Poromagia

Kirjoittaja Aihe: BOO-draftia Tampereella  (Luettu 5434 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa minsc

BOO-draftia Tampereella
« : 03.03.09 - klo 19:18 »
Tervehdys!

Lukiessani artikkelia BOO-draftaamisesta ("Build Our Own -draft") Mtgsalvationissa, iski innostus päästä itsekin kokeilemaan tätä varianttia, joka vaikuttaa todella uniikilta ja hauskalta tavalta pelata Magicia. (täällä vielä lisää aiheesta) Lyhyesti se on siis normaali boosterdraft-turnaus, johon jokainen osallistuja tuo 45 tällä tasokkaalla editorilla tehtyä korttia (joista 15 commoneita, 15 uncommoneita ja 15 rareja), ja kaikkien osallistujien kortit sekoitetaan keskenään 15 kortin boostereiksi (koostumukseltaan 5 commonia, 5 unccia ja 5 rarea).

Korttientekijät kasassa.
Vielä kaivataan osallistujia silti! Tästä lähin ilmoittautuvat voivat osallistua draftiin suunnittelematta kortteja. Tervetuloa.


Tällainen turnaus siis jossain päin Tamperetta, esimerkiksi kerrostaloni kerhohuoneella Tampellan alueella. Kerhohuonetta ei voi kuitenkaan varata, joten muutakin väkeä saattaisi käydä päivän mittaan paikalla. Jos joku keksii paremman paikan, ehdottakoot!

Draftaamiseen saa varata valtaosan päivästä, kun suunnitelma on pelata kaksi turnausta. Artikkeleista olen lukenut, että turnaukset 1 ja 2 ovat olleet hyvin eri luonteisia: ensimmäisessä kukin pelaaja tietää vain 1/4 kaikista korteista (tästä myöhemmin), kun taas toisessa kortteihin on jo hieman ehtinyt tutustua. Toista draftia on väitetty ensimmäistäkin paremmaksi, sen näkee sitten kokeillessa.

Hoidetaan ilmoittautuminen tällä palstalla, niin laskutaitoiset näkevät, paljonko paikkoja on auki. Kun ilmoittautuneet on saatu kokoon, voidaan sopia tarkemmin turnauspäivä, joka sopii kaikille. Koska korttien tekeminen vie aikaa, turnausajankohtaa ei sovita, ennen kuin kortit ovat valmiit. Todennäköisimmin joku viikonloppu alkukesästä.


Yksityiskohtia:

Luonnollisesti korteissa tulee olla kuva ja kaikki sääntöteksti on englanniksi. Un-henkisyys ei ole kielletty, mutta tarkoitus ei ole draftata mitään Unglued kolmosta, joten tätä sovelletaan hyvällä maulla jos ollenkaan. Kannattaa pitää mielessä, että mitä järkevämmän ja mielenkiintoisemman setin tekee, sitä parempi kokemuksesta tulee kaikille. Mm. perusasiat, kuten jokaisen värin kortteja suurin piirtein saman verran, ja eri manamaksuiset kortit, antavat hyvän pohjan. Alussa laittamistani linkeistä löytyy kyllä tuhottomasti esimerkkejä hyvästä suunnittelusta.

Sen jälkeen, kun kortit ovat valmiita, jokainen, joka ei tee kortteja, saa nähdä yhden pelaanjan tekemät kortit. He saavat myös muuttaa kortteja, jos huomaavat jotain mielestään muutamisen arvoista, kuten esim. jonkin kortin liian alhaisen manamaksun.

Jos huomaa  toimimattomia kortteja, ne voi myös fiksata, esimerkkinä: Näytin kaverille yhtä tekemääni korttia, joka oli "indestructible while attacking". Hän huomatti, että ominaisuus kätevästi lykkäsi creaturen kuolemaa toiselle main phaselle. Ominaisuus muuttuikin kiireenvilkkaa muotoon "When ~ attacks, it's indestructible until end of turn."

Tämän jälkeen korttisetti lähetetään minulle printattavaksi. (Tai Werminen tapauksessa takaisin hänelle.)




Kun arviointi on valmis, otan kortit sähköpostissa vastaan PDF:inä ja tulostan ne jossain hyvässä palvelussa (Saa ehdottaa hyvää paikkaa jos tietää. Juvenes print on ainakin yksi vaihtoehto). Tämä on turnauksen ainoa rahallinen kulu, ja se jaetaan kortteja suunnitelleiden osallistujien kesken. Muille lysti on ilmaista. Suunnittelijat saavat luonnollisesti pitää korttinsa.

Ennen draftin alkua kortit leikataan talkoovoimin irti papereistaan. Korttilaput laitetaan mustiin sleeveihin joissa on Magicci alla tukevoittamassa.
---> Pyritään minimoimaan tämä vaihe siten, että tehtäisiin se mahdollisimman pitkälti etukäteen. Eli Wermine ja minä ainakin laitetaan omamme valmiiksi jo ennen turnausta.

Ruokataukoa pidetään jossain välissä. Ainakin ensimmäisen turnauksen päätyttyä on tauon paikka, jonka aikana kortteja voi tutkia, kehua, kritisoida ja/tai korjailla.

Kohteliaita kysymyksiä ja ehdotuksia saa ja kannattaa esittää. Draftaamisiin!
« Viimeksi muokattu: 10.04.09 - klo 20:03 kirjoittanut minsc »

Poissa Wermine

Vs: BOO-draftia Tampereella
« Vastaus #1 : 04.03.09 - klo 21:20 »
Tervehdys

Haluan mukaan. En kuitenkaan suosittele paperiveitsiä, niiden kanssa on ollut säheltämistä ja leikkausjälki ei ole ollut saksien luokkaa. Tulostamisen voi hoitaa vaikka jonkun koululla, jos jollakulla on tuhottomasti kertynyt tulostuspisteitä ja koulusta löytyy värilaser.

http://www.cutepdf.com/ - Korttien muuntamiseen pdf-muotoon.

Poissa minsc

Vs: BOO-draftia Tampereella
« Vastaus #2 : 05.03.09 - klo 00:03 »
Tervetuloa, Wermine! Kiitos kun valotit paperiveisten haittapuolia. Järkevintä on siis, että osallistujat voivat tuoda omien mieltymystensä mukaan paikalle sakset/paperiveitset, joilla sitten omat korttinsa irti leikkaavat. Muokkasin ensimmäistä viestiä.

Itselläni sattuu olemaan tulostuskiintiö tällä hetkellä jotain kolmensadan luokkaa. Tarkastin Tampereen yliopiston sivuilta, että siellä on jonkinlainen väritulostin, ja yksi värisivu vie kolme tulostuspistettä. Koko 360 kortin setti olisi täten 1080 tulostuspistettä. 1000 tulostuspisteen hinta näyttää olevan 50 euroa, jolloin tällä tavoin toteutettuna hinnaksi tulisi sellaiset 6,5 euroa/osallistuja. Turnausmaksuhan menee jokatapauksessa sataprosenttisesti palkintoihin. ;)

Hyvä kun saatiin ilmoittautujasaldo avattua! Kaikki vauvasta vaariin ovat tosiaan tervetulleita, kunhan vaan omien korttien tekeminen ja hieman aivotoimintaa vaativa hauskanpito kiinnostaa. Turnaustarjous kyllä on ja pysyy täällä niin kauan kun paikkoja on avoinna.
« Viimeksi muokattu: 05.03.09 - klo 00:14 kirjoittanut minsc »

Poissa WaMMaSaNDe

Vs: BOO-draftia Tampereella
« Vastaus #3 : 05.03.09 - klo 15:14 »
Kuulostaahan tämä mukavalta, korttien suunnitteluun kuitenkin kulunee aikaa. Olen sellainen puoliperfektionisti, sääntötekstejä, korttien balanssia ym. viilaan varmasti tappiin saakka. Kemia olisi parin viikon päästä tarkoitus kirjoittaa, sitä ennen en omaa settiä lupaa alkaa väsäämään, eli joskus kuukauden päästä mulla saattaa olla 45 lappua valmiina. Saattaa. Uskallan silti alustavasti ilmoittautua jos vaikka se lisäis muiden kiinnostuneiden aktiivisuutta.

Poissa Padishar

Vs: BOO-draftia Tampereella
« Vastaus #4 : 05.03.09 - klo 18:23 »
Kannattaisiko vaatimuksiin lisätä, että tekee suurin piirtein saman määrän eri värisiä kortteja, laittaa creatureita ja noncreatureita jossain järkevässä suhteessa ja että löytyy sopivasti eri mana costeille kortteja. Jos jotkut tulee 15 equipmentin ja 30 viiden manan ukon kanssa, ei draftista tule oikein järkevää.

...tosin, sehän on sama kaikille.

Poissa minsc

Vs: BOO-draftia Tampereella
« Vastaus #5 : 05.03.09 - klo 22:53 »
Hyvä pointti, onhan se totta, että mitä järkevämmän ja mielenkiintoisemman korttiläjän jokainen tekee, sitä parempi draftista tulee. Ehkä sitten otin väritasapainon ja yleisen mielekkyyden itsestäänselvyytenä, mutta kannattaahan siitäkin tietty mainita. Ja, vaikka toi sun antama esimerkki aika kauhealta kuulostaakin, olisi siinäkin varmasti omanlaistaan häröä tyyliä, ja eihän se tosiaan kellekään erityistä hyötyä tai haittaa antaisi... Mutta jos arvosteluvaiheessa tällaiseen läjään törmäisin, ohjaisin kyllä tekijää monipuolistamaan korttivalikoimaansa.

Tervetuloa messiin, WaMMaSaNDe. Korttien suunnittelu tosiaan on hienoa hommaa, vielä kun tietää, että niillä tullaan pelaamaan draftia, tuota formaateista jalointa :P
Ei se niin nuukaa ole, vaikka kuukauden päästä settisi ei olisikaan valmis, laitetaan kyllä sellainen ajankohta, että kaikki ovat ehtineet väsätä ja hioa korttinsa täydellisiksi.

Poissa Wermine

Vs: BOO-draftia Tampereella
« Vastaus #6 : 06.03.09 - klo 15:37 »
Mitä rajoituksia tulee land countille ja planeswalkereille? Itselleni tuli mieleen kaksi 5 ländin cycleä eli tämä nostaisi oman land countini kymmeneen. Jos meitä on 8 ja jokainen suunnitelee 45 korttia kymmenellä ländillä, tulisi silloin landeja 80/360, eli ~22%. Omistani viisi on "lähellä" alphan dualeja ja uskoisin, että monet muutkin suunnittelisivat landeja, jotka antavat kahta eri manaa, joten tämä tuntuu hieman raskaalta. Itse kuitenkin haluan, että suuri osa korteista on landeja, koska powerlevel jokaisessa kortissa on varmasti iso ja unplayableja ei tule 20 kappaletta, kuten usein esim. Alaran draftissa tulee. Joten haluaisin draftata vaikkapa 27 pakkaani sopivaa hyvää korttia, 10 ländiä ja 8 sopimatonta tai väärän väristä korttia. Päinvastoin kuin 3 landia ja 42 todella hyvää korttia, joista joudun cuttaamaan 19 pois.

Tulisiko meidän turvautua Future Sight -tyyliseen ratkaisuun, jossa kukaan ei suunnitele 5 tai 10 landin cyclejä, vaan kaikki suunnitelee maksimissaan viisi landia, jotka voivat olla (mieluiten) täysin erilaisia, mutta niistä kuitenkin saa kahta eri manaa? Tarvitsisiko jakaa ally colorit ja enemy colorit tietyille osallistujille, jotta saataisiin tasapainoa? Esim. neljä osallistujaa suunnitelee vain ally color landeja ja loput neljä enemy color landeja?

Mikä on maksimimäärä planeswalkereita, joita saamme suunnitella? Minulla olisi kaksi mielessä ja se on runsaasti. Jos jokainen suunnitelee "vain" kaksi, jokainen pelaaja saa keskimäärin kaksi planeswalkeria pakkaansa, joka kuulostaa paljolta 40 kortin draftiformaatissa. Pitäisikö niiden värejä rajoittaa, ettei jokainen suunnitele omaa sinistä planeswalkeria?

Itse en ainakaan pidä korteista, joissa on kolmen manan hybrid-costeja. Eli siis kortteja, joissa on kolmeen osaan splitattu manasymboli. Sama pätee kortteihin, joissa on kaksi eri hybridmanasymbolia. Myös Ice Cauldron ja Illusionary Mask -tyyppisiä kortteja tulisi välttää, joissa on fonttikoko 2. Jokainen joutuu kuitenkin lukemaan 360 korttia läpi (kyllä, joudun todennäköisesti lukemaan myös omat korttini tarkkaan) draftin aikana.
« Viimeksi muokattu: 06.03.09 - klo 15:49 kirjoittanut Wermine »

Poissa WaMMaSaNDe

Vs: BOO-draftia Tampereella
« Vastaus #7 : 07.03.09 - klo 11:33 »
Mietin itsekin näitä setin balanssiin liittyviä asioita. Noita landcountteja sun muita olis just ihan hyvä rajoitaa vähän, mutta sellainen random-faktori tällisessa casual-formaatissa olisi ihan hyvä olla. Ja jos osallistujien setit sitten onkin painottunut runsaasti sattumalta johonkin samaan permanent-tyyppiin tai muuhun teemaan toisesta dräftistä tulee entistä mielenkiintoisempi kun pitää oikeasti miettiä metaa. Tai jotain. Eiköhän siitä hauskaa tuu nevertheless.

Mitä mun oikeestaan oli tarkotus kysyä: jotain hyviä sivustoja joista sais fantasia-aiheista kuvitusta noihin kortteihin?

Poissa Mr Dantès

Vs: BOO-draftia Tampereella
« Vastaus #8 : 07.03.09 - klo 13:29 »
Mitä mun oikeestaan oli tarkotus kysyä: jotain hyviä sivustoja joista sais fantasia-aiheista kuvitusta noihin kortteihin?

Ite etsin kuvia lähinnä Deviant Artista ( http://www.deviantart.com/ ) ja myös Googlen kuvahausta.
Toimii hyvin ja löytyypi sopivia kuvia, kunhan osaa käyttää sopivia hakusanoja. Joskus tosin saa selata pitkäänkin, jotta itseään miellyttävä kuva löytyisi...
Eikä luulisi ketään haittaavan, jos tuolta jonkun teosta lainaat omaan käyttöösi.

Poissa Padishar

Vs: BOO-draftia Tampereella
« Vastaus #9 : 07.03.09 - klo 13:41 »
Mitä rajoituksia tulee land countille ja planeswalkereille? Itselleni tuli mieleen kaksi 5 ländin cycleä eli tämä nostaisi oman land countini kymmeneen. Jos meitä on 8 ja jokainen suunnitelee 45 korttia kymmenellä ländillä, tulisi silloin landeja 80/360, eli ~22%. Omistani viisi on "lähellä" alphan dualeja ja uskoisin, että monet muutkin suunnittelisivat landeja, jotka antavat kahta eri manaa, joten tämä tuntuu hieman raskaalta. Itse kuitenkin haluan, että suuri osa korteista on landeja, koska powerlevel jokaisessa kortissa on varmasti iso ja unplayableja ei tule 20 kappaletta, kuten usein esim. Alaran draftissa tulee. Joten haluaisin draftata vaikkapa 27 pakkaani sopivaa hyvää korttia, 10 ländiä ja 8 sopimatonta tai väärän väristä korttia. Päinvastoin kuin 3 landia ja 42 todella hyvää korttia, joista joudun cuttaamaan 19 pois.

Jos jossain setissä on esimerkiksi 10 ländiä, niin eihän nyt kolmeen boosteriin kaikki mene mitenkään, vaikka olisivat vain uncceja. Miksi niin suuri osa draftikorteista pitäisi olla manafiksausta? Jos ette sovi tekevänne mitään multicolor-blokkia, niin basic landit ovat ihan riittäviä normaalitilanteissa. Ja voihan sitä fiksausta muutaman kortin sinne laittaa, eihän kolme boosteria normaalistikaan sisällä mitään viiden kortin sykliä. Ja mitä planeswalkereihin tulee, niin ne ovat limitedissä yleensä aika hemmetin ärsyttäviä. Jos jokaisella on keskimäärin pari niitä pakassa, saattaa peli ratketa vain siihen, että kumpi nostaa semmoisen ensin.

Itse pidän limitedissä myös siksi, että pääsee pelaamaan kaiken maailman korteilla, joita constructedissa ei voisi miettiäkään laittavansa pakkaan. Tästä syystä ihmettelen, miksi BOO-draftin power level olisi erityisen korkealla. Eikö kukaan aio tehdä mitään fillerikortteja kuten Dreg Reaver? Vähän tuo järkevyyttä draftiinkin, jos ei pussissa ole aina kymmentä tosi vahvaa korttia.

Anteeksi nyt kun tuli tämmöinen voimakkaasti kantaaottava postaus, mutta mielestäni tämä idea kuulostaa kivalta ja voisin harkita osallistumistakin jos vain kaikkea muuta tekemistä ei olisi niin paljoa. Toivon, että saatte hyvän session aikaan, ja tästä syystä vain esitin asiasta omia mielipiteitäni, jos ne vaikka auttaisivat asian suunnittelussa.

Poissa minsc

Vs: BOO-draftia Tampereella
« Vastaus #10 : 07.03.09 - klo 19:30 »
Onpas tänne ilmestynyt paljon keskustelua, ja sehän on vaan tyylikästä, että saadaan paljon näkökulmia.
 
Omasta mielestäni esim. landi/planeswalkermäärälle ei tarvitse asettaa erityisiä rajoituksia. Jokainen käyttää omaa järkeään suunnitellessa settiään, ja kun vielä arvioija tarkistaa sen, seteistä tulee varmasti erilaisia toisistaan, mutta silti riittävän fiksuja. Uskon, että osallistujilla on hyvin eriäviä näkemyksiä siitä, millaiset kortit haluavat tehdä. Itse esimerkiksi tuskin teen yhtäkään landicycleä tai planeswalkeria.

Tuon draftin alkuperäinen visio on se, että korteilla ei ole rariteettiä. 45 rariteetittömän itsetehdyn kortin powerlevel on kuitenkin hyvin todennäköisesti normidraftia korkeampi. Näen tämän lievänä ongelmana, kuten tekin. Ajattelin rariteetin asettamista korteille eräänlaisena ratkaisuna, mutta normaaleita 1 rare - 3 unccia - 11 commonia tyylisiä boosteria varten 33 commonin tekeminen ei nappaa. Esimerkiksi 5 rarea - 5 unccia - 5 commonia kuulostaisi kuitenkin hauskalta tavalta toteuttaa boosterit. Aivan normaaliin magic-tyyliin commonit voisivat olla fillerimpää kamaa, raret monimutkaisia/tehokkaampia (painotan: ei liian) ja uncit jotain väliltä (mythiceille en näe minkäänlaista tarvetta, muuta kuin tuurifaktorin lisääjinä). Mitä mieltä olette, olisiko tämä hyvä rakenne, ja lisätäänkö tämä pääpostaukseen? Tämä antaisi ainakin hyvän syyn tehdä powerleveliltään vaihtelevia kortteja.

Jos pelaajamäärä uhkaa jäädä liian pieneksi, on siihenkin olemassa lääke: Mukaan voidaan ottaa myös porukkaa, jotka eivät tee omia kortteja, ja innokkaat kortinluojat voivat tehdä kaksi (tai ehkä jopa kolme) settiä. Itse ainakin voin tehdä vaikka kuinka monta, mutta tarkoitus on tietysti yrittää saada mukaan mahdollisimman paljon itse korttinsa tekeviä osallistujia. 45 kortin setin tekemiseen ei kuitenkaan loppujenlopuksi kauheasti aikaa mene, sekin on silkkaa laatuaikaa.

Pääosin deviantARTista olen kuvia hakenut. Tunnustusta tekijöille olen antanut laittamalla kortin alareunaan tekijän nimen ja sivuston, tyyliin "artisti @ deviantART".

Padishar, onko ongelma se, että aika ei riitä korttien suunnitteluun, vai se, ettei viikonloppuna löydy aikaa? Suunnitteluaikaa kyllä järjestyy lykkäämällä draftin alkamisajankohtaa, ja varmasti löytyy joku la/su, joka käy kaikille osalistujille.

Poissa Padishar

Vs: BOO-draftia Tampereella
« Vastaus #11 : 07.03.09 - klo 23:09 »
Padishar, onko ongelma se, että aika ei riitä korttien suunnitteluun, vai se, ettei viikonloppuna löydy aikaa? Suunnitteluaikaa kyllä järjestyy lykkäämällä draftin alkamisajankohtaa, ja varmasti löytyy joku la/su, joka käy kaikille osalistujille.

Suunnitteluun olisi aikaa, koska sen voi tehdä vaikka silloin tällöin pätkittäin. Myös kiinnostusta suunnitteluun löytyy, sillä olen itse tutkaillut aina välillä noita MtGSalvationin kortintekemiskilpailuja, ja usein ajatellut että herranjestas kuinka huonosti suunniteltuja kortteja ihmiset tekevät. Olisi mielenkiintoista ottaa selvää olenko sen parempi.

Mutta kiireisten koulu- ja työasioiden takia en viitsi pyhittää MtG:lle enempää aikaa, kun nytkin sitä kuluu fnm:iin, maanantaidrafteihin (joihin ei nytkään aina ehdi) ja kevään SMQ-turnauksiin. Tämän viikonlopun vintageturnauskin jäi valitettavasti väliin näistä syistä.

Edit:
Lisäänpä vielä, että 5 rarea, 5 uncommonia ja 5 commonia tuntuu mielestäni hyvältä idealta boosterin rakenteeksi. Muistutan kuitenkin, että kaikki commonithan eivät todellakaan ole ns. filleriä, vaan usein esimerkiksi todella hyvät poistot ovat commoneita, vrt. Oblivion Ring ja Last Gasp. Uncommoneista ja rareistakin löytyy tuubaa vaikka kuinka paljon. Mutta rariteettiin sen enempää kiinnittämättä huomiota voi juurikin ajatella niin, että pussissa olisi jollain jakaumalla sekä todella hyviä, hyviä ja keskinkertaisia kortteja. Ja joistain rareista/mythiceistähän voi sit tehdä ns. pommin, että on vähä jännyyttä draftissa.
« Viimeksi muokattu: 07.03.09 - klo 23:18 kirjoittanut Padishar »

Poissa minsc

Vs: BOO-draftia Tampereella
« Vastaus #12 : 16.03.09 - klo 18:02 »
Ymmärtäähän sen toki Padishar, ettei magicia määräänsä enempää ehdi! Lisätäänpä nyt tuo "5 common - 5 uncommon - 5 rare" nyt sitten viralliseksi boosterikoostumukseksi.

Sehän on täysin selvää, että korttientekoinnostus on luulemaani pienempi, ja kahdeksaa omat korttinsa tekevää mukaan ei saada millään. Jos mukaan tulee kuitenkin vielä yksi, joka tekee oman setin, tapahtuman pystyy järjestämään. Kun saadaan neljä kortintekijää, homma hoituu siten, että kaikki heistä tekevät kaksi draftisettiä kortteja, ja neljän muun osallistujan tarvitsee vain vilkaista tehdyt setit läpi. Tämä kuulostaa kyllä vähintään yhtä hauskalta kuin alkuperäinen idea, mm. siksi, että korttientekijät saavat enemmän suunnittelutilaa. Siinä tapauksessa, että joku osallistuja ei ehdi tehdä kahta settiä, voin kyllä auttaa tekemällä fillerikortteja vaikka kuinka. Luonnollisesti korttien tekemiseen kuluu enemmän aikaa, ja kannattaakin varmaan ensin odotella ilman deadlineja, että kortit on saatu valmiiksi, ja vasta sitten sopia turnausajankohta. Toisaalta jokaisen kortin, varsinkaan commonien, ei tarvitse olla kovin erikoinen, joten ne voi tehdä hyvinkin nopeasti.

Olisi hienoa, jos saisimme tämän vielä järjestettyä, sillä formaatti ideana vaikuttaa äärimmäisen hauskalta. Työmääräkin, vaikka tottakai normidraftia suurempi, on ihan kohtuullinen - korttien suunnittelua voi tehdä silloin tällöin kun siltä tuntuu, eikä se muutenkaan ole mitenkään raskasta - kortteja syntyy yllättävän nopeasti. Korttien leikkaus ja muovitus turnauspäivänä hoituu myös pikaisesti talkoovoimin.

Yksi korttinsa tekevä mukaan siis vielä, niin BOO-draft Tampere tapahtuu!

Poissa Wermine

Vs: BOO-draftia Tampereella
« Vastaus #13 : 17.03.09 - klo 09:28 »
Voinen tulostaa kaikki omat korttini (ilmeisesti 90 kappaletta) koululla tulostuspisteilläni ja näin ollen väistää tulostuskulut?

Poissa minsc

Vs: BOO-draftia Tampereella
« Vastaus #14 : 17.03.09 - klo 11:48 »
Tottakai!

Poissa minsc

Vs: BOO-draftia Tampereella
« Vastaus #15 : 24.03.09 - klo 23:19 »
Kaverini, joka ei ikävä kyllä pääse osallistumaan itse draftiin, tekaisee siihen 90 korttia. Tämän ansiosta meillä on nyt korttientekijät kasassa. Vielä kaivataan osallistujia silti! Pyytäkää vaan Wammasande ja Wermine kavereitanne, niin minäkin aion tehdä. Nopeat syövät paikat. Myöskin sinä joka olet kiinnostunut hyvin erilaisesta ja varmasti hauskasta draftista, tervetuloa!

Poissa Augustus

Vs: BOO-draftia Tampereella
« Vastaus #16 : 24.03.09 - klo 23:54 »
No jos kerran muut ovat jaksaneet sen luovan työn hoitaa, niin pelaajien puutteeseen projekti ei ainakaan kaadu, jos minä voin siihen vaikuttaa. Eli ilmoittaudun pelaajajonon jatkoksi. Olisihan se korttien suunnittelukin ollut varmasti hauskaa puuhaa, mutta joudun vetoamaan ajan puutteeseen. Ei sillä, että minulla olisi niin paljon koulu/työasioita. Niistähän voi aina sluibata, mutta mun aika menee jo kaikkien pelien ja muiden harrastusten parissa. Yhden viikonlopun voi kuitenkin irrottaa näin hauskankuuloiselle puuhalle muilta huvituksilta. Niin ja totta kai osallistun tulostuskuluihin, vaikken itse kortteja teekään.

- Arto
« Viimeksi muokattu: 24.03.09 - klo 23:57 kirjoittanut Augustus »

Poissa minsc

Vs: BOO-draftia Tampereella
« Vastaus #17 : 25.03.09 - klo 00:31 »
Tervetuloa Arto! Asenteesi on ainakin kohdallaan, eihän nyt peleistä sentäs koulu/työasioiden takia tingitä. Ja vaikka haluaisinkin ritarillisesti kieltäytyä tulostuspanoksestasi, kiitän :)

Poissa minsc

Vs: BOO-draftia Tampereella
« Vastaus #18 : 10.04.09 - klo 14:39 »
Kaverini Srovex on tulossa draftaamaan, joten meitä on nyt viisi. Jos te muut saisitte pyydettyä yhteensä kolme kavereistanne mukaan, saadaan tarvittavat 8. Itse en varmaan löydä enää lisää osallistujia.

Katsotaan siis, miten turnauksen käy. Kertokaa kavereillenne vaikka tekemistänne hienoista korteista... :) (Arto tosin ei voi, mutta kerro vaikka siitä kunniasta, minkä voitolla voi saavuttaa)