Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Grixiksestä turnauskelpoinen pakka?  (Luettu 8468 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Pulli

Grixiksestä turnauskelpoinen pakka?
« : 02.07.17 - klo 23:04 »
Mörö,

Olen täysin aloittelija standardin suhteen, yhdessäkään turnauksessa en ole käynyt, mutta nyt jostain syystä kiinnostaisi. Ehkäpä Bolas on siihen syynä :D  60 pakoista on valtavasti aikaa, saksaländeri ja edh on ollut niitä mun juttuja. Standard on jarruttanut sen kalleus ja rotatoituminen, joten kortit vaihtuu aika tiuhaa tahtiin ja niistä ykkös lapuista saa maksaa mansikoita ja kun rotaatio käy niin johan hinnat romahtaa ja siinä jää nuolemaan lompakon haavoja. Mutta tästä huolimatta nyt tekisi mieli ehkä testata. Grixis olisi ideana kasata uutta bolasia käyttäen cruel controllin kirsikkana kakun päällä. Korjatkaa ehdottomasti määriä korteissa ja jos jotain oleellista puuttuu listalta. Rotaatio tulee vasta syksyllä mutta sen lompakon takia olen tehnyt listan kaladeshista etiä päin :) Tässä tämän hetkinen suunnitelma:  http://tappedout.net/mtg-decks/true-power-is-here/

Poissa JopeSane

Vs: Grixiksestä turnauskelpoinen pakka?
« Vastaus #1 : 03.07.17 - klo 01:41 »
En usko että Bloodwater Entity tai Baral tekee mitään. Suosittelen myös pelaamaan täyttä settiä Gearhulkkeja ja potentiaalisti myös +2 Chandroja ja +1 Harnessed Lightning

Poissa n4pesto

Vs: Grixiksestä turnauskelpoinen pakka?
« Vastaus #2 : 03.07.17 - klo 12:53 »
Doomfallkaan ei varmaan ole kauhean käyttökelpoinen lappu. Ennemmin pelaisin vaikka kolmea noita hellfireja vai mitä lie. Ja vaikka sanoit että katsot jo rotaation jälkeistä aikaa, täytyy nyt tähän mainita thing in the ice.

Poissa Pulli

Vs: Grixiksestä turnauskelpoinen pakka?
« Vastaus #3 : 03.07.17 - klo 13:39 »
Tähän voi siis tuunata ihan tappiin tämän deckin mutta voi ehdotella budjetti vaihtoehtojakin, jos joillakin on rahalla tiukkaa lähtee pelailee rahakortteja.

Pakka siis controloi niin pitkään kun saa isot lihat tiskiin tai bolaksen joka lyö 7 päähän ja tekee paljon muutakin. Poistinkin tuosta nuo Baral, Chief of Compliance ja Bloodwater Entity, jotka on rajusti poistoille alttiita ja eivät ehdi varmaankaan tehdä tarpeeksi. Plus omat sweepit pyyhkii ne pois kartalta. Mielummin controloi niin pitkään kunnes saa isommat nallet tiskiin jotka ei tipu ihan jokaiseen poistoon. Ongelmana on se että ei kunnon burnia löydy stanusta joka osuu pelaajaan. Shock on kaiketi alitehoinen ja Open Fire liian hidas. Onko Bolakset ja hulkit tarpeeksi. Hulk on flash joka tuo poistoa pöntöstä ja on valmis lyömään seuraavalla vuorolla, jes, mutta onko tarpeeksi poweria voittoon?  Olisiko Torment of Hailfire mainin arvoinen lappu ja yks finisher mahdollisuus? Onhan se arveluttava kun vihu voi valita mitä tekee.

Budjettia ajatellen kävin mielessä näitä lappuja:

Glorybringer: hulkien tilalle tai puolittamaan hulkkien määrä.
Noxious Gearhulk: sama ku yllä.
Kefnet the Mindful: Lihaksi? Jos lisäisi laputusta?
Doomfall: 3 manan sorsa jolla exileen ukko tai käsikorttia, plus näkee vihun käden. Liian hidas?
Dynavolt Tower: oisko tässä tehoja näin insta/sorsa painotteisessa pakassa, kun vielä energiaa tulee muualtakin?
Unlicensed Disintegration: poistoksi jos pelaisi hulkkeja ja yllä olevia towereita?
Cut//Ribbon: hyvä poisto ja loppu pelissä luultavasti finisher mahdollisuus.
Riddleform: toimisiko? 2manan 3/3 lenturi tässä pakassa aika ison ajan, plussana scry kyky.

Mielipiteitä?
« Viimeksi muokattu: 03.07.17 - klo 13:46 kirjoittanut Pulli »

Poissa Pulli

Vs: Grixiksestä turnauskelpoinen pakka?
« Vastaus #4 : 03.07.17 - klo 13:43 »
Doomfallkaan ei varmaan ole kauhean käyttökelpoinen lappu. Ennemmin pelaisin vaikka kolmea noita hellfireja vai mitä lie. Ja vaikka sanoit että katsot jo rotaation jälkeistä aikaa, täytyy nyt tähän mainita thing in the ice.

Joo voi mainita toki muille aktiivisille pelaajille ennen rotaatio tarjolla olevia lappuja :) "Juttu jäässä" on tässä voimakas lappuvaihtoehto.
« Viimeksi muokattu: 03.07.17 - klo 13:50 kirjoittanut Pulli »