Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Vanhojen korttien myyminen  (Luettu 1997 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa NSulonen

Vanhojen korttien myyminen
« : 11.12.16 - klo 10:46 »
Terve! Sain kaverilta myyntiin ison kasan kortteja jotka on kaikki VI-taaksepäin. Löytyy mm. noita hintavampia dual-landeja ym. muuta aika kivasti.

Mietin, että missä niitä kannattaisi alkaa myymään ja löytyykö suomesta kauppoja, jotka ostaisivat ihan käteisellä kortteja?

Tähän asti lupaavimman oloinen kauppapaikka vaikutti olevan CardKingdom tjsp. Ostaisivat sisään noin 70% hinnalla hyväkuntoisia kortteja. Esim Underground Sea Revisedistä tarjosivat 170 dollaria. Onko kokemuksia kyseisestä kaupasta?

Kiitos vastauksista!

Poissa Vartijainen

Vs: Vanhojen korttien myyminen
« Vastaus #1 : 11.12.16 - klo 11:12 »
Käytä hinnoissa MagicCardMarkettia. Underground Sean from EX+ -hinta näyttää nopeasti olevan 200€, joten todennäköisemmin paremmalle pääset myymällä yksityishenkilölle.

Jos niistä eroon haluaa päästä, niin hintavimmat lienee parasta myydä erikseen ja loput myy jollekin kaupalle bulkkina. Poromagia on yksi paikka. En tiedä miten ostavat käteisellä, mutta ei se ennenkuulumatonta ole. Yksittäismyyntiin tuo MCM ja tämä foorumi ovat ainakin ihan hyviä paikkoja.

Poissa NSulonen

Vs: Vanhojen korttien myyminen
« Vastaus #2 : 11.12.16 - klo 12:51 »
Kiitos! Näin vähän tuumailinkin. Kunhan saan kortit lajiteltua, niin teen niistä tänne listauksen ja kaikki alle 10e kortit voisin koittaa myydä läjässä esim. Poromagiaan.