Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Vasta aloittanut mtg pelaaja sanoo moi ja kysyy tietoa.  (Luettu 1385 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa KingKoljaatti

Terve kaikki mtg pelaajat. Aloitin juuri mtg harrastuksen dominionin innoittamana. Etsin pelikavereita ja tietoa missä päin mtg pelaajat kokoontuu pelaamaan säännöllisesti. Olisi myös kiva päästä vaihtelemaan kortteja. Kortteja minulla on kertynyt ihan mukavasti m13 lähinnä ja aika montaa  korttia on enemmän kuin neljä niin niitä voisin haluta vaihtaa. Koitan saada listaa aikaiseksi vaihdonkohteena olevista korteista. Ajattelin ostaa gatecrash booster boxin vai onko retun to ravnica parempi ? Dragon's maze taitaa olla lisäosa joten en sitä vielä ajatellut ostaa.

Terveisin KingKoljaatti 15.5.3013

Poissa Viikumi

Vs: Vasta aloittanut mtg pelaaja sanoo moi ja kysyy tietoa.
« Vastaus #1 : 15.05.13 - klo 20:21 »
Pelaajia kokoontuu säännöllisesti paikkoihin joissa järjestetään säännöllisesti turnauksia (Poromagia, fantasiapelit, puolenkuun pelit jne). Jos olisi tietoa mistä päin olet, niin lähelläsi oleskelevat varmaan saavat kerrottua paremmin.
Osaaminen on taitolaji.

Poissa KingKoljaatti

Vs: Vasta aloittanut mtg pelaaja sanoo moi ja kysyy tietoa.
« Vastaus #2 : 15.05.13 - klo 20:34 »
Asun Espoossa, mutta asvalttisoturi olen joten Helsinkiin siirtyminen ei ole ongelma. Friday night magic ja standard on mielessä.

Poissa Viikumi

Vs: Vasta aloittanut mtg pelaaja sanoo moi ja kysyy tietoa.
« Vastaus #3 : 15.05.13 - klo 21:20 »
Helsingissä olen itse pelannut Safe Havenissa (joskus kuutisen vuotta sitten) (lautapelit.fi), en tiedä onko siellä enää paljoa pelaajia, pääkaupunkiseudulla Poromagia (foorumin oikeassa yläkulmassa iso mainos) taitaa olla tämä "the" paikka mtg:lle.

Järjestävät suuria turnauksia ja paljon.
Osaaminen on taitolaji.

Poissa malin

  • L1-tuomari / MtgSuomi Premium™
  • Vaihtopalaute:
    ( | | )
  • **
  • Taas Helsinginforssassa
Vs: Vasta aloittanut mtg pelaaja sanoo moi ja kysyy tietoa.
« Vastaus #4 : 15.05.13 - klo 21:30 »
Poromagialla Pasilassa on Magic-turnauksia ainakin joka keskiviikko, perjantai ja lähes aina viikonloppuisin. Keskiviikkoisin vanhempia formaatteja, perjantaisin valinnan mukaan draftia tai Standardia (pl. kuun vika perjantai Modernia), viikonlopputurnausten formaatti vaihtelee.

Lautapelit.fi:llä viikottainen peliseura on vähentynyt mutta myös Fantasiapeleiltä Kaisaniemen metroasemalta löytyy.
Espoosta löytyy Tapiolan Heikintorin 2. kerroksesta Espoon pelikauppa, jossa lienee vähemmän kilpailuhenkisiä pelaajia kai ainakin perjantaisin.


Booster boxin ostossa kannattaa miettiä, mikä on tavoitteesi. Jos haluat kortteja pakkaan, niin näissä on eri väriyhdistelmien kortteja eli halumasi väriyhdistelmä vaikuttaa siihen, mitä kannattaa ostaa. Jos haluat avata kalliita kortteja ja hyviä Standard-laillisia kortteja, veikkaisin Return to Ravnican olevan varsin hyvä valinta eivätkä muutkaan Ravnica-blokin valinnat huonoja ole ainakaan juuri nyt.
DCI Lvl 1 judge
Enpä keksinyt tähän mitään hyvää sanottavaa joten en sitten sano mitään.
Mutta sanonpas kuitenkin tän minkä kuulin: Hölmöydestä saimutetaan.

Poissa KingKoljaatti

Vs: Vasta aloittanut mtg pelaaja sanoo moi ja kysyy tietoa.
« Vastaus #5 : 15.05.13 - klo 21:49 »
Kiitos vastauksista. Suunistan poromagiaan jahka saan jotain järkeä dekkiini. Ja hyvä vinkki tuo Return to Ravnika Gatecrashin sijaan tutkin tuon vihjeen.