Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Alkuhaparointia ja aloittelijan kysymyksiä.  (Luettu 1104 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Kasvi

Alkuhaparointia ja aloittelijan kysymyksiä.
« : 10.04.13 - klo 22:55 »
Offtopic/taustaa: Tuli tuossa muutama viikko sitten ostettua tuo Duels of the Planeswalker 2013 kaverin kehoituksesta, halvan hintansa takia ostin vaikkei minkäänlaista kokemusta korttipeleistä ole ja tuli huomattua että tämähän on varsin mielenkiintoinen peli-idea ja onkin tullut käytettyä lähemmäs 70tuntia tuon PC version parissa kun aloin miettimään korttien ostamista.

Tarkoituksena olisi hommata vähäisellä budjetilla (~50e) kasa kortteja mistä saisi rakennettua 2-4kpl perus/harjoittelupakkoja millä voisi yrittää kavereita "myrkyttää" pelin seuraan, opetella sääntöjä, pelin sujuvaa kulkua yms ja pelailla ajankulukseen kaljanhuuruisten iltojen ratoksi.

Googlea, foorumeita ja omaa intuitiota hyväksikäyttäen olen alustavasti suunnitellut että ostaisin Ajani vs Bolas boksin (Ajani tuttu PC puolelta) sekä Magic the Gathering 2013: Deck Builder's Toolkit jolla voisi pakkoja muuttaa ja käsittääkseni yhden lisäpakankin paketista saisi rakenneltua?
Tulin kuitenkin miettineeksi onko noiden duelipakkojen "tuunaaminen" yleisesti ottaen hyväksyttävää vai onko ne tarkoitettu vain perusmuodossaan pelaamiseen toisia dueldekkejä vastaan? Turnaukset eivät ole suunnitelmissa mutta tekisi mieli pelata kuitenkin mahdollisimman "legit" pakoilla , poislukien korttien "vanheneminen".

Voisi nopealla ajattelulla kuvitella että perusländejä on helppo/halpaa hommata muutamien pakkojen tarpeisiin mikäli ei ole kovin monivärisiä pakkoja joihin tarvisi erikoisländejä?
Tästä eteenpäin voisin kuvitella että satunnaiset boosteriostokset tulisivat tulevaisuudessa muokkaamaan sitten pakkoja tarpeiden / halujen / rahatilanteen/edistymisen mukaan mikäli saisi kavereita houkuteltua peliseuraksi.

Mennäänkö tässä aivan metsään vai uskaltautuuko moisilla mietteillä pistää PKP tilauksen vetämään ja kohti eeppisiä taisteluita?

Poissa Nastaboi

Vs: Alkuhaparointia ja aloittelijan kysymyksiä.
« Vastaus #1 : 10.04.13 - klo 23:00 »
Alueella on artikkelia aiheesta, oikein stickynä yläreunassa. LINKKI

Tietenkin jos haluat vain halvalla paljon kortteja, kiloboksit ovat oiva ratkaisu. Useimmat liikkeet ja yksityiset myyjät myyvät niitä.
« Viimeksi muokattu: 10.04.13 - klo 23:02 kirjoittanut Nastaboi »
Lainaus
[09:36] <Saimu> ei deckin tarvii voittaa nopeasti
Lainaus käyttäjältä: jkk
it's adorable when Sami Häggkvist's opponents think they have a good matchup. Because it never, ever is.
HW
OM