Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Myydään: Keskimaan Velhot -kortteja, super harvinaisuuksia!  (Luettu 3560 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa legiona

Nyt on myynnissä keräilyni kruunun jalokivi! Tarjolla on Keskimaan Velhot -korttipelin äärimmäisiä harvinaisuuksia, laajakirjoista tehokorttia ja bulkkitavaraa vaikka naapurille jaettavaksi. Kortteja on yhteensä pikaisen laskuni mukaan noin 2000-2500 kpl.  Harvinaisuuksien yhteishinta yksittäin ostettuna on 600-650e. Näiden lisäksi laatikosta löytyy vinopino vähemmän arvokkaita harvinaisuuksia joiden yhteishinta on noin 150e. Lisäksi commoneita löytyy kilotolkulla, joten kokonaishinnaksi korteille kertyy arvoa noin 800e. Kortit ovat yli 95% suomenkielisiä, mutta joukossa on myös hieman englanninkielisiäkin. Kortteja on aina pelattu suojaliiveissä, joten korttien kunto on erinomainen! Tarjoa!

Kuvat: https://drive.google.com/open?id=1zIIyAWgCCelUM9CCVpi1HEIEsrIh27Ug
« Viimeksi muokattu: 21.11.17 - klo 19:27 kirjoittanut legiona »

Poissa Klameros

En ole ostoaikeissa mutta pakko kommentoida että helkkarin hienoja kuponkeja kyllä on! Tämä tämmönen peli on minulta täysin mennyt ohi.

Poissa pegeteus

Mistä noita korttien yksityishintoja hintoja löytyy? Kaapin perukoilta löytyi pienehkö läjä noita, suurimmaksi osaksi suomenkielisiä.Poissa Druuge

Ompas perhana hinnat noilla jäte-rareillakin.  :o  Mulla on noita vielä jätesäkkikaupalla jemmassa, mahtaakohan joku taho ostaa, voisi myydä ylimääräiset pois ja pitää sen verran että pari dekkiä saa tehtyä...

Poissa kane

Itse pääsin aikanaan eroon turhista KMV-rareista Chris Cablen MECCG-sivuston kautta. Olisikohan ollut 2002-2003
aikoihin.
Kansainvälisiä keräilijöitä  oli jo tuolloin aika vähän, mutta tuolla sivustolla oli ainakin siihen aikaan
muutamia hardcore-keräilijöitä, joita suomalaiset laput kiinnostivat kovasti. Rahaa en saanut, mutta ihan hyviä MtG-kortteja.
Vaikea sanoa, mikä tilanne on tätä nykyä.

Yksi Sormus ja Salamurhaaja (ja Frodon tapaiset) olivat siihen aikaan niitä oikeasti haluttuja. 80-90% rareista oli lähinnä nimellisesti sen taalan tai kahden arvoisia, todellisuudessa ne eivät kiinnostaneet oikeastaan ketään.
Kunnon suhteen kansainväliset KMV-keräilijät olivat älyttömän nirsoja. Tuo tumma selkämys oli kuitenkin aika herkkä naarmuuntumaan.


Poissa legiona

Kiitti Kane!

Poissa tyhjaarpa

    Vaihtopalaute:
    ( | | )
  • Summoning Sick
  • I will inspire you all by charging blindly on!
Onko tavotteena myydä pakettina vai myytkö irtokortteja?

Poissa legiona

Tavoitteena on myydä koko paketti pois. Mutta jos lyömättömän tarjouksen teet yksittäisistä niin voin harkita asiaa. Laita YV niin katsotaan tarkemmin.

Poissa SahtiAine

Jos olet kiinnostunut myymään singlejä, niin voin ostaa Gwaihir.netin hinnoilla Sauronin suut ja Valarin suosion. Myös Salamurhaajat kiinnostaa jos keksit niille jonkun miellyttävän hinnan.

 

arcuate_lurid