Poromagia

Kirjoittaja Aihe: SCGINDY Jan2015, Chris Andersen Thopter Foundry  (Luettu 9769 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa yugular

Bännien jälkeinen metagame. Erittäin mielenkiintoinen Thopter Foundry viritys Chris Andersenilta.

Mutta kiinnostaisi tietää mitä varten Baneslayer Angel on sidellä? Osaisiko joku kertoa. Counter/Top sidellä on kans mielenkiintoinen. Pakallahan saa kyllä helposti 1-2 manaa päälle...

Deck Tech: http://www.starcitygames.com/events/coverage/deck_tech_thopter_foundry_with.html
Deck list:
(click to show/hide)
paupertothepeople.proboards.com

Poissa Fogxanic

Vs: SCGINDY Jan2015, Chris Andersen Thopter Foundry
« Vastaus #1 : 10.02.15 - klo 20:42 »
Benkkuhan on tietenkin burnia vastaan, koittaa vaan kestää sen aikaa hengissä että saa sen beattaamaan tai kymmeniä thoptereita tiskiin. Counterbalancet ovat ihan solidi suunnitelma stormia ja vastaavia vastaan.

Poissa Peikko

Vs: SCGINDY Jan2015, Chris Andersen Thopter Foundry
« Vastaus #2 : 10.02.15 - klo 20:59 »
Enkeli on vain kookkaampi uhka, joka stabiloi pöydän isompaakin läjää miehiä vastaan. Tätä dekkiä vastaan sidetetään poistot pois, joten halunnet tuoda sen sisään sellaisissa matchupeissa jossa Baneslayer on pöydän suurin äijä. Vastaavasti jos vihu tarjoaa hirveää kasaa vihakorttia Thopter/Swordille, Baneslayer on todennäköisesti uhka johon taas ei ole siden jälkeisessä elämässä vastauksia. Ei siis mikään Suuri ja Salainen Tech.

Poissa yugular

Vs: SCGINDY Jan2015, Chris Andersen Thopter Foundry
« Vastaus #3 : 14.02.15 - klo 13:50 »
Kiitos vastauksista! Enkeli mietityttää siinä mielessä että onko se oikeasti paras vaihtoehto tuohon rooliin josta puhuitte... Eikö olisi jotain artifact creaturea joka ajaisi saman asian, mutta synergisoisi Academy Ruinsin ja Thopter Founryn kanssa?

Pari peliä olen kerennyt modossa hinkkaamaan pakalla ja on kyllä mielenkiintoinen pelattava. En ole ennen pelannut ThopterSwordia tai edes sitä vastaan ja varmaan tulee tehtyä paljonkin virheitä, mutta yllättävän hyvin pakalla tuntuu pelit sujuvan.
paupertothepeople.proboards.com

Poissa WoRMaSTeR

Vs: SCGINDY Jan2015, Chris Andersen Thopter Foundry
« Vastaus #4 : 14.02.15 - klo 13:55 »
Eikö olisi jotain artifact creaturea joka ajaisi saman asian, mutta synergisoisi Academy Ruinsin ja Thopter Founryn kanssa?
Manalla enemmän saa toki Wurmcoil Enginen. Mana on toki paljon Legacyssä.

Poissa Rancid-

Vs: SCGINDY Jan2015, Chris Andersen Thopter Foundry
« Vastaus #5 : 14.02.15 - klo 14:17 »
Oishan siellä toki tarjolla Batterskull, mutta koska ollaan etsimässä sidetechiä burnia vastaan, ja burn tuo luultavasti sisään Smash to Smithereensejä, et halua stabilisaattorisi olevan artifakti.

Tämä on luultavasti liian söpöä -osastolta löytyy tietysti techiä jos jonkinlaista.
Lainaus
TES uses Ad Nauseam more often and ANT uses Past in Flames more frequently.

Poissa Peikko

Vs: SCGINDY Jan2015, Chris Andersen Thopter Foundry
« Vastaus #6 : 14.02.15 - klo 14:39 »
Baneslayer on verrattain aika keskinkertainen burnia vastaan. Jos nimenomaan vain ja ainoastaan sen haluat voittaa, niin parempia vaihtoehtoja löytyy vaikka kuinka paljon. Neljäs Counterbalancekin olisi enkeliä parempi siinä matchupissa. En tosin jaksa uskoa, että missään metagamessa burni olisi riittävän suosittu, että sitä vastaan kannattaisi uhrata yhtään slottia tai usko, että ylipäänsä tarvitset mitään sitä vastaan.

Baneslayer on tuolla sidellä juuri siksi, ettei se synergioi minkään kanssa ja täten väistää sidevihan. En kyllä tiedä haluaako tämä dekki pelata koko korttia, mutta en itse kyllä lähtisi ylisöpöilemään minkään marginaalisen synergiaedun perässä ja pelata huonompaa vaihtoehtoa. Voithan toki kokeilla laittaa Batterskullin mainiin muutaman Stoneforgen kanssa. Samalla saat tutorin Sword of the Meekiin.

Poissa routa

Vs: SCGINDY Jan2015, Chris Andersen Thopter Foundry
« Vastaus #7 : 01.04.15 - klo 01:46 »
baneslayer blokkaa reanimaattoria ja show&telliä vastaan griselbrandin. Mutta on dekissä pääasiallisesti todennäköisesti burnia ja u/r delveriä vastaan
"Woran du dein Herz hängst, das ist dein Gott."