Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Madam Goya Druid  (Luettu 4767 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa pegeteus

Madam Goya Druid
« : 12.01.17 - klo 07:27 »
Voi sitä ilon ja riemunkiljahdusten määrää, kun buusterista [hs]Madam Goya[/hs]n sain. Korttia ei näy juuri missään pelattavan, yleinen konsensus kortin hyvyydestä vaikuttaa olevan ultimaattisen paskeen ja järkyttävän jämän välillä. Pitihän se lähteä kokeilemaan voiko tällä kortilla tehdä yhtikäs mitään.

*Varoitus: älkää nyt hyvät ihmiset craftatko Madam Goyaa, kortti on hyvin kapeakäyttöinen ja parempaa käyttötarkoitusta dustille löytynee varmasti!*

Dekkilista:
http://www.hearthpwn.com/decks/718274-madam-goya-druid

Lässytystä dekistä
(click to show/hide)

Kuvia:

Ps. Dekki on vasta pistetty kasaan, joten parannettavaa varmasti löytyy. Saa heittää ehdotuksia ja kommentoida, jos siltä tuntuu.

Poissa kivi

  • L1-tuomari / valvoja
  • Vaihtopalaute:
    ( | | )
  • ****
  • Ei tällä kuuhun mennä
Vs: Madam Goya Druid
« Vastaus #1 : 12.01.17 - klo 12:27 »
Koska omasta kokoelmasta löytyi kortit dekkiin (mukaan lukien guldainen Goya) niin pitihän tätä kokeilla. Kymmenen ranked pelin jälkeen totesin seuraavia huomioita:

* rekordi 5-5. huonomminkin olisi voinut mennä. tosin en ollut vielä ehtinyt pelaamaan rankedia käytännössä yhtään joten pelit olivat rankin 17 nurkilla.
* yksi Reno ja kaksi dragon Priestiä tuli voitettua helpohkosti, lisäksi voitot irtosivat Buffadinista joka nosti huonosti sekä Casino Magesta jolla ei ollut RNG puolellaan
* tappiot tulivat kahdelle pirate warrulle (tämä dekki on todella ongelmissa alkupelissä jollei poistot nouse tahdikkaasti), aggro shamaanille, jade shamaanille ja miracle roguelle. yhteistä usealle tappiopelille oli joko huonot nousut, ei Goyaa jolloin isot olennot vain istuivat kädessä tai sitten hyvin ajoitettu poisto iski goyan jälkeen
* combon osuessa kohdille (innervate, innervate, coin, living roots, goya -> Y'shaarj) tuli saatua yksi nopeimmista concedeistä koskaan

Dekki on hauska, mutta koska midrangeolennot ymmärrettävästi puuttuvat ja random kuuhaa (Mark) on jouduttu lisäämään, veikkaan että ramp druidilla saa ehkä paremman rekordin ja jade Druidilla on vahvempi end game jos absoluuttisesti haluaa voittaa nylkytysmatsit.
« Viimeksi muokattu: 12.01.17 - klo 12:56 kirjoittanut kivi »
Lainaus käyttäjältä: tutka
< kivi> pultti sun, kaks pulttii sun, pultti, fireblast, fork. PÄRT  PÄRT.

Poissa pegeteus

Vs: Madam Goya Druid
« Vastaus #2 : 12.01.17 - klo 17:21 »
Hauska kuulla että testasit! Olisipa kultainen Goya, menisi varmaan pelit paremmin ja olisi vastustajilla vielä enemmän ihmettelemistä. Teinpä huvin vuoksi youtubevideon yhdestä pelistä. Naurettavan hyvin loksahtelivat palaset kohdilleen ja combo viuhahti 4. vuorolla.

https://youtu.be/-jnwN5VyUMc

Poissa Spinefist

Vs: Madam Goya Druid
« Vastaus #3 : 12.01.17 - klo 17:52 »
Pegeteus, mitä noi sun videos olevat addonit on?

ja mistä saan ne itelle? :)

Poissa Rancid-

Vs: Madam Goya Druid
« Vastaus #4 : 12.01.17 - klo 17:53 »
Lainaus
TES uses Ad Nauseam more often and ANT uses Past in Flames more frequently.

Poissa pegeteus

Vs: Madam Goya Druid
« Vastaus #5 : 12.01.17 - klo 17:59 »