Poromagia

Kirjoittaja Aihe: 2 Ensimmäistä pakkaa  (Luettu 1341 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Karhuttaja

2 Ensimmäistä pakkaa
« : 12.08.13 - klo 09:37 »
Aloitin viime viikolla pelailun ja ostin 2014 deckbuilders toolkitin, beastial strenght intro pakan ja 2x2014 boosteria + treidailin kavereitten kanssa sekalaiset kortit itelle hyödyllisiin kortteihin. Olen nyt kyhänny kaksi pakkaa, toisen vihreä valkosen archangel of thuneen perustuvan ja toisen vihree mustan beastial strenghtin päälle rakennetun. Intro pakan päälle rakennettu pakka on vähän koherentimpi, kuin irtokorteista kasaan laitettu Valko Vihreä.

Pakoilla pelataan keittiönpöytä pelejä ja ehkä tulevaisuudessa jossain kevytmielisessä turnauksessa. Kritiikkiä ja ehdotuksia voi antaa kuitenkin ihan ronskisti.
En ole ostamassa uutta Archangelia jollen saa reilusti alle nykyisen hinnan.

G/B

Creaturet:

3 x Arbor Elf
2 x Drainpipe Vermin
2 x Tenacious Dead
4 x Deadly Recluse
2 x Kalonian Tusker
2 x Spiked Baloth
2 x Woodborn Behemoth
2 x Garruk's Horde

Spellit:

2 x Golgari Keyrune
3 x Verdant Haven
2 x Giant Growth
2 x Enlarge
4 x Doomblade
2 x Mind Rot

Landit: x forestia ja x swamppia

W/G

Creaturet:

2 x Soulmender
2 x Elven mystic
3 x Brindle Boar
2 x Angelic Wall
2 x Ajani's Sunstriker
2 x Voracious Wurm
2 x Dawnstrike Paladin
2 x Seraph of Dawn
1 x Archangel of Thune

Spellit:

2 x Scroll of Avacyn
1 x Fireshriecker
1 x Haunted Plate Mail
1 x Ratchet Bomb
2 x Congregate
2 x Angelic Edict
2 x Pacifism
2 x Solemn Offering
2 x Divine Favor
1 x Angelic Accord
1 x Coursers Accord
1 x Soul Tithe
1 x Unflinching Courage

Landit:


1 x Selesnya Guildgate
x forestia x plainssia

Poissa Hypetreme

Vs: 2 Ensimmäistä pakkaa
« Vastaus #1 : 14.08.13 - klo 02:32 »
Miettisin vielä että onko Verdant Haven G/B -pakassa täysin tarpeellinen? Jos näet sen tarpeelliseksi niin sen voisi korvata Fertile Groundilla. Life gain on ihan kiva plussa Verdant Havenissa, mutta tämä pakka ei keskity life gainiin joten turha maksaa yhtä ylimääräistä manaa siitä. Pakassa voisi olla vielä pari land fetchi korttia jotta saadaan Woodborn Behemothista kaikki irti esim. Ranger's Path tai Kodama's Reach. Mind Rotit ja Tenacious Deadit ihmetyttää  tässä pakassa, laita vaikka land fetch kortit niiden tilalle. Doom Bladen tilalle Prey Upon. Mustaa on pakassa tällä hetkellä niin vähän että tekisin siitä ehkä kokonaan vihreän. Tässä siis omat ehdotukset ilman suuria muutoksia.
« Viimeksi muokattu: 14.08.13 - klo 02:40 kirjoittanut Hypetreme »

Poissa Cloverdad

Vs: 2 Ensimmäistä pakkaa
« Vastaus #2 : 14.08.13 - klo 11:24 »
G/B pakassa ihmettelen miksi siellä on nuo drainpipe verminit ja tenacious deadit? Pakassa ei ole mitään sacrificea vaativaa, johon nuo olis otollisia, eikä tuommoinen vihreä ukkopakka kai tarvitse chump-blokkereita. Laita joko lisää läskiä, tai sitten tuota ramppia jota ehdotettiinkin, jos ei tarvi olla standardia, niin Cultivate/Kodama's Reach on varmaan kustannustehokkain, standardissa Farseek, Ranger's path, gatecreeper vine tai borderland ranger. Acidic slime on kova. Jos haluat väkisin pitää verminit ja deadit pakassa nii laita mukaan sitten jotain, jolla niita voi hyödyntää, esim Altar's reap, barter in blood, tai Varolz, the scar-striped. Ja sitten mietin myös että miks tuo musta tuossa pakassa oikeastaan edes on, kun ei se tunnu tuovan siihen mitään oleellisesti parempaa, ellet sitten lähde rohkeammin golgari-linjalle. Killan all-stareja ovat Abrupt decay, deathrite shaman, maelstrom pulse, golgari charm, dreg mangler, putrefy, lotleth troll jne. Osa näistä on tietysti huomattavan kalliita, mutta ainakin muutamat uncommonit saa edullisesti, ja itse olen erityisen mieltynyt charmiin.

E: näköjään ihan samat kommentit siis kun edellisessä...
« Viimeksi muokattu: 14.08.13 - klo 12:04 kirjoittanut Cloverdad »