Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Invoca Pregiudizio ITA LEGEND En ymmärrä tämän kortin hintaskaalaa  (Luettu 5783 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa koskiki1

Kyseisellä otsikonmukaisella kortilla tuntuu olevan valtava hintahaitari. Miten arvioin omistamani Invoca pregiudizion arvon? Löysin kaikki vanhat korttini, joita siis pari kansiollista rareja (plus laatikollinen muita) ja niiden joukossa tämä. Hieman hukassa myös muiden korttien arvon määrittämisessä. Myyntiaikeissa olen siis. Kaikki apu tervetullutta.

Poissa Azakael

www.magiccardmarket.com

Sieltä etsii nimenomaan italian legendsistä. Jos kunto on lähes near mint, niin ollaan noin 40 euron tuntumassa.

Muutenkin tuolta saa aika hyvät hintareferenssit.

Poissa koskiki1

Näyttäis olleen hintakäyrä aika vauhdikkaasti ylöspäin ainakin ton sivuston mukaan kyseisellä kortilla. Ja kortti on nm. Sujautettu suoraan buusterista muoveihin.
Voiko tuo sivuston mukainen arvo pitää paikkansa ja onko mahdollista että tämänkaltaisen kortin arvo nousee myös jatkossa?

Poissa koskiki1

Ymmärsinköhän lopulta oikein että tuo italialainen versio liikkuu 40e hintaluokassa kun enkkuversio on tuolla satasessa parissa?

Poissa kane

Kutakin Enkku Legendsin rarea on arvioiden mukaan painettu aikanaan 19 500 kpl
ja moni näistä rareista on sellainen, että niitä ei paineta enää koskaan uudelleen (reserved list).
Siitä huolimatta monien Legends rare-korttien hinta oli pitkään alhainen. Viime vuosina
vanhoja rareja (muitakin kuin Legendsin) on kuitenkin alettu ostaa pois markkinoilta.
Seuraukset näkyvät tuossa hintakäyrässä.

Italo Legendsin raret eivät ole yhtä haluttuja ja harvinaisia kuin alkuperäiset, mutta
myös niiden hinta on kohonnut viime vuosina. Riippuu toki kortin pelattavuudestakin.
Esim. sinun raresi kohdalla on vaikea sanoa, maksaako kukaan suomalainen siitä
oikeasti 40 euroa, mutta kyllä mcm antaa jotain suuntaa.

Poissa koskiki1

Kiitos vastauksista. Löytyiskö vielä jotain ideaa siitä, mitä kautta lähtisin kortteja tarjoamaan kiinnostuneille. Kannattaako vain ilmoitella torissa tms että sekalaisia kortteja löytyy...vai mennä johonkin paikanpäälle kortteineen?

Poissa Prote

Voit tehdä tänne foorumille myyntilistan korteistasi hintojen kanssa. Listan pystyy tekemään profiili -> vaihtolistat, sinne sitten luo myyntilistan ja listaa kortit ja niiden hinnat. Kiinnostuneet ovat sitten yhteydessä yksityisviesteillä sinuun.

Vaihtoehtoisesti myisin Magiccardmarketissa, mutta siellä voi mennä hetki, että saa kauppoja uutena myyjänä aikaiseksi.

Kokoelmia ostavat Suomessa joidenkin pelaajien lisäksi myös Sensei's Divining Shop ja Poromagia. Pelikauppoihin ei kannata mennä omia korttejaan myymään, sitä ei kovin hyvällä katsota. Vaihtokauppoja tietysti kaupoissa siedetään pelin luonteen takia, koska jos ne kiellettäisiin, pelaajat siirtyisivät pois kaupan tiloista -> menetettyjä asiakkaita 0/5.

Poissa Preacher

Ihan ekana kannattaa tehdä kunnon lista. Harvinaisempi kama (kuten toi Invoke Prejudice) on ehkä hieman vaikeampaa liikuteltavaa kuin suosituimmat uudet kortit, mutta kyllä niillekin ostajansa löytyy. Hyviä myyntipaikkoja ovat mm. juurikin MCM ja sitten esimerkiksi mtgsuomi :) kokonaisena tuollaista kokoelmaa tuskin ostaa kukaan järkevällä (lue: yksittäisten korttien summan) hinnalla, mutta yksittäisiä kortteja kyllä.

Ja vink vink, mulle voi yrittää kaupitella englanninkielisiä kortteja väliltä alpha -> dark :)
Tule tutustumaan aidon ja alkuperäisen MtG:n pariin Helsiniki Oldschool MtG 93/94-ryhmään: https://www.facebook.com/groups/1136687683129798 :)