Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Legions ja Judgement boosterit  (Luettu 4255 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Ustegius

Legions ja Judgement boosterit
« : 30.10.18 - klo 10:56 »
Hei,

Olen pari kertaa satunnaisesti pelannut nyyppä, joka  löysi isän autotallista aarteen jolle tiedustelisin arvoa (ja potentiaalisesti jo osto kiinnostuneita) asiaa tuntevilta. Löydöt ovat alkujaan ilmeisesti peräisin jostain konkurssin tehneestä pikkukioskista Tampereen seudulta, ja sen jälkeen keränneet lähinnä pölyä kaapissa. Tein pikagooglailua, mutta eihän sitä näin voi tietää vastaako joku Ebay-hintapyyntö todellista myyntihintaa (Suomessa). Jos tämä alue on väärä, viestin voi siirtää.

Aarre 1:

 Täysin avaamaton booster box Legions (Set 2 of 3 in the Onslaught Block) boostereita (36 kpl). Pahvikansi hieman repsottaa taittokuvan kohdilta, niin että laatikon sisään voi juuri ja juuri kurkistaa. Ei muoveja päällä. Googlaus antaa arvoksi laatikolle 300-400 dollaria, boosterille 18 dollaria. Jos yritän siis Suomessa myydä, onko 250-350 e laatikosta tai 15 e boosterista käypä hinta, jolla kukaan mitään realistisesti ostaa?

Aarre 2:

Avattu boosterbox Judgement boostereita, 30 kpl. Paketti liki täysin levähtänyt, mutta boosterit priima kunnossa. Googlaus antaa boosterille arvoa 15 dollaria, eli n. 13 euroa.

Huvittaisi tosiaan tietää, mikä näiden todellinen arvo on ja saisiko ne myydyksi, vai olisiko fiksumpaa avata boosterit yksittäisten harvinaisuuksien toivossa? Vai onko näillä sarjoilla todellista merkitystä tänä päivänä ollenkaan ja olisiko ehkä kaikkein iloisin ratkaisu rakentaa itselleen Sliver pakka?

Poissa zoukka

Vs: Legions ja Judgement boosterit
« Vastaus #1 : 30.10.18 - klo 11:04 »
MCM näyttää yksittäisille boostereille noin 7 euron kappalehintaa. Muoveista avatut boosteriboksit ovat bokseina melkeinpä myymäkelvottomia, vanhojen boksien hillittömät hinnat perustuvat juurikin siihen, että ne ovat varmasti avaamattomia ja boosterien sisältöä ei ole voitu näpelöidä. Tämä siis edellyttää alkuperäistä muovia boksin päällä.

Pahimman arvonmenetyksen saat avaamalla boosterit, sillä nuo kaksi expansionia ovat täynnä bulkkiroskaa.

Poissa Possu81

Vs: Legions ja Judgement boosterit
« Vastaus #2 : 30.10.18 - klo 11:05 »
Kyllä ne ehdottomasti arvokkaampia ovat avaamattomina. Eivät ole mitään erityisen haluttuja sarjoja. Minusta tuo 300-400 hinta on rajusti yläkanttiin, mutta kannattaa vähän tarkkailla esim millä hinnalla ovat ebayssa menneet. Parhaiten saisi myytyä varmaan juuri jossain ebayssa, Suomessa varmasti vaikeampaa jos haluaa saada edes kohtuullisen hinnan. Ei noilla rikastumaan pääse, se on varmaa. Yksi hyvä vaihtoehto on vaan säilyttää varsinkin avaamaton boksi ja tutkia tilanne uudestaan 10v päästä uusiksi, tai sitten vain kaveriporukalla draftata joskin nuo lienevät erityisen huonoja draftikokemukseen.
« Viimeksi muokattu: 30.10.18 - klo 11:07 kirjoittanut Possu81 »

Poissa Ustegius

Vs: Legions ja Judgement boosterit
« Vastaus #3 : 30.10.18 - klo 11:25 »
Kiitokset nopeista vastauksista, arvelinkin etteivät Googlen ekat nostot vastaa todellisuutta.

Toiveena oli että noista olisi voinut saada muutaman satkun akuuttiin rahan tarpeeseen, mutta ei taida onnistua jos eivät ole erityisen kysyttyjä.

Dräftäämiseen tosiaan ainakin Legions soveltuu huonosti, koska koostuu pelkästään monsterikorteista. Eli selviöksi tuli, että boostereita en lähde aukomaan.

Täytyypä vähän lisäkatsella ebaytä. Todennäköisesti koitan siis laittaa alkuun jollain könttäsummalla, jossa yksittäinen boosteri osuu alakanttiin.

Poissa kivi

  • L1-tuomari / valvoja
  • Vaihtopalaute:
    ( | | )
  • ****
  • Ei tällä kuuhun mennä
Vs: Legions ja Judgement boosterit
« Vastaus #4 : 30.10.18 - klo 16:06 »
Judgment boosterit Cardmarketissa 7-8 euroa/kpl, Legions 6-8 €/kpl.

Avaamattomana ja muoveissa Legions boksi on hieman tyyriimpi, jonkin verran alle 300 euroa. Yksittäisten boosterien myyminen noilla hinnoilla voi kestää mutta esimerkiksi chaos dräftääjille nuo ovat kivoja ja varmasti liikkuvat kohtuullisesti hieman noita huokeammilla hinnoilla. Eli ei huono autotallilöytö, mutta ei nyt suoranainen aarrekaan.
Lainaus käyttäjältä: tutka
< kivi> pultti sun, kaks pulttii sun, pultti, fireblast, fork. PÄRT  PÄRT.