Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Etelä-Tampereen Raittiusseura yhteistyöhön villihevosten jalostajien kanssa  (Luettu 1459 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Nastaboi

Lehdistötiedote. Vapaa julkaistavaksi heti.

Voimatiimi Etelä-Tampereen Raittiusseura tiedottaa merkittävistä henkilöstövaihdoksista kaudelle 2017. Jokavuotisena yhden turnauksen ihmeenä kunnostautunut M. Kuisma siirtyy jahtaamaan suurpetoja yhdessä #PetoOnIrti-joukkueen kanssa ja ottanee jälleen yhden Poro Tour -mestaruuden tällä kertaa heidän nimiinsä. Sen sijaan petojen metsästämiseen kyllästyneet J. Tiinus ja E. Pakka ovat eronneet kyseisestä joukkueesta ja halusivat palata juurilleen: jo sukupuuttoon kuolleeksi luullun villihevosrotu tarpanin säilyttämiseen ja jalostamiseen.

Koska Tiinuksen ja Pakan entinen kasvatuskumppani M. Heikkilä on jo tehnyt monivuotista yhteistyötä Raittiusseuran kanssa ja koska eettisin perustein tehty tarpaninkasvatus sopii seuramme arvomaailmaan, olemme ryhtyneet yhteistyöhön ja lähdemme näillä eväin tavoittelemaan Poro Tour -kauden 2017 joukkuekilpailun voittoa. Muista vanhoista jäsenistä S. Lagerspetz on juuri palannut opintomatkaltaan tarpanin luontaiselta elinympäristöltä Venäjän aroilta, mistä hänellä on tuoda myös sikäläiseen juomakulttuuriin liittyvää asiantuntemustaan. V. Kaukoranta jatkaa juridisen puolen asiantuntijana. Tarpanien tuntemuksen lisäksi Pakalla kuin myös allekirjoittaneella on pitkä kokemus kalanviljelyn parissa. Lintuja emme bongaile.

Etelä-Tampereen Raittiusseura on nyt Ethical Tarpan Breeding (ETB).

Ethical Tarpan Breeding 2017: Juha Ihonen, Markku Heikkilä, Ville Kaukoranta, Simo Lagerspetz, Esko Pakka, Joona Tiinus.

Tourilla tavataan!

-Juha Ihonen
Lainaus
[09:36] <Saimu> ei deckin tarvii voittaa nopeasti
Lainaus käyttäjältä: jkk
it's adorable when Sami Häggkvist's opponents think they have a good matchup. Because it never, ever is.
HW
OM

Poissa Rancid-

Raittiusseuran perustajajäsenenä ja emerituspaistina en voisi olla iloisempi seuran jatkumon uudesta käänteestä. Kuin Itella Group konsanaan, olemme laajentaneet uusille, innovatiivisille toimialoille. Tästä ei voi seurata kuin hyvää.

Pienenä harmillisena sivuseikkana joudun luultavasti vähentämään metvurstin kulutusta.
Lainaus
TES uses Ad Nauseam more often and ANT uses Past in Flames more frequently.