Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Shadowmoor  (Luettu 44010 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa zoukka

Vs: Shadowmoor
« Vastaus #120 : 21.04.08 - klo 10:20 »
Ettei olis jopa jokaista mana symboolia lyöty noihin holoihin?

Milloin Shadowmoor iskeytyy kauppoihin? Kauheita kerrasta poikki vehkeitähän sarjassa näkyy olevan, mutta jotenkin himottas draftia. Niin ja oliko prellufoili Demigodissa eri artti kuin normaalissa?

Poissa vodel

Vs: Shadowmoor
« Vastaus #121 : 21.04.08 - klo 11:01 »
Shadowmoori julkaistaan 2.5 ja on sitten heti laillinen turnauksissa. Prelikka demigodissa on tavan mukaan aivan hirveä alternate art.
Nopeat elävät, kuolleet eivät.

Poissa Vilhis

Vs: Shadowmoor
« Vastaus #122 : 21.04.08 - klo 11:15 »
Ettei olis jopa jokaista mana symboolia lyöty noihin holoihin?

Näyttäs vain tota plainssin aurinkoa löytyvän pooleista. Jos en nyt käsittänyt väärin, niin kaikissa niissä unkkimaissakin pitäis olla sama homma. Jos omistaa sellaisen holon, voisi tarkistaa.
Lainaus käyttäjältä: Gerry Thompson
In the grand scheme of things, a single loss means nothing. By putting the emphasis on winning, I set unrealistic expectations for myself. Once winning stopped being my main goal, I was able to enjoy Magic again.

Poissa Sigu7

Vs: Shadowmoor
« Vastaus #123 : 21.04.08 - klo 11:34 »
En usko kun siellä foorumeilla jossa tosta puhuttiin ainakin kolme oli saanut foili Reflecting Poolsia jossa on tuo plains vesileima.

Poissa Polari

Vs: Shadowmoor
« Vastaus #124 : 25.04.08 - klo 11:34 »
Ja Reflecting Poolin hassuille foileille saatiin tänään selitys.
Twitch-kanava (ensisijaisesti Mega Man -speedrunausta)

Poissa zoukka

Vs: Shadowmoor
« Vastaus #125 : 12.05.08 - klo 13:34 »
Mites nuo B/R Elementalit kun riehaannuin niiden uudesta synkemmästä lookista, eli mitkä olisivat OIKEASTI pelattavia miehiä. Aggroa meinasin, eli Fulminator Magea tuskin tarvitsee.

Ashenmoor Gouger on mielestäni aika varma valinta.
Ashenmoor Liege on hieno kuin mikä, mutta tipahtaa jollain Pyroclasmilla... tosin ei tuohon taida olla mitään kovin hyvää insta-vihaa ellei halua sitä neljää lämää imeä. Tykkään.
Smolder Initiate ei ole ihan paska ja Manaforge Cinder ainakin Tekisi pakasta hieman varmatoimisemman. Ainakin jos haluaa pelata Mutavaulteja ja kipumaita.
Sitten oli vielä tuo Spiteflame Witch, joka ainakin hyötyisi Liegestä mukavasti ja ei tuo abilitykään ihan käyttökelvoton ole.

Ukkovihaa voisi harrastaa noilla wither tyypeillä ja Kulrath Knightillä, mutta en taida lähteä sille tielle kuitenkaan.

Eli saisiko post-lowryn lapuista jo pikkuhiljaa oikeasti toimivan Elemental läjän? B/R olisi värityyppi. LD:n saa mukaan myös melko kivuttomasti.


« Viimeksi muokattu: 12.05.08 - klo 13:37 kirjoittanut zoukka »

Poissa Flavio

Vs: Shadowmoor
« Vastaus #126 : 14.05.08 - klo 21:54 »
Ei kyllä ole erityisen mieluinen editio...Editioon tutustumis-drafti meni juuri niin kuin etukäteen pelättiin: se joka ekana nostaa liian pienellä (vieläpä split) casting costilla olevan hirviön, voittaa. Oona, Queen of the Fae mm. ratkaisi pelin, jossa sen voittajaa oltiin viety kuin pässiä narussa Oonaan asti, ilman että voittaja olisi tehnyt yhtään lämää. Lisäksi witherien, persistien ja muitten viritysten takia tarvittava nopparävellys on vaan rasittavaa. Editio ei myöskään sykäytä kaltaistani pitkänlinjan casual-pelaajaa yhtään. Editiossa ei ole yhtään siistiä korttia, jonka ympärille tekisi mieli rakentaa pakka. Ainut kortti, jota voisin kuvitella pelaavani on Fulminator Mage ja uskon pärjääväni ilmankin. Draftin raret jaeltiin niille jotka huoli, loput tais viimeinen lähtijä heittää matkalla roskiin. Ei mulla muuta.