Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Palaute  (Luettu 5204 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa maybach

Palaute
« : 25.01.05 - klo 10:09 »
HW osaston tyhjennys oli loistava veto. Kiitos.

:JOY:
Personally, its not God I dislike, its his fan club I cant stand.

Poissa Juzam Djinn

Palaute
« Vastaus #1 : 25.01.05 - klo 10:21 »
samaa mieltä, turhat listat pois, tietää että jokaisen listan omistaja ainakin lukee listaansa

Poissa xapanthe

Palaute
« Vastaus #2 : 25.01.05 - klo 10:58 »
Monien mielestä forumikin toimii nopeammin nyt. Tyhjennys selkeyttää forumia jo tuhoaa vuoden vanhat turhat topikit pois. Tätä parempa hommaa ei forumeilla olisi voitu tehdä.

Nyt jos vain päästäis turhista postauksista, niin forumi alkais nostaa itse omaa tasoaan ;)
xapan Have/want

Poissa Dark Knight

Jes
« Vastaus #3 : 25.01.05 - klo 11:34 »
Samaa mieltä. Loistohomma toi tyhjennys. Ehdottomasti!
Tässä vaihtolistani:
http://mtgsuomi.fi/listat/Dark%20Knight/hw/

"One man's trash is Dark Knight's treasure."

Poissa kivi

 • L1-tuomari / valvoja
 • Vaihtopalaute:
  ( | | )
 • ****
 • Ei tällä kuuhun mennä
Palaute
« Vastaus #4 : 25.01.05 - klo 11:50 »
Ihan hyvä tuo tyhjennys. Voisi ottaa vuosittaiseksi aktiviteetiksi näin vuoden alussa. Tosin joidenkin postcountit ottivat hieman osumaa tuon takia mutta se on aivan sama.
Lainaus käyttäjältä: tutka
< kivi> pultti sun, kaks pulttii sun, pultti, fireblast, fork. PÄRT  PÄRT.

Poissa Juzam Djinn

Palaute
« Vastaus #5 : 25.01.05 - klo 12:01 »
Minäkin ajattelin, että minulta olisi lähtenyt n. 300 postausta pois, vaan kummakseni huomasin, että postcountini on pysynyt täysin samana. Osaako joku selittää, mistä tämä johtuu? Ei sillä, että jotain väliä olisi, mutta vähän jäi ihmetyttämään. Vuosittaisena toimipiteenä tämä olisi kyllä ihan asiaa.

Poissa oltrak

Palaute
« Vastaus #6 : 25.01.05 - klo 13:43 »
Joo, teko oli ihan hyvä, mutta totetuksessa olisi ns. hiomista. Tosin oma mokani kun en heti ottanut varmuuskopiota kun kehoitettiin, vaikka ilmoituksen jopa huomasinkin. Silti: jos tätä tehdään jatkossa, niin joku vähän huomiota herättävämpi ilmoitus (tässä kerrankin perusteet käyttää capseja) ja etenkin voisi ottaa kaikesta varmuuskopion, josta listansa menettäneet voisi pyydellä niitä takaisin. Ei vaatisi paljon vaivaa, mutta voisi piristää joidenkin päivää.

Ehkä näin tehtiinkin? Jos, niin olen vapaaehtoinen ottamaan yhden kappaleen Oltrak h/w:ta, ei millään jaksaisi näpytellä niitä kortteja uudelleen.

Poissa instiqma

Palaute
« Vastaus #7 : 25.01.05 - klo 14:46 »
Tosiaan, ilmoitus olisi voinut olla vähän näkyvämpi. En tosin ainakaan heti keksi miten, mutta kuitenkin.  :/
Hyvä tosin että tämä tehtiin. :)

Poissa DogMeat

Palaute
« Vastaus #8 : 25.01.05 - klo 16:24 »
Anteeksi. Ajattelin että riittävästi huomiota se olisi saannut siinä tiedote muotona, että pysyy aina ylhäällä, isoilla kirjaimilla kirjoitettu huomio, sekä huutomerkit molemmilla reunoilla, sekä ristiinlinkitys myös osto/myynti osiolla. Ilmeisesti ei riittänyt  :D

Taustakuva kenties sitten ensikerralla  o_O

Nojoo, tuskimpa tuota paljoa huomattavammaksi voi mielestäni tehdä, ellei laita jotain banneria kyseisestä asiasta tai jotain muuta sen sellaista.

Toimiipa ainakin nyt nopeammin.

Poissa henward

Palaute
« Vastaus #9 : 25.01.05 - klo 16:42 »
10++++++++++ Suosittelen!


Mahtava homma siis.

Poissa cosminen

  Vaihtopalaute:
  ( | | )
 • Foorumiaddikti
 • *
 • W:Breeding Pool,Rafiq,RhoxWarMonk,QasaliPride.....
  • Progebändi, jossa vaikutan
Palaute
« Vastaus #10 : 25.01.05 - klo 18:33 »
Minusta ainaki oli tarpeeksi selkeästi ilmoitettu/varoitettu, ja hyvä homma... paitsi että nyt kaikki koko ajan päivittelee ja laittaa uppia että päivässä tippuu toiselle sivulle :P
mutta tietenki meno siitä tasaantuu kuhan kaikki saavat taas listansa sinne :)

Poissa xapanthe

Palaute
« Vastaus #11 : 26.01.05 - klo 10:43 »
Tyhjennyksessä keskusteltiin irkissä, siitä mainostettiin kanavan topikissa, ostio/myynti ja H/W osiolla myös... Eikös sana "Huomio!" herätä kiinnostusta? Vähän sama jos ette lue sääntöjä, kaikki ilmoitukset/tiedotteet on OIKEASTI kannattavaa lukea.. sen takiahan ne ovat ilmoituksia ja tiedotteita joiden on tarkoitus olla näkyvällä paikalla... ylhäällä.

Minunkin mielestäni tämän voisi otta joka ikinen vuosi käytännöksi. Tosin ihmetyttää tuo postcounttien pysyminen.. joku osaa selittää?

EDIT: Ja niin tietysti, ilmoitukset olivat jonkun kuukauden ajan esillä.. ei kaikille tullut mieleen, että se voisi olla jotain huomioitavan tärkeää? ;)
xapan Have/want

Poissa Juzam Djinn

Palaute
« Vastaus #12 : 26.01.05 - klo 10:55 »
aivan kuten arvelinkin, minulla näyttää olevan päälle 700 viestiä, mutta niistä viesteistä vain puolet on olemassa, eli n. 350 viestiä lähti kuin tuhka tuuleen. Samoin myös ihmetyttää noi prosentti osuudet, noista kaikkien käyttäjien prosentti osuuksista tulee yhteensä varmaan ainakin 300%

Poissa xapanthe

Palaute
« Vastaus #13 : 26.01.05 - klo 11:38 »
Juu, itsellänikin on 807 viestiä (tai 808 jos tämä otetaan mukaan, mutta laskurini näyttää 1157. Eipä sillä sinäänsä väliä. Mutta itselläni prosentit ovat 15,05% muistaakseni. Ohan tuossa joku 3œ sivua 0 postauksia postanneitä käyttäjiä kun kattoo käyttäjälistaa.

1 postausta postanneilla on 0,01%... eipä silläkään väliä enkä tosiaankaan ole kiinnostunut laskemaan miten tuo nyt menee, mutta onhan se mahdollista että 100% tulee täyteen, ettei mene yli johonkin 300%
xapan Have/want

Poissa oltrak

Palaute
« Vastaus #14 : 27.01.05 - klo 14:32 »
Lainaus käyttäjältä: "xapanthe"
Tyhjennyksessä keskusteltiin irkissä, siitä mainostettiin kanavan topikissa, ostio/myynti ja H/W osiolla myös... Eikös sana "Huomio!" herätä kiinnostusta?


Ei hirveästi lohduta tietää, että ircissä on tästä keskusteltu (tässä voi vaikka muistella Linnunradan käsikirja liftareille ekaa lukua). Kuten mainittua se tuli kyllä sitten huomattua tuolta, mutta varsinainen pointtini olikin a) antaa palautetta, että olisi voinut ehkä tiedottaa vielä paremmin (uskaltaisin kyllä väittää, että ilmoitukset eivät tulleet montaa päivää ennen remonttia) ja b) ainakin olisi voinut joka tapauksessa ottaa backupit.

Mainittakoon myös, että koska 90% viesteistä (ei pelkästään tällä foorumilla) joissa on sanat "Huomio" tai "Tärkeä" ovat täysin turhia, niin eivät ne sinällään herätä kiinnostusta. Mutta joo, kuten on tullut jo todettua niin hyvä juttu ja oma moka, kunhan vain vähän harmittaa.

Poissa Andromes

Palaute
« Vastaus #15 : 27.01.05 - klo 15:05 »
Asiasta ilmotettiin 2 viikkoa ennen tyhjennystä,  joten uskon että se olisi ollut tarpeeksi aikaisin jokaiselle. Oma vika, jos ei lue ilmoituksia foorumilla.