Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Poromagian Aether Revolt -liiga 24.1.-19.2  (Luettu 1327 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Poromagia

Poromagian Aether Revolt -liiga 24.1.-19.2
« : 24.01.17 - klo 13:33 »
Poromagian Aether Revolt -liiga
Alkaa: ti 24.1.
Loppuu: su 19.2.
Osallistumismaksu: 5 € (+3 boosteria)

Poromagian Aether Revolt -liiga sopii niin vasta-alkajalle kuin kokeneelle konkarille! Pelit ovat nopeita ja ne voi sovittaa täysin oman aikataulun mukaan. Liigaan voi liittyä missä tahansa vaiheessa neljän viikon aikana ilmoittautumalla Poromagian liikkeen kassalle. Hyppää mukaan rennon letkeään pelailuun ja lähde jahtaamaan Porojen päänahkoja!

Säännöt:
- Jokainen pelaaja rakentaa kolmesta Aether Revoltin boosterista vähintään 30 kortin dekin. Dekkiin saa lisätä yhden uuden buusterin kerran viikossa (alkaen toisesta viikosta) tai kolmen kirjatun tappion jälkeen.

- Liigan matsit pelataan paras yhdestä periaatteella ja molemmilla pelaajilla on käytössään yksi ilmainen mulligani. Samaa pelaajaa vastaan voi pelata yhden päivän aikana maksimissaan kaksi kertaa.

- Pisteytys: jokaisesta voitosta saa yhden pisteen. Pelaajat saavat yhden lisäpisteen jokaista neljää pelattua peliä kohden, pelien lopputuloksesta riippumatta. Liigan päättyessä lopullisena pistesaaliina toimii pelaajan kaksi parasta viikkoa + kaikilta viikoilta kertyneet lisäpisteet. Esimerkiksi Poron viikottaisten pisteiden ollessa 4, 7, 3 ja 9 loppusaldoksi kertyy 16 pistettä + joka neljännestä pelistä kertyneet lisäpisteet.

- Pelien tulokset ilmoitetaan kassalle ja ne kirjataan jokaisen pelaajan henkilökohtaiseen pistekorttiin. Pistetilanne on nähtävissä viikon välein päivittyvässä Google Sheets -dokumentissa.

- Porobounty: Porojen päänahoista on luvassa tuplamäärä pisteitä! Haasta rohkeasti Poroja ja korjaa helpot pisteet talteen!

- Neljän viikon aikana pelattavien pelien määrällä ei ole ylärajaa. Liigan päätyttyä parhaat pistepotit käärineet pelaajat palkitaan huikeilla palkinnoilla!

Maanantai on Porolan virallinen liigapäivä ja kehotammekin innokkaimpia liigailijoita paikan päälle maanantaisin! Liigapelejä saa ja pitääkin pelata toki viikon muinakin päivinä. Tervetuloa liigamittelöihin!  :)

« Viimeksi muokattu: 24.01.17 - klo 14:43 kirjoittanut Poromagia »
Man is a gaming animal. He must always be trying to get the better in something or other.  - Charles Lamb

http://www.poromagia.com - Täyden palvelun magic-sivusto!

Emme seuraa yksityisviestejä foorumilla, tiedustelut kannattaa lähettää osoitteeseen [email protected]!