Poromagia

Kirjoittaja Aihe: pairings.fi julkaistu yleiseen käyttöön  (Luettu 4605 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa luma

pairings.fi julkaistu yleiseen käyttöön
« : 30.03.16 - klo 11:57 »
https://pairings.fi

Sain pääsiäisen yksinäisinä hetkinä koodausinspiraation ja sain lopultakin kaikkien tunteman https://pairings.fi-palvelun oikeaan julkaisukuntoon. Vanha Java-pohjainen ohjelma on heitetty kaatopaikalle, ja nykyään WERistä luetaan tiedot kunnollisella Windows-ohjelmalla. Palvelu on siis nykyään kaikkien Suomen turnausjärjestäjien vapaassa käytössä. Lyhyt käyttöohje sekä avoin lähdekoodi löytyvät GitHubista, itse ohjelman saa ladattua uusimmasta releasesta paketissa Release.zip.

Palveluun kuuluu myös organizer-näkymä (johon löytyy linkki Windows-ohjelmasta ladattavan turnauksen kohdalta), millä saa ruudulle pairingit/standingit/kellon näppärässä muodossa. Sinne pääsee myös avaamalla turnauksen mitkä tahansa pairingit/standingit ja vaihtamalla urlin viimeiseksi osaksi "organizer". Esimerkki: https://pairings.fi/#/tournaments/81/pairings-1 -> https://pairings.fi/#/tournaments/81/organizer

Palautetta, kehitysehdotuksia ja varsinkin muiden tekemiä parannuksia otetaan mielellään vastaan. Jos sinulla on Github-tunnukset, voit käydä tekemässä issuen tai pull requestin. Jos ei, niin myös tähän ketjuun voi palautetta antaa. Koodin laadusta omaksi puolustuksekseni on sanottava, että tämä oli ensimmäinen tekemäni C#-ohjelma, ja jälki voi olla sen mukaista. Erityisesti haluaisin kuulla ehdotuksia siitä, miten ohjelmaan saisi helpoiten automaattiset päivitykset.
« Viimeksi muokattu: 10.12.16 - klo 17:18 kirjoittanut luma »

Poissa luma

Vs: p.mtgsuomi.fi julkaistu yleiseen käyttöön
« Vastaus #1 : 01.04.16 - klo 01:19 »
Prelluja odotellessa julkaisin pairingssoftan version 1.1. Ensimmäisen viestin latauslinkki osoittaa aina uusimpaan julkaistuun versioon.

Changelog:
  • Kun turnaus on ladattu palvelimelle, ohjelmaan ilmestyy linkki organizer-sivulle
  • Poista turnaus -nappi

Poissa Reflektio

Vs: p.mtgsuomi.fi julkaistu yleiseen käyttöön
« Vastaus #2 : 01.04.16 - klo 04:16 »
Postaus julkaistu kolme minuuttia ennen aprillipäiväksi vaihtumista. Saatoin olla hieman skeptinen sisällön suhteen avatessani tätä ketjua... :D

Edit: Juueipä mitthään.
« Viimeksi muokattu: 04.04.16 - klo 00:56 kirjoittanut Reflektio »
Lainaus
Anything's a bear trap, if the bear is dumb enough.
Trading Post

Poissa Draugo

Vs: p.mtgsuomi.fi julkaistu yleiseen käyttöön
« Vastaus #3 : 01.04.16 - klo 08:33 »
Kannattaapi Reflektio katsella sitä kalenteria hiukan tarkemmin :) Postaus on julkaistu toissapäivänä, eli kolme minuuttia ennen eiliseen siirtymistä.

Poissa luma

Vs: p.mtgsuomi.fi julkaistu yleiseen käyttöön
« Vastaus #4 : 01.04.16 - klo 08:53 »
Olen ehkä tullut vanhaksi, mutta tänä vuonna käytin ennemmin aikani tähän projektiin kuin aprillipilan keksimiseen. Lisäksi alkuperäinen postaus on julkaistu keskiviikkona puolenpäivän aikaan.

Ps. From The Vault: One on tänään vuotanut intter nettiin!
« Viimeksi muokattu: 01.04.16 - klo 08:58 kirjoittanut luma »

Poissa Draugo

Vs: p.mtgsuomi.fi julkaistu yleiseen käyttöön
« Vastaus #5 : 01.04.16 - klo 13:10 »
Jotenkin aivot oli am/pm moodissa joten eipä tullut ajateltua itsekkään niin tarkkaan... 12 tuntia sinne tai tänne.

Poissa luma

Vs: p.mtgsuomi.fi julkaistu yleiseen käyttöön
« Vastaus #6 : 02.04.16 - klo 10:37 »
Sanktioiduilla turnauksilla onkin eri statukset kuin sanktioimattomilla, minkä takia aktiiviset turnaukset -valintaruutu ei toimi. Raksi pois ruudusta niin saa koko turnauslistan näkymään.

Poissa luma

Vs: pairings.fi / p.mtgsuomi.fi julkaistu yleiseen käyttöön
« Vastaus #7 : 31.08.16 - klo 18:13 »
Koska sopiva domain sattui olemaan halvalla vapaana, niin nyt vanha tuttu pairingssofta löytyy myös osoitteesta pairings.fi.

Poissa luma

Vs: pairings.fi julkaistu yleiseen käyttöön
« Vastaus #8 : 10.12.16 - klo 17:14 »
Pairings.fi on nyt myös https-suojattu. Tämä vaati pairingssoftaan päivityksen urlin vaihtumisen takia. Vanha versio ei enää toimi, linkki uusimpaan löytyy aloitusviestistä.