Poromagia

Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Turnaukset, tapahtumat ja peliporukat / Vs: [Oulu] Fantasiapelit Oulu turnaukset
« Uusin viesti kirjoittanut ursamajor tänään kello 11:38 »
Perjantaina (18.1.) modernissa oli paikalla 21 pelaajaa ja seuraavanlaisia pelattiin. Valitettavasti pisteitä en muistanut ottaa ylös mutta 4-0 meni Boros Burn(!)

-Boros Burn x3
-Bant Spirits x2
-UW Spirits
-UR Storm
-Naya Burn
-UB Mill
-Ponza
-Dredge
-Eldrazi'n Taxes
-Grixis Shadow
-GB Elves
-Green Devotion
-UW Gifts Tron
-Naya Tron
-Tempered Steel
-Seismic Swans
-Grixis
-Affinity

German Highlanderia on myös kyselty taas pidettäväksi. Tästä pidetään facebookin puolella MTG Oulu -ryhmässä äänestystä pitopäivästä.
3
Muuta keskustelua / Vs: Vitutusketju
« Uusin viesti kirjoittanut zoukka eilen kello 22:54 »
Prellun pooli  :(
4
Vaihto- ja kauppaongelmat / Vs: MCM ja ongelmat
« Uusin viesti kirjoittanut Nekron eilen kello 17:04 »
Suoraan mcm aspaan viestiä. Se on helpoin tapa. Sitten he pyytävät kortit tältä ranskalaiselta sankarilta tarkempaa tunnustelua varten ja sitten jos sieltä tulee toteamus että ovat feikkejä niin sitten sinua on huijattu, mutta jos sieltä sanovat että eivät ole feikkejä niin sitten sinä saat varmasti rahasi ja tämä ranskalainen saa noottia.
5
Vaihto- ja kauppaongelmat / Vs: MCM ja ongelmat
« Uusin viesti kirjoittanut NiZiTa eilen kello 13:41 »
Lähetin Ranskalaiselle ostajalle 'blackjj' kortteja. Kortit menivet perille aikapäiviä sitten ja tänään tuli viesti jossa ostaja väittää kortteja feikeiksi ja selkeästi yrittää scamata. Onko kellään kokemuksia tällaisista? Onko ideoita mitä tehdä? Suoraan vaan mcm:lle ilmoitusta? Kirjattu ja vakuutettu lähetys. Alla kopio viestistä.

-----
I came home Wednesday night, and I looked at the cards I got on Thursday.
Observing the Liliana of the Veil, one of the cards is clearly coloured with a black marker on the edges. Probably a poor card originally.
So I looked at the three other Liliana of the veil, and at the touch, we feel a difference, moreover the impression of the textbox and at the copyright level indicates that they are counterfeits.
I got confirmation tonight from friends who are used to recognizing fake cards.
I have not yet checked the other cards that seemed to me at first glance to be true. But now I doubt all your cards.
7
Muuta keskustelua / Vs: Asia, joka ilahdutti -ketju
« Uusin viesti kirjoittanut hall0n 18.01.19 - klo 23:05 »
Varjo-prellu mahos-jugendin luona: 4-1 Azorius Duran Duranilla :seinät:
8
Muuta keskustelua / Vs: Vitutusketju
« Uusin viesti kirjoittanut Padishar 18.01.19 - klo 16:13 »
Modo porskuttaa eternal-formaateilla, mutta kun draftaajat sekä standardin pelaajat siirtyvät Areenaan, modon profitit tippuvat merkittävästi. Kuinka paljon halutaan sitten säilyttää digitaalisen eternalin pelausmahdollisuus jopa kannattamattomana versiona, on eri asia. Tekeekö hyvää brändille poistaa moinen mahdollisuus. En usko, että modernia areenassa nähdään välttämättä koskaan, ja ei ainakaan muutamaan vuoteen täydellisenä.
9
Muuta keskustelua / Vs: Vitutusketju
« Uusin viesti kirjoittanut Anssi 18.01.19 - klo 16:07 »
Cashout olis pitäny tehdä jo.
Luonnollisesti.
Mutta kuinka nyt menetellä kun ei ole tehnyt?
T. Alle 100e kiinni

Modohan ei ole mihinkään kuolemassa ainakaan vielä pariin vuoteen, se tulee ainakin tämän vuoden vielä olemaan pääasiallinen digitaalinen kanava qualifikoitua PT:lle. Pitkässä juoksussa varmasti toki siirrytään areenaan ja modo kuopataan.
10
Muuta keskustelua / Vs: Vitutusketju
« Uusin viesti kirjoittanut kivi 18.01.19 - klo 15:28 »
Cashout olis pitäny tehdä jo.
Mutta kuinka nyt menetellä kun ei ole tehnyt?
T. Alle 100e kiinni

Summa on sen verran pieni että tappiotkin tulevat minimoitua, toisaalta cashout tuskin on kovin monimuotoinen noin pienellä summalla.

Itse tein näin, tosin jo kaksi vuotta sitten:

Myin kokoelman tixuiksi jaettuna kahdelle isolle Online bottimyyjäketjulle. Ostin tixuilla 12 settiä, 10 non-foil ja 2 foil. Redeemasin setit. Lopputixuja myin 85snt/tix hintaan tutuille ja tuntemattomille täällä partiksella. Kun setit saapuivat, myin foilisetit suoraan MCM:ssä, pahvisettejä pilkoin singleiksi.

Loppujen lopuksi laskin että Onlinen kustannuksiksi jäi varsin maltillinen 100 euroa vuosi, pelasin kuitenkin Betasta aina tuonne 2017 puoliväliin saakka. Areenassa vastaavaa cashout mahdollisuutta ei ole, tosin siihen en ole laittanut Welcome Packkia enempää rahaa.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10