Väsymys on vaan. Väsymys ja dementia. Jumalauta!

Poissa Nastaboi

Fantasy SM 2007 -kilpailuun ilmoittautuminen on alkanut. Vain veikkaamalla voit voittaa!
Lainaus
[09:36] <Saimu> ei deckin tarvii voittaa nopeasti
Lainaus käyttäjältä: jkk
it's adorable when Sami Häggkvist's opponents think they have a good matchup. Because it never, ever is.
HW
OM

Poissa Snowman

Saako kisapaikalta ostettua kymppiedikan lootaa?

Poissa mahonen

Koitin tuossa etsiä mikä bussi mahtaisi mennä elielinaukiolta tuonne servin mökille, mutten löytänyt mistään. Sattuuko joku tietämään millä bussilla mahtaisi päästä perille?

Poissa malin

 • L1-tuomari / MtgSuomi Premium™
 • Vaihtopalaute:
  ( | | )
 • **
 • Taas Helsinginforssassa
www.reittiopas.fi - Elielinaukio -> Jämeräntaival 4

vaikka 102 (Kamppi), 195 (Kamppi), 103 (Kamppi)

BUssit Otaniemeen lähtevät Kampin terminaalista.
DCI Lvl 1 judge
Enpä keksinyt tähän mitään hyvää sanottavaa joten en sitten sano mitään.
Mutta sanonpas kuitenkin tän minkä kuulin: Hölmöydestä saimutetaan.

Poissa Polari

Koitin tuossa etsiä mikä bussi mahtaisi mennä elielinaukiolta tuonne servin mökille, mutten löytänyt mistään. Sattuuko joku tietämään millä bussilla mahtaisi päästä perille?

Helsingistä tullessa on ehdottomasti helpointa vain kävellä Kamppiin ja ottaa ensimmäinen 102 (tai 103 jos seuraavaan 102:n lähtöön on yli 5-10 minuuttia).

Kannattaa lukea muutkin mitä noista kulkuvälineistä tässä threadissa on kirjoitettu. 195:llä pääsee myös samalle pysäkille kuin 103:lla, mutta selvästi pidempää reittiä.
Twitch-kanava (ensisijaisesti Mega Man -speedrunausta)

Poissa SuperKessu

Eikös 195 lähde Elieliltä? Ja jos jostain syystä sieltä haluaa lähteä, niin silloinhan 194 ajaa myös saman asian.
Liiterin takana on vielä halkoja.
http://mtgsuomi.fi/listat/SuperKessu/hw/

Poissa jml

Onko kisapaikalla majoitusta perjantain ja lauantain välisenä yönä?

Poissa jkk

 • L3-tuomari / Regional Coordinator
 • Vaihtopalaute:
  ( | | )
 • ***
 • EN VASTAA YKSITYISVIESTEIHIN
Kyllä, kisapaikalla voi yöpyä pe-la yönä.
Lainaus käyttäjältä: shazzle
Uskon että olen sinua kokeneempi "internetissä".
Lainaus käyttäjältä: yeou
miten tolla tyypillä on aina plussia postissaan? onko se joku julkkis?

Kyllä, kisapaikalla voi yöpyä pe-la yönä.

Kai siellä saa yöpyä myös la-su yönä?

Edit. Kiitosh
« Viimeksi muokattu: 09.07.07 - klo 20:31 kirjoittanut fallen angel 91 »

Poissa Rancid-

Yöpyminen
Tapahtuman osallistujat voivat halutessaan yöpyä turnauspaikalla pe-la ja la-su öinä. Oman makuupussin ja patjan/makuualustan tuominen on suositeltavaa. Turnauspaikalla on yön aikana valvojat. Valitettavasti turnauspaikalla ei ole suihkutiloja.

Astetta tasokkaampaa majoitusta tarjoaa mm. Otaniemen Radisson SAS-hotelli, sekä tietysti lukuisat hotellit Helsingin keskustassa.
Lainaus
TES uses Ad Nauseam more often and ANT uses Past in Flames more frequently.

Poissa jkk

 • L3-tuomari / Regional Coordinator
 • Vaihtopalaute:
  ( | | )
 • ***
 • EN VASTAA YKSITYISVIESTEIHIN
Kisat ovat ohi, kiitos kaikille osallistuneille. Tähän ketjuun voi nyt lisätä risuja, ruusuja ja muuta palautetta kisojen järjestäjille.
Lainaus käyttäjältä: shazzle
Uskon että olen sinua kokeneempi "internetissä".
Lainaus käyttäjältä: yeou
miten tolla tyypillä on aina plussia postissaan? onko se joku julkkis?

Poissa Nastaboi

Ja osoitteeseen http://mtg.bore.org tulee koko ajan lisää coveragea, kannattaa käydä tsekkaamassa.
Lainaus
[09:36] <Saimu> ei deckin tarvii voittaa nopeasti
Lainaus käyttäjältä: jkk
it's adorable when Sami Häggkvist's opponents think they have a good matchup. Because it never, ever is.
HW
OM

Poissa Anssi

+ Asiat alkoivat ajallaan
+ Judget, jotka uhrasivat viikonloppunsa
+ Paljon side-eventtejä

- Fantsun hinnat ja palkinnot
- PTQ samana viikonloppuna
Kaikki kortit löytyvät myös Cardtraderistä