Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Gatecrash Prerelease  (Luettu 9564 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa mork

Gatecrash Prerelease
« : 27.01.13 - klo 01:23 »
Miten meni Prellut?
kilta / tulos / poll / miksi näkisit että pelit meni miten meni / jotain jota haluaisit jälkeenpäin muuttaa

Boostereiden raret
Kilta booster = Prime Speaker Zegana
1 = Aurelia's Fury
2 = Borborygmos Enraged
3 = Fathom Mage
4 = Ooze Flux
5 = Crypt Ghast

No avasin mielestäni aika kovan simic pollin josta sain mielestäni hyvän pakan tehtyä suoraan killan väreille ilman splashiä koska ei ollu gateja kuin simic


Deck
2-2 menin (0-2 0-2 2-0 2-0)

m1g1 (vs Boros/gruul) peli kusi oikeastaan omaan mokaan kun kenties väsymyksen johdosta tulkitsin vastuksen kortin väärin ja pelasin väärin sen johdosta (borbnognymous) 0-1
m1g2 tempotettiin ulos kovemmilla ukoilla 0-2

m2g1 (vs simic) vastus sai t4 fathom magen joka kasvoi nopeasti 5/5 ja hänellä pöydässä Simic manipulator joka sai pölittyä oikeat ukot multa
m2g2 curve ei osunut kohdalleen (saattaa usein käydä simicin osalla näin...) viimesenä korttina pelasin zeganan jolla sain 3korttia vastuksella 6/6 lenturi johon oli 1 out ja ei osunu 0-2

m3g1 (vs orzhov)nostelin aika nutsit t4 fathom mage ja t5 ooze flux 3 envolve ukkoa pöydässä jonka johdosta aloin tekemään 2-3 3/3 oozea +draw 3 vuorossa ja ajelin niillä lopuksi 1-0
m3g2 tempo pelillä ajelin aika nopasti kun vastus tais jäädä pariksi vuoroksi 3manaan 2-0

m4g1(vs gruul) lätkittiin ukkoja ja tapeltiin hetken sitten vastus pelas 7/6 ukon ja 6/6 ukon peräkkäisillä vuoroilla ja minä 5/5 ukon ja seuraavalla zeganan joka ivy-lane denizenin ansiosta nosteli mulle 7korttia ja oli 7/7. Sain nostettua poistot ja ajelin vastuksen noilla 1-0
m4mg vastus pahasti mana screw niin ei paljon jääny kerrottavaa 2-0

ainoa kortti joka tuntui huonolta oli toi alpha authority jonka tilalla olis voinu pelata counteria (Spell Rupture)

En tiedä mitkä on päällimäiset ajatukset. ei mikään tuntunu oikein yli-voimaiselta tai edes ärsyttävältä joten ainakin mun prellun osalta näyttäisi hyvä limited setti olevan gtc :)
« Viimeksi muokattu: 27.01.13 - klo 02:17 kirjoittanut mork »

Poissa Karjanvarastaja

Vs: Gatecrash Prerelease
« Vastaus #1 : 27.01.13 - klo 02:09 »
Orzhovia, jossa 7 extort miestä, 2 prismiä, 1 poisto, 1 buffienchantment ja paskoja lihoja. Pääasiassa pihvit oli enkeli, bonkers Cyclops, paska alm beast, huonompi 7/7 flying demoni ja nalleja. Kyljessä oli Dimiriä, jonka hylkäsin heti ja siirryin Borokseen.
Hävisin ekan kismettiin, huonoihin pelauksiin (mulligoin millasin vastuksen vasta viimeisellä lisävuorolla koska pässi) ja yli puolen tunnin extort pelleilyyn molemmin puolin. Loput vedin tuurimodella, jossa extort pelasi minun puolesta. Tuloksena 4-1 (0-1, 2-1, 2-0, 2-1, 2-0). Varsinkin viimeinen match oli häpeällisintä magicia ikinä, kun pamautan neljä extorttia putkessa molemmissa peleissä ja tinaan tiskiin halpoja lappuja. Vastus pelasi simiciä, eikä Zeganan draw 6, 5/5 lenturi tai muut oikein voineet mitään. Ajoin jälkimmäisessä pelissä vissiin kerran 3/3 miehellä. Taitopeliä...

Sealedissa formaatti on silkkaa paskaa. Paskempaa kuin mikään muu. Toisin väittävät eivät tiedä mistään mitään.
« Viimeksi muokattu: 27.01.13 - klo 16:31 kirjoittanut Karjanvarastaja »

Poissa absurdimuukalainen

« Viimeksi muokattu: 27.01.13 - klo 03:05 kirjoittanut absurdimuukalainen »

Poissa mork


Poissa Taikinavelho

Vs: Gatecrash Prerelease
« Vastaus #4 : 27.01.13 - klo 09:11 »
Boostereista tuli Aurelia ja Domri Rade ja nekin meni vaihtoon/myyntiin prelun jälkeen.

Poissa Kavu

Vs: Gatecrash Prerelease
« Vastaus #5 : 27.01.13 - klo 12:41 »
Pelasin Gruulia, jota kohtaan luottamus oli jo vähän laskenut lauantain tulosten perusteella. Silti pidin dekkiäni kohtalaisen solidina, jos ei nyt ihan älyttömän pommikkaana:


Lopulta en koko päivänä nostanut yhtäkään pelikelpoista 7 kortin kättä enkä yhtäkään 6 kortin kättä johon voisi olla tyytyväinen. Jos tuolla nyt ei puhkuimmille hyljepinoille pärjääkään niin olisi nyt sentään odottanut suht varmaa kolmosvuoron pelausta joka peliin. Toisen kierroksen toisessa gamessa tuplamulliganinkin tarjotessa tyhjää scoopdroppasin kotiin. Hieno turnaus!

Poissa absurdimuukalainen

Vs: Gatecrash Prerelease
« Vastaus #6 : 27.01.13 - klo 14:37 »
Ihan vaan mielenkiinnosta et miksi et pelannu gateja?
2* 1dropin takia?
tuntuu oudolta

2-väri dekissä joka haluaa kaikki ländinsä untapissa olen vieläkin sitä mieltä että mun valinta oli oikea pelien jälkeen. Monessa pelissä tarvitsi sitä ländiä pakan päältä joka tulee untapissa että sai pelattua miehen + combat trickin samalla vuorolla.

Poissa teemuhy

Vs: Gatecrash Prerelease
« Vastaus #7 : 27.01.13 - klo 15:10 »
Ihan vaan mielenkiinnosta et miksi et pelannu gateja?
2* 1dropin takia?
tuntuu oudolta

2-väri dekissä joka haluaa kaikki ländinsä untapissa olen vieläkin sitä mieltä että mun valinta oli oikea pelien jälkeen. Monessa pelissä tarvitsi sitä ländiä pakan päältä joka tulee untapissa että sai pelattua miehen + combat trickin samalla vuorolla.

Pakassa on manat muutenkin tosi hyvät, eikä kurvahdusta kannata sabottaa täppilääneillä. Vuorojen 1, 2 ja 3 kavut ja tuo trikkiperustelu ovat paljon tärkeämmät seikat kuin epätodennäköinen värikusu.
11:31:56<@Teroin> valkonen on parempi väri ku sinine

Poissa pegeteus

Vs: Gatecrash Prerelease
« Vastaus #8 : 27.01.13 - klo 17:55 »
5-1 Menin Simicillä. En aukaissut 1 manan evolve miehiä, ooze fluxa tai simic charmia ja evolve tuntui hieman hauraalta mekaniikalta. Pooli tarjosi kuitenkin hyviä gruulispellejä ja pari Deathcult Rogueta, joten päädyin hyödyntämään niitä. Prophetic Prism auttoi kolmiväridekin kasaamisessa.

Dekki:

Dekki eli koko turnauksen ajan, tuo oli lopullinen lista viimeisen pelin jälkeen. Olin jostain syystä pitänyt Gruul Ragebeastia jaSkarrg Goliathia alunperin liian kalliina dekkiin, ja tajusin uudestaan niiden olemassaolon vasta viimeisen pelin sidetyksessä. Vastustaja oli siis vienyt ensimmäisen pelin rogueita ja nihkeitä poistoja + isoja lentureita sisältävällä orzho/dimir dekillään, mutta kaksi seuraavaa peliä voitin goliathin ja beastin avulla. Sideen kuuluivat mm. Nimbus Swimmer, Metropolis Sprite, Act of Treason ja Signal the Clans.

Agroilu varustettuna kikkailulla tuntui toimivan mukavasti, vastustajan uhat pystyi pitämään kurissa ja pöydän stallatessa roguet, flyerit ja elusive krasis kävivät iskemässä lämää sisään. Bloodrush toimi evaasiocreatureiden kanssa hyvin ja Zhur-Taa Swine voitti pelejä. Eniten harmittaa noiden parin hyvän raren cuttaaminen dekkiä kasatessa, mutta onneksi vauhti ja kikat riittivät ilmankin. Toisaalta osan peleistä olisin voinut hävitä, jos ei olisi ollut tarvittavaa 7 manaa tiskissä ragebeastiin tai goliathiin.

Korttikohtaisia mietteitä:
(click to show/hide)

Korjattu typoja korteista.
« Viimeksi muokattu: 27.01.13 - klo 22:18 kirjoittanut pegeteus »

Poissa luma

Vs: Gatecrash Prerelease
« Vastaus #9 : 27.01.13 - klo 19:34 »
Täältä löytyy hieman dataa Tampereen prelluista. Linkin takaa löytyy eri kiltapaketin valinneiden voittoprosentit kokonaisuutena sekä muita kiltoja vastaan. Tiedoissa ei ole siis huomioitu sitä, mitä ihmiset tosiasiassa ovat pelanneet, vaan pelkästään valittu kiltapaketti. Saman kiltapaketin valinneiden väliset matsit eivät näy tilastoissa.

Poissa kivi

  • L1-tuomari / valvoja
  • Vaihtopalaute:
    ( | | )
  • ****
  • Ei tällä kuuhun mennä
Vs: Gatecrash Prerelease
« Vastaus #10 : 27.01.13 - klo 21:35 »
Tänään takana kaksi prelikkaa. Ensimmäisessä kiltana Boros, jännästi prellun 42:sta pelaajasta 16 valitsi Boroksen ja niistäkin jotka eivät valinneet pari pelasi lähes tyylipuhdasta Borosta. Oma poolini oli tyypillinen avataan viidestä boosterista noin neljä kiltakorttia ja laitetaan ne kiltaboosterin kanssa yhteen ja sitten spläshitään jotenkin kasaan säällinen pino. Odotusten mukaisesti menin 1-2 drop, tosin tappiot johtuivat osaksi iloisesta manakuusta.

Toisessa prellussa halusin kokeilla jotain muuta joten otin killaksi Simicin. Ilmeisesti sekä Simicin ja Dimirin kanssa on että joko poolit ovat hillittömiä tai sitten ne ovat hyytävää paskaa koska sekä mylly että evolve muuttuvat paremmiksi jos niitä on riittävästi. Evolvemiehillä pelaaminen oli kilometrin hauskempaa kuin Boroksella ja ilmeisesti muutkin olivat samaa mieltä. Valitettavasti niiden power level on usein hieman vaatimaton. Itse onnistuin avaamaan kohtuullisen kiltapussin ja kaveriksi useamman väreihin sopivan kupongin joten lopulta pääsin cuttailemaan G/U kortteja pakasta. Vaikeinta oli tasapainotella sopivan äijämäärän ja trikkimäärän välillä että evolvet vielä toimivat. Päädyin lopulta alla olevaan listaan joka kylläkin eli vielä pelien aikana ja välillä hieman.

3 Cloudfin Raptor
1 Shambleshark
1 Greenside Watcher
1 Zameck Guildmage
1 Gyre Sage
1 Slaughterhorn
2 Elusive Krasis
1 Ivy Lane Denizen
1 Crowned Ceratok
1 Fathom Mage
1 Master Biomancer
1 Leyline Phantom
1 Nimbus Swimmer

1 Burst of Strength
1 Simic Charm
1 Hindervines
1 Aetherize
1 Urban Evolution
1 Stolen Identity
1 Biomass Mutation

1 Breeding Pool
1 Simic Guildgate
8 Island
7 Forest

Merkittävimmät sidelaput olivat 2x Forced Adaptation, 2x Scab-Clan Charger, Keymaster Rogue sekä toinen Leyline Phantom.

Itse matsit menivät 4-0-1, tasuri tuli aivan hillitöntä Orzhov pommikasaa vastaan pelien venyessä liian pitkälle. Olisin voittanut kolmannen pelin sidetetyillä Adaptationeilla kevyesti, mutta aika loppui kesken. Biomass Mutation voitti suurimman osan peleistä, Fathom Mage oli aivan nutsit ja Simicin kiltamaagi on melkoinen nössykkä kun vertaa vaikka Boroksen ja Orzhovin vastaaviin. Leyline Phantom on melkoinen evolve enabler. Gyre Sage ei oikein jaksanut ja sidetin sen pari kertaa ulos.
« Viimeksi muokattu: 28.01.13 - klo 05:15 kirjoittanut kivi »
Lainaus käyttäjältä: tutka
< kivi> pultti sun, kaks pulttii sun, pultti, fireblast, fork. PÄRT  PÄRT.

Poissa hall0n

Vs: Gatecrash Prerelease
« Vastaus #11 : 27.01.13 - klo 21:38 »
nutsidecki

Mites toi Foundry Street Denizen? Omaan silmään vaikuttaa liian huonolta pelattavaksi ja olisinkin varmaan pelannut Assault Griffiniä sen sijasta. Minä en Boroksessa pelaisi muita ykkösen droppeja kuin Boros Eliteä ja turboahdettua Raging Goblinia, vaikka ne mahdollistavatkin joskus aika tosi poikaisan kurvahduksen. Kai se sitten oikeuttaa tuon paikan.

Scatter Arc

Miten tämä on dekissä ja esim. Nimbus Swimmer ei?


Omista prelluista sen verran, että lauantaina otin Orzhovin ja suunnittelin nostavani tarpeeksi poistoa, jotta voin rauhassa nitkutella extortilla lifetotaleja itselle suosiollisiksi. Extort-kortteja tuli ihan mukavasti, mutta poisto-osasto oli 1000 Lashes, Merciless Eviction ja musta edicti. 3-3 tulokseen ylsi, voitot tulivat jos vastukset eivät pelanneet pommeja. Tulos olisi varmaan ollut parempi jos olisi niitä commonpoistoja näkynyt.

Tänään viuhuttiin 5-1 erittäin keskinkertaisella Boroksella, jossa loppui playablet aika pahasti kesken ja jouduin pelaamaan mm. Scorchwalkeria, Shock Trooperia ja paria Armored Transporteria. Kaikkein pahin ongelma oli kuitenkin kakkosdroppien puute, sillä niitä oli vain 3. Ekan rundin totaalisen häviön jälkeen aloin kuitenkin nostaa kuin possu ja voitin loput.
« Viimeksi muokattu: 27.01.13 - klo 21:40 kirjoittanut hall0n »

Poissa Tremorth

Vs: Gatecrash Prerelease
« Vastaus #12 : 27.01.13 - klo 21:56 »
Orzhov oli se valinta koska boros ja dimir ovat molemmat lähellä sydäntä, mutta orzhov niitä lähempänä. Tänään lahdessa meni ihan jees, 3-1. Assemblyllä tempottiin borokset monta kertaa ulos. Domrin nostin ja ihan ookoo pooliin. Tajusin vasta viimeisessä pelissä, että poolissani oli Aetherize, kiitos muutaman tunnin yö unien.


Muutama peli meni huonoon drawiin, muuten ratsastin voittoon tokeneilla tai soul ransomilla ja devour fleshillä. Zero mana kusu. Kiitos Prismien.
Thrulli ja Ransom synergy on kultaa.
« Viimeksi muokattu: 27.01.13 - klo 21:58 kirjoittanut Tremorth »

Poissa Profundum

    Vaihtopalaute:
    ( | | )
  • "I come looking for demons... I hate angels."
Vs: Gatecrash Prerelease
« Vastaus #13 : 27.01.13 - klo 21:58 »
3-3 Boroksella missä ei ollut oikeastaan yhtään sellaista korttia kuin toivoin(poislukien yksittäinen kiltamaagi ja firemane avenger). ei charmia, ei boros reckoneria, ei juurikaan kelpoja removaleita muina kuin combat trickeinä...siihen nähden pitänee olla tyytyväinen vaikka vähän nakertaa ettei vikaa matsia voittanut että olis päässyt boostereiden kimppuun taas. mutta sainpa huvittavan tilanteen aikaiseksi kun täysi stall sen jälkeen kun murder investigationilla 6 tokenia ja koitan topdeckata puuttuvan mountainin rubblebelttiä varten aikasta monta vuoroa.
Emperor may be the Black Wizards, but Red Mage Wins.

Poissa Rhaderis

Vs: Gatecrash Prerelease
« Vastaus #14 : 27.01.13 - klo 22:05 »
Lauantain prelikassa valitsin Gruulin ja kiltapussi näytti Skarrg Goliathin, Gruul Keyrunen sekä Gruul Guildgaten. Ei muuta mainittavaa, kiva. Ja tietty Rubblehulk.

Lisäpussukat tarjosivat mm. Blind Obediencen, Consuming Aberrationin, Nightveil Specterin, Sylvan Primordialin ja Angelic Skirmisherin. Seems like Gruul, or not.

Uncit ja commonit tarjosivat enimmäkseen valkosta ja mustaa pelilappua, joten lopputuloksena tästä hädin tuskin annetussa ajassa kasattu dekki oli GWBr herkkulaari.

Poistoja oli sentään muutama:
3x Grisly Spectacle
1x Killing Glare
1x Mugging
1x Smite
1x Debtor's Pulpit "poisto"
1x Executioner's Swing *out
1x Massive Raid *out kun ukkoja niin vähän
1x Death's Approach *out

Alkuun voitin Dimirin 2-0 ja Simicin 2-1, loput pelit Borosta vastaan 1-2, 1-2, 1-2 ja 0-2.
Angelic Skirmisher oli törkeän hyvä, se ei vaan yksin aina riitä.


Poissa Juzam Djinn

Vs: Gatecrash Prerelease
« Vastaus #15 : 27.01.13 - klo 22:34 »
Spontaanisti valitulla Orzhovilla mentiin. Purin jo poolin, mutta laatikosta aukesi Alms Beast, Obzedat, Frontline Medic ja Merciless Eviction niin väreillä pysyttiin. Selkeää plania ei deckillä ollut, poistoa ja extortia oli kumpaakin n. 5 kpl, loput sitten evaasiomiehiä ja muita beatereita. 4-0-1 menin kuitenkin kaikkien odotuksieni vastaisesti.

Poissa rukif

Vs: Gatecrash Prerelease
« Vastaus #16 : 27.01.13 - klo 22:48 »
Orzhovin pooli
Raret
Aurelia, the Warleader
Blind Obedience
Biovisionary
Crypt Ghast
Signal the Clans


Orzhovista plashi borokselle aurelian, kiltamaagin ja 2x skyknight legionairen takia.
Skyblinder Staff + [add any flyer here] voitti pelejä.
Guardian of the Gateless toimi tosi hienosti pelin pysäyttäjänä ja lopullisena niittinä Aurelia, the Warleader. Menin 2-1, hävisin ekan kierroksen 2-1 ihan hulluille gruulin alotuskäsille.
Madcap Skills x2 on Spire Tracer nuiji mut maihin ennenku ehin saada tuplalenturit sisään.
Poistoja ei löytynyt kun 2x smite ja orzhov charm.

Poissa absurdimuukalainen

Vs: Gatecrash Prerelease
« Vastaus #17 : 27.01.13 - klo 22:53 »
Mites toi Foundry Street Denizen? Omaan silmään vaikuttaa liian huonolta pelattavaksi ja olisinkin varmaan pelannut Assault Griffiniä sen sijasta. Minä en Boroksessa pelaisi muita ykkösen droppeja kuin Boros Eliteä ja turboahdettua Raging Goblinia, vaikka ne mahdollistavatkin joskus aika tosi poikaisan kurvahduksen. Kai se sitten oikeuttaa tuon paikan.

1-manan 2/1 joka takaa battalionin vuoroa aiemmin oli hyvä.

Poissa pegeteus

Vs: Gatecrash Prerelease
« Vastaus #18 : 27.01.13 - klo 22:59 »
Scatter Arc
Miten tämä on dekissä ja esim. Nimbus Swimmer ei?

Tekstini oli kyllä 'hieman' sekava, molemmat olivat lähes turnauksen loppuun asti pakassa. Näkisin että nuo tekevät eri asioita.

Scatter Arc suojelee jo pöytään pelattua creaturea, estää vastustajan combat trickin tai muun ikävän spellin peluun. Suojeltavalla creaturella voi olla esim. countereita, encoodattu spelli tai muuten tärkeä rooli pöytätilanteen kannalta. Ideana siis ei välttämättä ole jättää aina vastustajan vuorolle manoja auki, vaan hyökätä omilla creatureilla ja counteroida vastustajan heittämä poisto. Counteroi myös encoodatun spellin castauksen, samalla laputtaa. Omissa peleissä kortti oli hyvä, koska sain pelattua uhkia pöytään nopeasti ja sitten trikeillä/Scatter Arcilla suojattua niitä ja samalla jarrutettua vastustajan peliä.

Swimmer taas on creature, jonka pelaamisen pitäisi täpätä 5 manaa, jotta se olisi 3/3 flying. Loppupelissä sen saa tietty castattua isompanakin, mutta yleensä siihen haluaa käyttää kaikki manat. Verrattuna esim. Drakewing Krasis on paljon tehokkaampi power/casting cost suhdetta ajatellen, joka on agrossa tärkeää. Muistaakseni vaihdoin Swimmerin tilalle dekkiin yhden Burst of Strengthin, joka tuntui tekevän peleissä asioita enemmän ja nopeammin oman dekkini kannalta.

Poissa Orion

Vs: Gatecrash Prerelease
« Vastaus #19 : 27.01.13 - klo 23:57 »
Boroksella mentiin Tampereen la-päiväprellussa 5-1. Ainoa häviö meni toiselle borokselle tiukassa väännössä joka olisi voinut mennä miten päin vain. Tyytyväinen olen siis itseeni/pakkaani, kun tuntui kerrankin sujuvan niin kuin elokuvissa.

Peleistä sen verran, että vastaan tuli 4xboros, 1xsimic, ja 1xdimir.
Boros-mirrorit tuntuivat aina aika tiukoilta mutta hauskoilta (oikeastaan mukavinta magicia pitkään aikaan), simic tuntui aika helpolta (joskin kakkospelissä näkyi myös jotain siitä räjähtävästä potentiaalista mitä kuulemma oli aiemmissa peleissä ollut), ja dimir tuntui ennakko-odotusten vastaisesti todella kovalta vastukselta (kun olin hävinnyt rökäleellä ensimmäisen pelin ja toisessa pelissä vastustajalla oli pöydässä kaksi Consuming Aberrationia, tuntui uskomattomalta lopulta voittaa matsi).

Poolissa oli mm. 2xWojek Halberdiers, 3xBomber Corps, 2xSkyknight legionnaire, 2xSyndic of Tithes 1xBoros Reckoner, 1xFiremane Avenger, ja 1xFoundry Champion. Kunnon poistoja ei auennut, kuten ei myöskään kiltamaagia tai charmia kuten olin etukäteen toivonut. Alkupelin pieksut olivat yleensä riittävän tehokkaita vieden vastustajan lifet alle kymmeneen pakottaen vastustajan chumppailemaan epäedullisesti.

Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen valintaani borokseen. Fiilistäni korostaa vielä se, että poolista aukeni kaksi shokkidualia, toinen vieläpä foilina (mikäli haluat vaihtaa foil Breeding Poolin tavalliseen + jotain väliin, pistä YV:tä).

Suuret kiitokset kaikille vastustajilleni, sekä tietysti turnauksen järjestäjille. En malta odottaa seuraavaa prellua.
« Viimeksi muokattu: 28.01.13 - klo 00:01 kirjoittanut Orion »

Poissa KukistajA

Vs: Gatecrash Prerelease
« Vastaus #20 : 28.01.13 - klo 01:36 »
Boros tuntu olevan suosiossa, ja sen kummemmin settiin tutustumatta sekä kohtuullisessa sunnuntaiaamun kohmelossa löysin itseni poroilta Boroksen kiltapaketti kädessä. Kiltakassista aukes Aurelia, loput jörssit oli about keskinkertasta. Poistoja oli monta, trikkejä vielä enemmän, äijät oli sub-par. Hävisin ekan rundin melko kehnolle Gruulille kusu&floodiin(tm) ekan gamen ja "kämmi sun, sun endiin kämmi, kämmi, combatkämmi"(tm) kolmannen gamen. Loput rundit surffailin melko helposti 4-0.

Jotain random korttihuomioita: Martial Glory on Boroksessa tosi hyvä. Useimmiten se oli 1:1 + 3 päähän joka on sinällään ihan ok, muutaman kerran perus jönde, ja muutaman kerran 2:1. Boros Charm vaikutti dekkiä kasatessa ihan ok:lta, pelatessa se oli aina super nuts. Pelasin sen arviolta 8 kertaa turnauksessa, ja aina pelkällä 4 naamaan moodilla. Hupareissa annoin kerran kavuille kuolemattomuutta kun vihu pelas 2:1 Clan Defiancen.

Jos pitäs pelaa toinen prellu, ottasin jälleen boroksen. Vaikutti killalta josta saa melko stabiilisti vähintään ihan ok dekin, ja sillä pystyy myös pärjäämään vaan ihan ok dekillä. Kuten sanottu, omat äijät oli aika jöötiä, Aurelian pelasin tasan kerran, muuten rivikavut (Ember Beast, Skinbrand Goblin yms.) hoiti homman kotiin.

EDIT:
Lainaus
Mites toi Foundry Street Denizen? Omaan silmään vaikuttaa liian huonolta pelattavaksi ja olisinkin varmaan pelannut Assault Griffiniä sen sijasta. Minä en Boroksessa pelaisi muita ykkösen droppeja kuin Boros Eliteä ja turboahdettua Raging Goblinia, vaikka ne mahdollistavatkin joskus aika tosi poikaisan kurvahduksen. Kai se sitten oikeuttaa tuon paikan.

Itellä oli poolissa kaks, ja se skabas kyllä tehokkaasti dekin parhaan äijän tittelistä. Ilman kummempia synergioita (RW guildmage, Assemble the Legion) Denizen pitää pahimmat blokkerit aisoissa, ja antaa hyvät mahollisuudet ajella vikat lämät sisään kun omista rimpuloista alkaa loppua puhti. Muutaman gamen walk-overasin ihan totaallisesti kun pelasin ne vuoroilla 3 ja 4. Yhdessä boros mirrorissa oisin hävinny RW maagiin ja ko. täpperiin suoraan, mutta vihu jäi neljään manaan, eikä pystynyt pelaamaan äijiä ja tekemään toksuja. Olin silti helisemässä, mutta säkitin poiston maagiin viimisellä mahollisella vuorolla ja onnistuin stabiloimaan.
« Viimeksi muokattu: 28.01.13 - klo 01:53 kirjoittanut KukistajA »
Allekirjoitus näkyy vain MtgSuomi Premium™ -jäsenille.

Poissa Juho H

Vs: Gatecrash Prerelease
« Vastaus #21 : 28.01.13 - klo 07:31 »
Pelailin lauantain pre-releasessa Oulussa seuraavanlaisella pakalla 4-1

1x orzhov charm
1x luminate primordial
1x alms beast
1x gideon, champion of justice
1x high priest of penance
3x grisly spectacle
2x executioner's swing
1x smite
1x daring skyjek
1x thrull parasite
1x basilica guards
1x vizkopa confessor
1x dutiful thrull
1x guardian of the gateless
1x cartel aristocrat
1x kingpin's pet
1x midnight recovery
2x syndic of tithes
1x syndicate enforcer
1x orzhov guildgate
8 swamppia
8 plainsiä

ja muusta poolista sidettelin illness in the ranksiä



Poissa Korento

Vs: Gatecrash Prerelease
« Vastaus #22 : 28.01.13 - klo 08:58 »
Kiltana Boros ja aukesi varmaan mun nutsein pooli jota on tullut vastaan. Tiesin heti että jos ei mene 5-0 on omista pelivirheistä kiinni.

Tälle oli mukava hävitä prellun viimeisen kierroksen "finaalimatsi". Aurelia oli aika nutsit (niinkuin jo Gatecrash-ketjussa mainitsinkin), vaikka Alms Beast + Gift of Orzhova meinasikin viedä matsin kolmanteen peliin.

Poissa hall0n

Vs: Gatecrash Prerelease
« Vastaus #23 : 28.01.13 - klo 23:10 »
Mites toi Foundry Street Denizen?
Itellä oli poolissa kaks, ja se skabas kyllä tehokkaasti dekin parhaan äijän tittelistä. Ilman kummempia synergioita (RW guildmage, Assemble the Legion) Denizen pitää pahimmat blokkerit aisoissa, ja antaa hyvät mahollisuudet ajella vikat lämät sisään kun omista rimpuloista alkaa loppua puhti. Muutaman gamen walk-overasin ihan totaallisesti kun pelasin ne vuoroilla 3 ja 4. Yhdessä boros mirrorissa oisin hävinny RW maagiin ja ko. täpperiin suoraan, mutta vihu jäi neljään manaan, eikä pystynyt pelaamaan äijiä ja tekemään toksuja. Olin silti helisemässä, mutta säkitin poiston maagiin viimisellä mahollisella vuorolla ja onnistuin stabiloimaan.

Nyt varmaan puhutaan eri kortista. Foundry Street Denizen on yhen manan 1/1 joka ykkösvuoron jälkeen huononee aika rankasti. Sä taidat hakea Court Street Denizeniä, joka on todella poikaisa aggressiivisessa pakassa, enkä sen käytännöllisyyttä menisi kyseenalaistamaan.

Poissa Tiemuuu

Vs: Gatecrash Prerelease
« Vastaus #24 : 31.01.13 - klo 12:09 »
Mites toi Foundry Street Denizen?
Itellä oli poolissa kaks, ja se skabas kyllä tehokkaasti dekin parhaan äijän tittelistä. Ilman kummempia synergioita (RW guildmage, Assemble the Legion) Denizen pitää pahimmat blokkerit aisoissa, ja antaa hyvät mahollisuudet ajella vikat lämät sisään kun omista rimpuloista alkaa loppua puhti. Muutaman gamen walk-overasin ihan totaallisesti kun pelasin ne vuoroilla 3 ja 4. Yhdessä boros mirrorissa oisin hävinny RW maagiin ja ko. täpperiin suoraan, mutta vihu jäi neljään manaan, eikä pystynyt pelaamaan äijiä ja tekemään toksuja. Olin silti helisemässä, mutta säkitin poiston maagiin viimisellä mahollisella vuorolla ja onnistuin stabiloimaan.

Nyt varmaan puhutaan eri kortista. Foundry Street Denizen on yhen manan 1/1 joka ykkösvuoron jälkeen huononee aika rankasti. Sä taidat hakea Court Street Denizeniä, joka on todella poikaisa aggressiivisessa pakassa, enkä sen käytännöllisyyttä menisi kyseenalaistamaan.

Court Street Denizen on todellakin yksi parhaista commoneista, ainakin Borokselle. Jos curve osuu yhtään kohdilleen niin Denizen mahdollistaa käytännössä autowin pelit. Synergiat Guildmagen kanssa ovat myös todella hauskat. Kun näin tuon ekan kortin Boroksen kiltalaatikkoa avatessa niin tuli sellainen olo että tästä tulee prellujen tähtipelaaja.